Θρίλερ στο MEGA με την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη - "Αφηνίασε" η παρουσιάστρια

Αλλαγή της τελευταίας στιγμής λίγο πριν την πρεμιέρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θρίλερ στο MEGA με την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη -

Σε θρίλερ δημιουργήθηκε η ετοιμασία της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη λίγες ημέρες πριν κάνει πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Όπως γνωρίζαμε μέχρι χθες 13/9 που βγήκε και η επίσημη ανακοίνωση, η εκπομπή θα προβαλλόταν με μειωμένη ώρα. Συγκεκριμένα, από τις 13:30 έως τις 15:00.

Όπως κυκλοφόρησε, το κανάλι δεν ήταν ευχαριστημένο με τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωνε, όπως και η παρουσιάστρια με τους συνεργάτες της. Άλλωστε για αυτό αποχώρησε και ο Σάββας Πούμπουρας ο οποίος στις τελευταίες προβολές δεν φαινόταν καν σε πλάνο.

Τις τελευταίες ώρες γράφτηκε μάλιστα, πως η Ελένη δεν γνώριζε για το "κούρεμα" στην μείωση της ώρας με αποτέλεσμα όπως σχολιάστηκε και στο Super Κατερίνα να "αφηνιάσει". Αφού... ποιος είδε την Ελένη και δεν την φοβήθηκε, το MEGA ενημέρωσε πως της δίνει ακόμη μισή ώρα εκπομπή. Δηλαδή θα ολοκληρώνεται στις 15:30. Μισή ώρα λιγότερη από πέρσι αλλά μισή ώρα περισσότερη από αυτή που είχαν αποφασίσει αρχικά στο κανάλι.

Η ανακοίνωση του MEGA για την αλλαγή στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Το νέο πρόσωπο που θα δούμε στο πλατό

Μια είδηση έκπληξη μετέφερε η εκπομπή Fay's Time στις 11/9 λίγη ώρα μετά την πρεμιέρα της (δείτε εδώ την είσοδο της στο πλατό και την συγκίνηση). Συγκεκριμένα, αποκαλύφθηκε μια μεταγραφή "βόμβα" για την τηλεόραση.

Πρόκειται για ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο της τηλεόρασης το οποίο βρισκόταν στην ομάδα του Πρωινού του ΑΝΤ1 και όπως είχε ειπωθεί θα συνέχιζε και φέτος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Ωστόσο, αποχώρησε για τα μάτια και μόνο της Ελένης Μενεγάκη.

«Ήρθε εδώ φέτος για να με στηρίξει, επειδή ήξερα ότι κάνω μια μεγάλη προσπάθεια από την αρχή. είναι φίλη μου πάνω από όλα, μπορεί να είναι του χρόνου μαζί μας, μπορεί και να μην είναι. Εγώ θέλω πολύ να είναι, όμως είναι μια δικιά της απόφαση, υπάρχουν και κάποιες άλλες παράμετροι. Είσαι φίλη μου, σε αγαπάω πάρα πολύ, είναι η καλύτερη μαγείρισσα», είχε πει ο Γιώργος Λιάγκας στο φινάλε του Πρωινό την περασμένη σεζόν για την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.