Πρόγραμμα τηλεόρασης 2/1: Την επόμενη εβδομάδα επιστρέφουν οι ελληνικές σειρές - Οι ταινίες που θα προβληθούν απόψε

Τι θα δούμε

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Πρόγραμμα τηλεόρασης 2/1: Την επόμενη εβδομάδα επιστρέφουν οι ελληνικές σειρές - Οι ταινίες που θα προβληθούν απόψε

Για ακόμα μια εβδομάδα οι ελληνικές σειρές θα απουσιάσουν από το πρόγραμμα τηλεόρασης και στην θέση τους θα παίξουν ξένες ταινίες δράσης, μυστηρίου κλπ. Το Youweekly.gr παρακάτω σας παρουσιάζει τι θα δείτε απόψε 2/1 στην prime time των τηλεοπτικών σταθμών.

Το αποψινό πρόγραμμα τηλεόρασης

ΕΡΤ1

  • 21:15 - Γυναικεία Υπόθεση (Α' Τηλεοπτική Μετάδοση)
  • 23:10 - Απόψε Τρώμε στης Ιοκάστης - Ελληνική Ταινία

ΑΝΤ1

21:00 - Ο Κατεργάρης

Κωμωδία, ελληνικής παραγωγής, 1971. Ο Χρόνης εργάζεται σε κάποια εταιρία που έχει πρόεδρο έναν σοβαρό και ηθικό άνθρωπο, ο οποίος πιστεύει ότι οι υπάλληλοί του πρέπει να ακολουθούν τα δικά του πρότυπα ζωής. Κάποια μέρα, η αδελφή του Χρόνη, Εύα, διοργανώνει ένα πάρτι στο σπίτι της, όπου καλεί και τον Αιμίλιο, τον γιο του προέδρου. Την επομένη, ο πρόεδρος κάνει αυστηρότατες παρατηρήσεις στον Χρόνη, που είναι σίγουρος ότι σύντομα θ' απολυθεί. Ο Πλούταρχος, θείος του Χρόνη και καθηγητής της Θεολογίας, έχει μια κόρη που υποφέρει τα πάνδεινα από τον μπαμπά της. Εκείνος θεωρεί ότι ακόμα και το φιλί είναι ασυγχώρητο αμάρτημα. Έτσι έρχεται να επισκεφτεί τον Χρόνη, προκειμένου να του κάνει παράπονα για την κόρη του, η οποία έχει ξεπεράσει κάθε επιτρεπτό όριο. Από τη στιγμή εκείνη τα πράγματα παίρνουν μια απρόσμενη τροπή...

  • Παίζουν: Χρόνης Εξαρχάκος, Νόρα Βαλσάμη, Γιάννης Μιχαλόπουλος, Σπύρος Καλογήρου, Κατερίνα Γιουλάκη, Καίτη Ιμπροχώρη, Βασίλης Τσιβιλίκας, Λευτέρης Βουρνάς.
  • Σενάριο - Σκηνοθεσία: Γιάννης Δαλιανίδης. Μουσική: Μίμης Πλέσσας. Διάρκεια: 85'.

22:45 - Last Cristmas

Κομεντί, αμερικάνικης και βρετανικής συμπαραγωγής, 2019. Η Κέιτ βρίσκεται στο Λονδίνο και τριγυρνάει δυσαρεστημένη, παρέα με μια στοίβα κακών αποφάσεων που έχει πάρει στη ζωή της, ακούγοντας το χτύπημα των κουδουνιών στα παπούτσια της - μια άλλη ενοχλητική συνέπεια από τη δουλειά της ως Ξωτικό σε ένα χριστουγεννιάτικο κατάστημα. Ο Τομ φαίνεται πολύ καλός για να είναι αληθινός, όταν μπαίνει στη ζωή της και αρχίζει να βλέπει και να καταλαβαίνει πολλούς από τους εσωτερικούς φραγμούς της. Καθώς το Λονδίνο μεταμορφώνεται στην πιο υπέροχη εποχή του χρόνου, τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί για τους δυο τους. Αλλά, μερικές φορές, πρέπει να αφήσεις το χιόνι να πέσει όπου μπορεί, πρέπει να ακούσεις την καρδιά σου ... και πρέπει να έχεις πίστη.

  • Παίζουν: Εμίλια Κλάρκ, Χένρι Γκόλντινγκ, Μισέλ Γιο, Έμα Τόμσον. Σκηνοθεσία: Πολ Φέιγκ. Διάρκεια: 95' [Το πρόγραμμα περιέχει ακατάλληλη φρασεολογία].

STAR

21:00 - Στα σύνορα (Ε)

Κωμική σειρά ελληνικής παραγωγής 2023. Επεισόδιο 07. Ο Ηρακλής υποψιάζεται πως αυτός που προσπάθησε να κάνει ζημιά στο αυτοκίνητό του ήταν ο Στέλιος. Όταν, όμως εκείνος βρίσκεται σε κατάσταση ανάγκης, βοηθάει την Ιωάννα να τον μεταφέρουν στο σπίτι. Ο Αντώνης νιώθει ότι η γυναίκα του δε νοιάζεται γι' αυτόν και τσακώνεται μαζί της, ενώ σιγά - σιγά αρχίζει να υποψιάζεται πως η Καίτη τον απατάει. Ο Βαγγέλης φοβάται ότι κάτι πολύ ύποπτο κρύβεται πίσω από την κίνηση του Σωτήρη να κυκλοφορεί γυμνός στους δρόμους. Το χωριό είναι αναστατωμένο από το κλείσιμο του καφέ και οι κάτοικοι οργανώνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το αστυνομικό τμήμα. Η Γιαννούλα, ψάχνοντας πλέον για νέο διακινητή, καταλαβαίνει ότι κανείς δε θέλει να συνεργαστεί μαζί τους και ζητάει από τον Νικόλα να επισκεφτεί έναν παλιό τους συνεργάτη. Τού ζητάει να πάρει μαζί του και την Ιωάννα, αλλά η επίσκεψή τους στο σπίτι θα έχει μία απρόβλεπτη εξέλιξη που θα τους γεμίσει τρόμο...

22:15 - Οι μάγισσες (The witches)

A' Τηλεοπτική προβολή. Οικογενειακή κωμωδία φαντασίας αμερικανικής, μεξικανικής και καναδικής συμπαραγωγής 2020. Η ιστορία ενός ορφανού αγοριού, το οποίο στα τέλη του 1967, πηγαίνει να ζήσει με την αγαπημένη του γιαγιά στην κωμόπολη Ντεμόπολις, στην Αλαμπάμα. Καθώς το αγόρι με τη γιαγιά του συναντούν κάποιες παραπλανητικά λαμπερές, αλλά απόλυτα διαβολικές μάγισσες, η ίδια σοφά απομακρύνει το αγόρι σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα. Δυστυχώς, καταφθάνουν ακριβώς την ίδια στιγμή, που η ανώτατη μάγισσα έχει συγκεντρώσει μυστικά τις μάγισσες από όλο τον κόσμο για να πραγματοποιήσει, το μεγάλο της όνειρο: να μεταμορφώσει όλα τα παιδιά του κόσμου σε...ποντίκια!

  • Παίζουν: Αν Χάθαγουεϊ, Οκτάβια Κόλμαν, Στάνλεϊ Τούτσι, Τζαχζίρ Μπρούνο. Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Ζεμέκις. Διάρκεια: 93'.

ALPHA

21:45 - Μην αρχίζεις την Μουρμούρα (Ε)

22:40 - Zoolander 2

Κωμωδία αμερικανικής και ιταλικής παραγωγής 2016 [Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές σεξ, βία και απρεπή εκφορά λόγου]. Μετά από πολλά χρόνια αποχής, ο Ντέρεκ και ο Χάνσελ ζουν απομονωμένοι, ακόμα και ο ένας από τον άλλον, μακριά από τον υπόλοιπο κόσμο. Όταν καθένας τους λαμβάνει μια ειδική πρόσκληση ώστε να πρωταγωνιστήσουν στο μεγαλύτερο ντεφιλέ μόδας στη Ρώμη, δεν μπορούν να αντισταθούν στην πρόκληση της παλιάς τους λάμψης. Φτάνοντας, ο Ντέρεκ και ο Χάνσελ γνωρίζουν τους παράξενους και εκκεντρικούς σχεδιαστές της νέας αυτοκρατορίας της μόδας. Γρήγορα συνειδητοποιούν πως ο κόσμος της μόδας, όπως τον γνώριζαν, δεν υπάρχει πλέον και την ίδια στιγμή βρίσκουν τους εαυτούς τους και πάλι στο επίκεντρο.

Ενώ προσπαθούν να μάθουν τον νέο κόσμο του blogging, vlogging και της αντι-μόδας, καλούνται να σταματήσουν μια θανάσιμη πλεκτάνη καταστροφής της όποιας πιθανότητας ο κόσμος της μόδας να αποκτήσει την παλιά του αίγλη.

  • Ηθοποιοί: Μπεν Στίλερ, Όουεν Ουίλσον, Πενέλοπε Κρουζ, Γουίλ Φέρελ, Τζάστιν Μπιμπερ. Σκηνοθεσία: Μπεν Στίλερ.
  • Σενάριο: Τζάστιν Θερού, Μπεν Στίλερ, Νίκολας Στόλερ. Διάρκεια: 92'.

ΣΚΑΙ

21:00 - Bohemian Rhapsody

Ξένη ταινία, βιογραφία, 2018 [Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές με χρήση ουσιών]. Ξεκινώντας από τη δεκαετία του 70, ο Φρέντι Μέρκιουρι απογειώνει την πρωτοποριακή μπάντα Queen με τη μοναδική φωνή και την αντισυμβατική προσωπικότητά του. Μερικά χρόνια αργότερα, οι σκοτεινές επιρροές του τον οδηγούν να εγκαταλείψει το συγκρότημα για να κάνει σόλο καριέρα. Μετανιωμένος όμως, θα καταφέρει να επανενωθεί μαζί τους λίγο πριν την ιστορική συναυλία του Live Aid. Γνωρίζοντας ήδη ότι πάσχει από AIDS και παρά τις εντολές του γιατρού του, θα οδηγήσει το συγκρότημα σε μια από τις πιο θρυλικές ροκ εμφανίσεις όλων των εποχών.

  • Πρωταγωνιστούν: Ράμι Μάλεκ, Λούσι Μπόιντον, Γκουίλιμ Λι, Άλεν Λιτς, Τομ Χολάντερ, Μάικ Μάγιερς, Μπεν Χάρντι, κ.ά.
  • Σενάριο: Άντονι ΜακΚάρτεν, Πίτερ Μόργκαν. Σκηνοθεσία: Μπράιαν Σίνγκερ [Πρόγραμμα με υπότιτλους].

23:45 - Ναυάγιο στην παράνοια

Ξένη ταινία, περιπέτεια, δράσης, 2013 [Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές με βία]. Από την πρώτη στιγμή που η Τζες αποφάσισε να πάει μια κρουαζιέρα με τους φίλους της, είχε την αίσθηση ότι κάτι δεν θα πάει καλά. Οι υποψίες της επιβεβαιώνονται όταν μια ισχυρή καταιγίδα τους αναγκάζει να εγκαταλείψουν το γιοτ και να επιβιβαστούν σε ένα ακυβέρνητο υπερωκεάνιο, στο οποίο η Τζες είναι σίγουρη πως έχει ξαναμπεί. Το πλοίο φαίνεται εγκαταλελειμμένο, το ρολόι έχει σταματήσει, αλλά δεν είναι μόνοι τους. Υπάρχει κάποιος που τους κυνηγά και δεν θα σταματήσει αν δεν τους σκοτώσει όλους.

  • Πρωταγωνιστούν: Μελίσα Τζορτζ, Τζόσουα Μακάιβορ, Τζακ Τέιλορ, Μάικλ Ντόρμαν, κ.ά.
  • Σενάριο - σκηνοθεσία: Κρίστοφερ Σμιθ [Πρόγραμμα με υπότιτλους].

MEGA

  • 22:00 - Είσαι το ταίρι μου (Ε)
  • 23:00 - Είσαι το ταίρι μου (Ε)

OPEN

20:00 - Miss... Με Το Ζόρι 2: Κυκλοφορεί Και Οπλοφορεί

Ρομαντική κωμωδία αμερικανικής παραγωγής, 2005. Με τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα πάνω της, η Γκρέισι έχει καταλήξει να αφιερώνει περισσότερο χρόνο στα ινστιτούτα ομορφιάς και στην προώθηση του νέου της βιβλίου παρά στο επαγγελματικό της καθήκον. Όμως, η απαγωγή της νικήτριας και του παρουσιαστή των προηγούμενων καλλιστείων θα την επαναφέρουν στη σκληρή πραγματικότητα. Θα έρθει, όμως, σε σύγκρουση με τους προϊσταμένους της στο FBI, οι οποίοι δεν δείχνουν πλέον εμπιστοσύνη στις ικανότητές της...

  • Ηθοποιοί: Σάντρα Μπούλοκ, Ρετζίνα Κινγκ, Ενρίκε Μουρτσιάνο, Ουίλιαμ Σάτνερ. Σενάριο: Μαρκ Λόρενς.
  • Σκηνοθεσία: Τζον Πάσκουιν. Διάρκεια: 108'.

22:30 - Η Συμμορία Των Έντεκα

Αστυνομική περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής, 2001 [Περιέχει σκηνές με βία και χρήση ουσιών]. Τρία καζίνο του Λας Βέγκας θα βρεθούν στο στόχαστρο του Ντάνιελ Όσιαν, ο οποίος με το που αποφυλακίζεται, ετοιμάζει το νέο του κόλπο προκειμένου να βγάλει χρήματα. Ο Ντάνιελ ξεκινά να προσλαμβάνει επαγγελματίες απατεώνες από όλο τον κόσμο έτσι ώστε να δημιουργήσει την δική του ομάδα και να κλέψουν με τον πιο... ευφάνταστο τρόπο 150 εκατομμύρια δολάρια. Η συμμορία των έντεκα υπακούει σε 3 απαράβατους κανόνες: Ό,τι κι αν γίνει δεν πρέπει να χυθεί αίμα, κλέβουν μόνο όσους το αξίζουν, λειτουργούν σαν να μην έχουν να χάσουν απολύτως τίποτα...

  • Ηθοποιοί: Τζορτζ Κλούνεϊ, Ματ Ντέιμον, Μπραντ Πιτ, Τζούλια Ρόμπερτς, Άντι Γκαρσία, Μπέρνι Μακ, Ντον Τσιντλ, Κέισι Άφλεκ. Σενάριο: Τεντ Γκρίφιν, Τζορτζ Κλέιτον Τζόνσον, Τζακ Γκόλντεν Ράσελ, Χάρι Μπράουν.
  • Σκηνοθεσία: Στίβεν Σόντερμπεργκ. Διάρκεια: 116'