Ανδρέας Μικρούτσικος: H ανάρμοστη συμπεριφορά και τα ξεσπάσματα που φέρνουν προβληματισμό για το τηλεοπτικό του μέλλον

Τι θα συμβεί μετά το Tv Queen;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μπορεί μετά την απομάκρυνση του από την εκπομπή του Super Κατερίνα εξαιτίας των κακών σχέσεων που δημιουργήθηκαν τόσο με την παρουσιάστρια όσο και με το πάνελ (δείτε τα "καρφιά" που είχε εκτοξεύσει σε ανταγωνιστική εκπομπή), ωστόσο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρήκε νέα "στέγη" τηλεοπτική. Αυτή του Tv Queen που παίζει στο OPEN.

Παρόλα αυτά και τόσο του γεγονότος πως το ριάλιτι δεν τα πηγαίνει καλά σε νούμερα τηλεθέασης όσο και του ότι υπάρχει ξανά δυσαρέσκεια για την συμπεριφορά του τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες εγείρει ερωτηματικά για το επαγγελματικό του μέλλον.

Τι ειπώθηκε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από την εκπομπή Γειά σου το Σάββατο 1/6. Η δημοσιογράφος της εκπομπής μετέφερε όλο το ρεπορτάζ, με το πάνελ να κάνει επίσης αποκαλύψεις για την συμπεριφορά του Ανδρέα Μικρούτσικου που έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια.

«Εγώ αυτό που είχα μάθει ότι υπήρχε δυσαρέσκεια αρχικά για αυτό που είχε γίνει με την Κατερίνα Καινούργιου, δύο το ότι είχε αποφασίσει να βγει στον Γιώργο Λιάγκα χωρίς να ενημερώσει και τρία με όλα αυτά στο Tv Queen. Έχουν αλλάξει οι εποχές. Δεν κάνεις σεξιστικά αστεία για τα πόδια του και τα μαλλιά τους. Αυτά θεωρώ ότι πείραξαν τους ιθύνοντες του Open και της Barking στο ότι δεν μπορούν να τρώμε cancel συνέχεια και να ακούγονται στον αέρα», ειπώθηκε μεταξύ άλλων στην εκπομπή για τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Να σημειωθεί πως μια εκπομπή του Ανδρέα Μικρούτσικου που είχε προκαλέσει αντιδράσεις ήταν όταν βρισκόταν στον Alpha TV, όπου παρουσίαζε το ριάλιτι Από καρδιάς, εκπομπή που διακόπηκε οριστικά μετά από ομόφωνη απόφαση του ΕΣΡ. Η απόφαση ελήφθη στις 13 Ιουνίου 2006 έπειτα από σειρά προστίμων που είχε επιβάλει το ΕΣΡ στο κανάλι και σύσταση μεταφοράς της εκπομπής σε βραδινή ζώνη, την οποία δεν ακολούθησε το κανάλι.