Νίκος Χατζηνικολάου: Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω

Ένα όνομα με ιστορία στο πλατό του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Νίκος Χατζηνικολάου: Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω

Απόψε (25/1) στις 23:30, ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξενεί στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον Λευτέρη Πανταζή. Πώς το προσφυγόπουλο, από την Τασκένδη, κατέκτησε τις μεγαλύτερες πίστες της Αθήνας; Τα πρώτα του μεροκάματα στη νύχτα, η καθιέρωσή του ως «ΛεΠα» και τα τραγούδια που έγιναν σλόγκαν. Τι αποκαλύπτει για τις γυναίκες που σημάδεψαν τη ζωή του; Ο γάμος που δεν έγινε στο παρά πέντε και ο άγνωστος έρωτας με σπουδαία ηθοποιό και παρουσιάστρια.

Απόψε στις 23:30, ο Λευτέρης Πανταζής μιλάει για όλους και για όλα στο «Ενώπιος Ενωπίω» και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Δείτε το trailer:

Συντελεστές

  • Σκηνοθεσία: Κατερίνα Βάχλα
  • Διεύθυνση εκπομπής: Πρόδρομος Παπαηλιόπουλος
  • Αρχισυνταξία: Μαρία Θεμελή
  • Υπεύθυνη καλεσμένων: Ευανθία Τασσοπούλου
  • Συντακτική ομάδα: Παρασκευή Γκόλτσιου, Φωτεινή Νάσσου, Γιώτα Δελέγκου, Δέσποινα Μανδρανή

Ο καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου είναι ένα όνομα με ιστορία

Μετά τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, ακόμα ένα μεγάλο όνομα του καλλιτεχνικού χώρου, από το τραγούδι πιο συγκεκριμένα, ετοιμάζεται να καθίσει στο τραπέζι με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Ο Λευτέρης Πανταζής (πραγματικό όνομα: Ελευθέριος Παγκοζίδης) είναι Έλληνας λαϊκός τραγουδιστής. Θεωρείται ένα από τα εμπορικότερα ονόματα του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, με 27 προσωπικούς δίσκους και 13 συλλογικούς. Από αυτούς, 30 έγιναν πλατινένιοι ενώ και οι 40 έχουν γίνει χρυσοί. Το σύνολο των πωλήσεων δίσκων και cd φτάνει γύρω στα 4.000.000. Πολύ συχνά δίνει συναυλίες στην Ελλάδα αλλά και στους ομογενείς του εξωτερικού. Έχει διατελέσει πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου.

Η σχέση του ΛεΠα με την Άντζελα Δημητρίου

Πολλές γυναίκες πέρασαν από τη ζωή του, αλλά μία από τις πιο προβεβλημένες σχέσεις του ήταν με την Άντζελα Δημητρίου. «Ήμασταν τρεισήμισι χρόνια με την Άντζελα Δημητρίου και ήμασταν ζευγάρι… φωτιά! Δουλεύαμε μαζί, ήταν μπροστά αυτή και διαλούσαν μαγαζιά για πάρτη της! Εγώ ήμουν καψούρης κρυφά και μυστικά αλλά που να φτάσω στην Άντζελα… Δεν το πίστευα και έφυγα από εκεί. Υπήρχε ο κρυφός θαυμασμός για αυτή την γυναίκα. Ήταν πολύ όμορφη γυναίκα, έχει στείλει «φυλακή» κόσμο και κοσμάκη. Κάποια στιγμή κάνω μια επιτυχία, μια δεύτερη, μια τρίτη και μπλέκουμε μαζί! Δεν ήταν ακριβώς απωθημένο αλλά μια νίκη της καρδιάς μου για αυτό που ποθούσα», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων σε παλαιότερη συνέντευξή του