Πρεμιέρα για 17η σεζόν θα κάνουν απόψε Δευτέρα 6/11 οι Ράδιο Αρβύλα. Η σατιρική εκπομπή που έχουν αγαπήσει οι τηλεθεατές – γεγονός που έχει αποδειχθεί από τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει – επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Η ανακοίνωση για την πρεμιέρα των Ράδιο Αρβύλα

Επιτέλους αρχίζουν!

Τα βράδια στις 20:00, όλοι οι τηλεοπτικοί δρόμοι θα οδηγούν στην καυστική σάτιρα και στους μοναδικούς «Ράδιο Αρβύλα».

O Αντώνης Κανάκης, μαζί με τους Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση, από την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου δεν θα αφήσουν σε… χλωρό κλαρί τους πάντες και τα πάντα, σατιρίζοντας, όπως μόνο αυτοί ξέρουν, όλα τα θέματα της πολιτικής, κοινωνικής και τηλεοπτικής επικαιρότητας.

Η μακροβιότερη και πιο ξεχωριστή ψυχαγωγική εκπομπή θα συνεχίσει την εξαιρετική της πορεία για 17η σεζόν.

Ο Αντώνης, μαζί με τον Γιάννη και τον Χρήστο έρχονται από την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου και θα είναι για άλλη μια χρονιά απολαυστικοί, άμεσοι και σαρωτικοί (δείτε εδώ τα δυο ξεκαρδιστικά trailer).

Τι αναφέρει το συμβόλαιο τους

Ο Αντώνης Κανάκης υπέγραψε με τον ΑΝΤ1 ανανεώνοντας το συμβόλαιό του με το κανάλι για τα τρία επόμενα χρόνια θέτοντας από μεριάς του, τους δικούς του απαράβατους όρους!

Πιο αναλυτικά, ο παρουσιαστής θα μπορεί να ανοίγει την τηλεοπτική σεζόν τελευταίος και να την κλείνει πρώτος – κάτι που άλλωστε κάνει, όπως έχουμε δει – και μάλιστα ο ρόλος του θα είναι τριπλός  (δείτε εδώ τα λόγια του Κανάκη στην αυλαία των Αρβύλα).

Εκτός λοιπόν από το Βινύλιο και από τους Ράδιο Αρβύλα, ο Αντώνης Κανάκης ετοιμάζει και ένα τρίτο project με ανθρωπιστικό και κοινωνικό χαρακτήρα. Συγκεκριμένα, ο ίδιος ετοιμάζει κάποια ντοκιμαντέρ, τα οποία θα προβάλλονται στην ψηφιακή πλατφόρμα του σταθμού, όπως πολύ αναλυτικά τόνισε και το ρεπορτάζ της εκπομπής ”Πάμε Δανάη’‘.