ALPHA: Πρόωρο τέλος για εκπομπή του σταθμού

Σε δύο μήνες κατεβάζει ρολά

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
ALPHA: Πρόωρο τέλος για εκπομπή του σταθμού

Δόθηκε μία μικρή περίοδος χάριτος, με δεδομένο ότι επρόκειτο για ένα νέο project και με παρουσιαστή που δεν είχε δοκιμαστεί ξανά σε αντίστοιχο ρόλο, παρόλα αυτά οι μετρήσεις τηλεθέασης δεν ανέβηκαν από το ξεκίνημα της σεζόν, και ως αποτέλεσμα ο Alpha φαίνεται να παίρνει τη δυσάρεστη απόφαση να σταματήσει πρόωρα μία από τις εκπομπές του.

Ο λόγος για το «Μεγάλο Παζάρι», με παρουσιαστή τον Ηλία Βρεττό, που δεν θα συνεχίσει μετά τον Μάρτιο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Κατερίνας Θεοδωροπούλου για την εκπομπή «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ. Τα Χριστούγεννα φαίνεται πως ήταν η τελευταία διορία, όταν και εγκρίθηκε ένας νέος και σύντομος κύκλος γυρισμάτων, που ωστόσο ολοκληρώνονται σύντομα και δεν αναμένεται να συνεχιστούν.

Δείτε επίσης: Μαρία Αναστασοπούλου - Η αναφορά στον σύντροφό της, Γιάννη Κολοκυθά: «Έχουμε διαλέξει χωριστούς δρόμους, είμαστε απέναντι...»

Η απόφαση του Alpha είναι οριστική

Παρά τις μέτριες επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης πάντως, ο Alpha δηλώνει ικανοποιημένος από τον Ηλία Βρεττό, και δεν αποκλείεται να συνεχίσουν τη συνεργασία τους μέσα από ένα διαφορετικό project από εκείνα που έχει στη «φαρέτρα» του το κανάλι, όπως το Deal ή το Password. Όσον αφορά το «Μεγάλο Παζάρι» πάντως, οι αποφάσεις είναι οριστικές, μιας και παρά τις διορθωτικές κινήσεις που έγιναν -είχε προηγηθεί η αλλαγή ώρας του τηλεπαιχνιδιού για να ξεφύγει από τον σκληρό ανταγωνισμό- τελικά δεν ήρθαν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Όσον αφορά τα γυρίσματα που προαναφέραμε, και ολοκληρώνονται μέσα στον μήνα, θα προβληθούν μέχρι τα τέλη Μαρτίου, όταν και αναμένεται να κατεβάσει οριστικά ρολά το «Μεγάλο Παζάρι». «Επειδή έχουμε πολύ στενή σχέση με το κανάλι, αν ίσχυε κάτι τέτοιο, πρώτος απ’ όλους θα είχα ενημερωθεί εγώ και η εταιρεία παραγωγής. Δεν υπάρχει καμία τέτοια ενημέρωση, οπότε αυτή τη στιγμή το διαψεύδω», είχε δηλώσει στο παρελθόν ο Ηλίας Βρεττός για τις φήμες περί πρόωρου κοψίματος, που πλέον φαίνεται να επιβεβαιώνονται δυστυχώς.