Mega: Η ανακοίνωση για το Πάμε Δανάη και την Δανάη Μπάρκα - Τι συμβαίνει με την ομάδα της

«Το κορίτσι που άφησε το δικό της αποτύπωμα στην πρωινή ζώνη, ετοιμάζεται για...»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Mega: Η ανακοίνωση για το Πάμε Δανάη και την Δανάη Μπάρκα - Τι συμβαίνει με την ομάδα της

Με μια ξαφνική ανακοίνωση το πρωί της Τετάρτης 12/7 ο τηλεοπτικός σταθμός Mega θέλησε να γνωστοποιήσει το γεγονός πως η Δανάη Μπάρκα συνεχίζει στο τιμόνι του Πάμε Δανάη. Ωστόσο, δεν υπήρξε καμία αναφορά στην ομάδα της (δείτε εδώ πως αποχαιρέτισε η παρουσιάστρια τους συνεργάτες της).

Η ανακοίνωση του Mega

Το MEGA ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Δανάη Μπάρκα.

Η παρουσιάστρια της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής, «Πάμε Δανάη!», θα συνεχίσει να καλημερίζει τους τηλεθεατές από τη συχνότητα του MEGA και τη νέα σεζόν.

Η Δανάη Μπάρκα παραμένει στο MEGA με την ίδια διάθεση για ζωή, χωρίς να αδιαφορεί όμως για τα κοινωνικά θέματα που κατά καιρούς μονοπωλούν την επικαιρότητα. Θέματα που η παρουσιάστρια ξέρει να προσεγγίζει με λεπτότητα, αλλά και ενσυναίσθηση.

Το κορίτσι που άφησε το δικό της αποτύπωμα στην πρωινή ζώνη, ετοιμάζεται για μια ακόμη απολαυστική σεζόν που στόχο έχει να βάλει χρώμα στην καθημερινότητα των τηλεθεατών.

Αγαπημένα πρόσωπα σε αυθεντικές εξομολογήσεις, ρεπορτάζ για την όμορφη, αλλά και την πιο σύνθετη πλευρά της επικαιρότητας. Τηλεοπτικά νέα, αποκλειστικές ειδήσεις και πρωτότυπες στήλες αναμένεται να είναι μόνο μερικά από τα θέματα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» που επιστρέφει τον Σεπτέμβριο στο MEGA.

Τι μέλλει γενέσθαι για τον Άρη Καβατζίκη

Στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται μίλησε ο Άρης Καβατζίκης, ο οποίος ήταν άκρως αποκαλυπτικός στις δηλώσεις του και μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σεζόν που ολοκληρώνεται, τα πρόσωπα της τηλεόρασης, αλλά και το μέλλον του «Πάμε Δανάη» και της Δανάης Μπάρκα.

«Ήταν δύσκολη σεζόν για όλους τους ανθρώπους της ψυχαγωγίας. Συμπλήρωσα 3 χρόνια στην εκπομπή και την αγαπάω πάρα πολύ. Με τη Δανάη περνάμε καταπληκτικά. Αυτό που ξέρω είναι ότι η εκπομπή συνεχίζεται και τη νέα σεζόν και την ίδια ώρα. Εγώ δεν έχω μιλήσει ακόμα με το κανάλι. Έγινε πιο παρουσιάστρια πλέον. Ξέρει πώς να κινείται και σε τι πλαίσιο πλέον».