J2US: Δύο γυναίκες «εισβάλλουν» στην κριτική επιτροπή – Ποιο όνομα θα δούμε αυτό το Σάββατο

Καταξιωμένη γυναίκα του χώρου και μητέρα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
J2US: Δύο γυναίκες «εισβάλλουν» στην κριτική επιτροπή – Ποιο όνομα θα δούμε αυτό το Σάββατο

Νέο επεισόδιο του J2US, αύριο Σάββατο 18/5 στις 21:00 στον Alpha, με εκπλήξεις, καθώς για δύο εβδομάδες η Καίτη Γαρμπή θα λείπει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων! Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης η Κατερίνα Λιόλιου θα αναλάβει τη διασκέδαση του κοινού με ένα άκρως ανεβαστικό πρόγραμμα.

Αυτό, ωστόσο, αφήνει ένα κενό για τη θέση του κριτή στο live του Σαββάτου 18/5 για το J2US. Όπως αποκάλυψε η Έλενα Πολυκάρπου στη Super Κατερίνα, δίπλα στη Βίκυ Σταυροπούλου, τη Δέσποινα Βανδή και τον Σταμάτη Φασουλή θα καθίσει μια πασίγνωστη κυρία, καταξιωμένη στον χώρο, τραγουδίστρια, η οποία μάλιστα έχει ένα παιδί.

Δείτε επίσης: J2US: «Έκτακτο, έκτακτο...» - ''Παγωμάρα'' στο πλατό του Alpha με την ξαφνική ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη

Πρόσωπο έκπληξη μαζί με την Κατερίνα Λιόλιου στην κριτική επιτροπή του J2US

Η δημοσιογράφος δεν έδωσε παραπάνω λεπτομέρειες, ωστόσο κάπου πήγε το μυαλό της Κατερίνας Καινούργιου και τον συνεργατών της. Όπως συνέχισε η Έλενα Πολυκάρπου, η Κατερίνα Λιόλιου θα εμφανιστεί και στο επόμενο live του J2US, αυτή τη φορά από τη θέση του κριτή, καθώς θα είναι εκείνη που θα αντικαταστήσει την Καίτη Γαρμπή!