Όλες οι πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές ρίχνουν αυλαία σήμερα 7/7, με τις περισσότερες να δίνουν ραντεβού τον Σεπτέμβρη. Μια δυστυχώς που δεν θα συνεχίζει από τη νέα τηλεοπτική χρονιά και ανακοινώθηκε χθες 6/7.

Σήμερα φινάλε έχει και το Πρωινό του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα και τους συναδέλφους του να έχουν φτιάξει μια πολύ όμορφη εκπομπή με ρεπορτάζ και διασκέδαση για τους τηλεθεατές. Μάλιστα, η καλεσμένη του πρόκειται να κάνει αποκαλύψεις.

Αυτή είναι η καλεσμένη σήμερα 7/7 στο φινάλε του Πρωινού του Λιάγκα

Την αποκάλυψη την έκανε ο ίδιος ο παρουσιαστής χθες το πρωινό στην εκπομπή του, με αφορμή κάποιες δηλώσεις του δημοσιογράφου Κώστα Τσουρού αλλά και σχόλια του.

Ο λόγος για την Ναταλία Γερμανού, με τον Γιώργο Λιάγκα να περιμένει πως και πως για να συναντηθεί μαζί της και να κάνουν μια πολύ όμορφη συζήτηση.

Η ανακοίνωση του Alpha για το πάνελ της Ναταλίας Γερμανού – Ποιοι παραμένουν

Ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις! Κι όταν μιλάμε για το Καλύτερα δε γίνεται του Alpha μιλάμε για μια ομάδα η οποία μας κρατάει συντροφιά, όλα τα Σαββατοκύριακα με ό,τι πιο σημαντικό από το χώρο της τέχνης και της ζωής, αλλά και την επικαιρότητα, κρατώντας τα σκήπτρα της τηλεθέασης.

Η ομάδα κρούσης του «Καλύτερα δε γίνεται» συνεχίζει ακάθεκτη και τη νέα σεζόν, στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού: Ναταλία Αργυράκη, Εβελίνα Νικόλιζα, Δημήτρης Πανόπουλος και o Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

Και για το μήνα Ιούνιο το «Καλύτερα δε γίνεται» τερμάτισε πρώτο με 18,6% μέσο μερίδιο τηλεθέασης στο σύνολο κοινού, με 17,4% με μέσο μερίδιο τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 18-54 και με 20,7% στο γυναικείο δυναμικό κοινό 18-54.

Η Ναταλία Γερμανού με τη δύναμη της εμπειρίας, με θετική ματιά και καυστικό χιούμορ, κρατά τα ηνία της εκπομπής, την οποία είδαν 1.429.000 τηλεθεατές έστω για 1 λεπτό, κατά μέσο όρο μέσα στο μήνα.