Γιώργος Λιάγκας - Γρηγόρης Αρναούτογλου: "Πόλεμος" ανάμεσα τους στον ΑΝΤ1! Τι συμβαίνει;

Στα "μαχαίρια" σύμφωνα με την εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Νέα κόντρα φαίνεται πως έχει ξεσπάσει στην ελληνική showbiz. Σύμφωνα με την εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται, έχει ξεσπάσει "πόλεμος" ανάμεσα στους δυο άντρες του ΑΝΤ1, Γιώργο Λιάγκα και Γρηγόρη Αρναούτογλου. Βέβαια, να σημειωθεί πως η είδηση αυτή κυκλοφόρησε από τότε που κόπηκε απότομα η laten night εκπομπή του Γιώργου και την αντικατέστησε άμεσα η εκπομπή του Γρηγόρη.

Αφορμή για την κόντρα τους είναι λοιπόν ξανά οι βραδινές εκπομπές! Μάλιστα, πριν από μερικές ημέρες ο Γρηγόρης Αρναούτογλου "πέταξε" τα "καρφιά" του σε δηλώσεις που έκανε "αντίπαλη" εκπομπή του Πρωινού, με τον Γιώργο Λιάγκα στην συνέχεια να ξεσπά μέσα από τον αέρα του σταθμού του Αμαρουσίου, λέγοντας μεταξύ άλλων πως δεν μιλάει ποτέ στην δική τους εκπομπή.

Η αποκάλυψη για τον Γιώργο Λιάγκα και τον ΑΝΤ1

Την ώρα όμως που σχολίαζαν το συγκεκριμένο ζήτημα στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται, η Ναταλία Γερμανού θέλησε να κάνει μια αποκάλυψη για το τηλεοπτικό μέλλον του ενός από τους δυο επιτυχημένους παρουσιαστές. Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό πως ο Γιώργος Λιάγκα υπέγραψε με τον ΑΝΤ1 και θα βρίσκεται στο σταθμό και τη νέα τηλεοπτική χρονιά.

«Παιδιά, εγώ έχω την εντύπωση πως ο Γιώργος Λιάγκας υπέγραψε για τη νέα του εκπομπή και μάλιστα οι υπογραφές πρέπει να έπεσαν την ημέρα των γενεθλίων του. Δεν είμαι και απολύτως σίγουρη, απλά έτσι αναφέρει το δικό μου ταπεινό ρεπορτάζ», αποκάλυψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του ALPHA.

Ο Γιώργος Λιάγκας το καλοκαίρι του 2013 υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 και μέχρι το καλοκαίρι του 2016 παρουσίασε την εκπομπή «Το Πρωινό», πάλι με τη Φαίη Σκορδά. Το 2019, υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ, ωστόσο το 2021, επέστρεψε στον ΑΝΤ1.

Από την άλλη το 2001, ύστερα από 10 σεζόν σε δύο σταθμούς της Θεσσαλονίκης, αποφάσισε να εγκατασταθεί και να εργαστεί στην Αθήνα παίρνοντας μεταγραφή στον ΑΝΤ1. Το 2002-2013 πήγε στο MEGA. Από το 2013 μέχρι σήμερα βρίσκεται ξανά στον ΑΝΤ1.