Διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της. Η Βάσω Λασκαράκη τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην μαγευτική Ιταλία με τον αγαπημένο της, Λευτέρη Σουλτάτο (δείτε εδώ φωτογραφίες) και γεμίζει τις μπαταρίες της γιατί όπως φαίνεται η νέα σεζόν θα είναι φουλ για εκείνη!

Το νέο επαγγελματικό βήμα της Βάσως Λασκαράκη

Εδώ και χρόνια, το όνομά της ερχόταν συχνά πυκνά στο προσκήνιο σε ρόλο παρουσιάστριας… Το 2020 που η Ελένη Μενεγάκη είχε ανακοινώσει την αποχώρησή της από τον ALPHA ακουγόταν έντονα πως η Βάσω θα αναλάβει στο κανάλι τη θέση της, σε μια νέα εκπομπή. Κάτι που όμως δεν έγινε ποτέ. Φέτος, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real Life η αγαπημένη ηθοποιός έχει ήδη κλείσει με τον ΣΚΑΙ

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μάλιστα, η εκπομπή της θα προβάλλεται μεσημέρια Κυριακής και συγκεκριμένα στις 15:00. Θα είναι μαγνητοσκοπημένο μαγκαζίνο με στοιχεία Lifestyle και ευ ζην, αλλά και συνεντεύξεις και θα έχει τίτλο «Πάντα Κυριακή». Οι τελικές υπογραφές αναμένονται μέσα στις επόμενες μέρες.

Για να δούμε…

Το νέο βήμα του συντρόφου της, Λευτέρη

Γενικά το ζευγάρι για τον χειμώνα του 2023 φαίνεται να ετοιμάζει πολύ ωραία πράγματα.. Μετά την Βάσω σειρά παίρνουν τα επαγγελματικά του Λευτέρη λοιπόν…  Ο σεφ κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις επερχόμενες εκλογές για τον Δήμο Ηρακλείου στην Κρήτη. Η σύζυγός του μάλιστα που τον στηρίζει σε κάθε του βήμα και επιλογή θέλησε να του ευχηθεί – πριν από λίγες ημέρες – καλή επιτυχία και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ηθοποιός έκανε repost την ανάρτηση του και έγραψε «Καλή επιτυχία αγάπη μου».

Λευτέρης Σουλτάτος εκλογές Κρήτη