«Θα το μοιραστώ μαζί σας γιατί είναι ιδιαίτερη μέρα» - Συγκινημένοι Ετεοκλής και Χατζίδου στον αέρα του Breakfast at star

Το τρυφερό φιλί της συζύγου του

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Θα το μοιραστώ μαζί σας γιατί είναι ιδιαίτερη μέρα» - Συγκινημένοι Ετεοκλής και Χατζίδου στον αέρα του Breakfast at star

Σήμερα, Παρασκευή 13/10 πέρασαν 10 ολόκληρα χρόνια από το ατύχημα που σημάδεψε για πάντα την ζωή του Ετεοκλή Παύλου, από το ατύχημα που ο personal trainer έχασε το πόδι του και με αφορμή αυτό στην έναρξη της σημερινής εκπομπής Breakfast at star θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις του με τους συναδέλφους του αλλά και τους τηλεθεατές, συγκινώντας τους πάντες με τα λόγια του.

Τα συγκινητικά λόγια του Ετεοκλή Παύλου

«Θα το μοιραστώ μαζί σας γιατί είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για μένα σήμερα. Πολύ ξεχωριστή, πολύ ιδιαίτερη και έχω την ανάγκη να το κάνω και να το πω. Σήμερα είναι 10 χρόνια από το ατύχημα που είχα και μου άλλαξε τη ζωή. 13 Οκτωβρίου του 2013 έγινε το συμβάν αυτό. Δεν είναι πολύ εύκολο. Δεν είναι ως μέρα που θέλω να τη θυμάμαι πάντα, αλλά πολλές φόρες είναι από αυτά που σου βγαίνουν από μόνα τους. Να πω στον κόσμο που μας βλέπει ότι να μην αφήνετε τη ζωή σας να περνάει ποτέ.

Φυσικά γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται από το ένα λεπτό στο άλλο, αλλά ζήστε τη ζωή σας για όλους αυτούς που δεν μπορούν να τη ζήσουν. Γιατί η χειρότερή σας μέρα για κάποιους είναι όνειρο ζωής. Αυτό να μην το ξεχάσετε ποτέ. Πολλές αναμνήσεις. Ήθελα απλά να το μοιραστώ μαζί σας. 10 χρόνια! Δεν το φανταζόμουν ποτέ ότι από εκείνη τη στιγμή και μετά θα πάλευα και θα έδινα τον μεγαλύτερο αγώνα της ζωής μου για να φτάσω στο μηδέν. Για να κάνω τα αυτονόητα. Έδωσα έναν αγώνα τεράστιο για να μπορέσω να κάνω αυτά που θεωρούσα δεδομένα μέχρι εκείνη την ημέρα και σήμερα είμαστε εδώ…», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής με την σύζυγό του να συγκινείται λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Είναι ένας άνθρωπος που δεν παραπονιέται ποτέ. Δεν ξέρω αν έχει κάποια δυσκολία και είναι ένας άνθρωπος που κάνει δύο δουλειές»

Δείτε εδώ το τρυφερό βίντεο και την αντίδραση της μικρής του κόρης όταν ο Ετεοκλής της δείχνει το πρόσθετο μέλος.

«Έχω εικόνες από τη στιγμή που μου έκοβαν το πόδι»

Σε παλιότερη συνέντευξή του ο Ετεοκλής είχε προβεί σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για εκείνο το ατύχημα.

«Δούλευα υποδοχή σε ένα βραδινό μαγαζί. Στα 23 με πυροβόλησαν. Τη στιγμή εκείνη ένιωσα έντονο πόνο γιατί η σφαίρα πέρασε όλα τα ζωτικά μου όργανα. Έκανα πολλά χειρουργεία μεγάλου ρίσκου. Ένιωσα ότι πεθαίνω, ότι ξεψυχάω. Το κρύο του θανάτου είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος.

Η κουβέντα που είπα μέσα μου ήταν “όχι ρε φίλε, πέθανα”. Μου έχει μείνει χαραγμένη αυτή η έκφραση. Ήμουν σε τεχνητό κώμα για ένα μήνα. Η μητέρα μου έμαθε στις ειδήσεις ότι πυροβολήθηκα. Όταν μπόρεσα να μιλήσω είπα δώστε μου δύο πατερίτσες να φύγω. Το πόδι μου ακρωτηριάστηκε όσο ήμουν σε κώμα.

Έχω εικόνες από τη στιγμή που μου έκοβαν το πόδι. Όταν είσαι σε τεχνητό κώμα αποκολλείται κάτι μεγάλο από το σώμα σου, πολλές φορές ο οργανισμός μπορεί να ανοίξει τα μάτια. Δεν ένιωθα πόνο, αλλά άνοιξα τα μάτια και το είδα. Μόνο και μόνο το συναίσθημα ότι πεθαίνεις είναι κάτι που το κουβαλάς για πάντα μέσα σου είναι πολύ τρομακτικό».