Οριστικό τέλος από τον ALPHΑ o Χρήστος Φερεντίνος - Ο ΣΚΑΪ τον υποδέχτηκε με επίσημη ανακοίνωση

Το ιδιαίτερο καλωσόρισμα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Οριστικό τέλος από τον ALPHΑ o Χρήστος Φερεντίνος - Ο ΣΚΑΪ τον υποδέχτηκε με επίσημη ανακοίνωση

Εδώ και αρκετό καιρό έχει διαρρεύσει, πως ο Χρήστος Φερεντίνος θα ολοκληρώσει τη συνεργασία του με τον ΑLPHA κάτι, που επιβεβαιώθηκε με επίσημη ανακοίνωση και επίσημα την Τρίτη 1/8 (δείτε εδώ ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του στο Deal).

O ΣΚΑΪ λοιπόν υποδέχεται τον παρουσιαστή στον σταθμό με πολύ ιδιαίτερο τρόπο κάνοντας γνωστό στο κοινό, πως ο ίδιος επιστέφει στο κανάλι, από το οποίο ξεκίνησε την πορεία του στο χώρο της τηλεόρασης.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το Χρήστο Φερεντίνο

«Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ

Αφού το λέει ο ΣΚΑΪ είναι είδηση: Ο Χρήστος Φερεντίνος επιστρέφει στο κανάλι από όπου ξεκίνησε!

Ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά πρόσωπα, το όνομα που έχει συνδεθεί με μεγάλες επιτυχίες, έρχεται στον ΣΚΑΪ με ανανεωμένη διάθεση και είναι έτοιμος να μας εκπλήξει!

Ο κορυφαίος παρουσιαστής μάς υπόσχεται ακόμα πιο συναρπαστικές στιγμές, με το πηγαίο ταλέντο του, την αμεσότητά του και το μοναδικό του χάρισμα να χτίζει σχέσεις ξεχωριστές με το κοινό.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!», αναγράφει η ανακοίνωση του σταθμού.

Φερεντίνος ΣΚΑΙ

Η ανακοίνωση του Φερεντίνου για την αποχώρησή του από τον ALPHA

Μεγάλες αποχωρήσεις ανακοινώθηκαν την Παρασκευή 28/7 από τηλεοπτικούς σταθμούς που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στον χώρο. Από τη μία πλευρά, παρουσιαστής του OPEN αποκάλυψε πως έληξε η συνεργασία του με το κανάλι μετά από ένα χρόνο (δείτε εδώ ποιος είναι) και έπειτα ακολούθησε και ένα από τα πιο τρανταχτά ονόμα του ALPHA.

Ο λόγος για τον Χρήστο Φερεντίνο, ο οποίος βρισκόταν στον σταθμό για δέκα ολόκληρα χρόνια με τα περισσότερα από αυτά να τα έχει περάσει στο Deal, ωστόσο αποφάσισε πως αυτός ο κύκλος έπρεπε να κλείσει και αν και παρέμενε σιωπηλός μέχρι τώρα, "έσπασε" τη σιωπή του και έκανε τα αποκαλυπτήρια μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«10 χρόνια alpha.10 χρόνια αξέχαστα!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον alpha που υπήρξε οικογένεια όλα αυτά τα χρόνια για μένα! Μια όμορφη υποστηρικτική ζεστή οικογένεια!alpha σ ευχαριστώ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Χρήστος Φερεντίνος αποχώρηση ALPHAInstagram / Χρήστος Φερεντίνος