Μετά την αποχώρηση της Ελπίδας Μορφούλη από το χθεσινό (31/5) επεισόδιο του MasterChef 6, η Καλλιόπη Μπεζαντέ και ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος είναι έτοιμοι να διαγωνιστούν για να διεκδικήσουν τον πολυπόθητο τίτλο και τα 50.000 ευρώ.  Τι θα τους περιμένει στην σημερινή (1/6) δοκιμασία;

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε σήμερα (1/6) στο MasterChef 6

Οι δύο Head Chef, που ηγούνται της μπριγάδας του εστιατορίου «Delta», Θάνος Φέσκος και Γιώργος Παπαζαχαρίας, μπορούν να χαρακτηριστούν ως το μέλλον της ελληνικής υψηλής γαστρονομίας και τα πιάτα, που έχουν ετοιμάσει για τους διαγωνιζόμενους, είναι ίσως ό,τι πιο δύσκολο έχουν κληθεί ως τώρα να αντιμετωπίσουν στον διαγωνισμό.

Οι δύο φιναλίστ θα πρέπει να επιδείξουν ψυχραιμία και συγκέντρωση δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στα βήματα των συνταγών και να δώσουν τον καλύτερο μαγειρικό εαυτό τους, ώστε να κάνουν ακόμα ένα καθοριστικό βήμα προς το έπαθλο.

Έχουν όμως ακόμα αντοχή και δύναμη να μην «παραδώσουν τα όπλα» μπροστά στις υψηλές απαιτήσεις των πιάτων που καλούνται να αντιγράψουν; Αυτή είναι η στιγμή να δείξουν το μαγειρικό τους σθένος και να αποδείξουν πόσο πολύ θέλουν τη νίκη!

Το Twitter “λυτρώθηκε” με τους δυο φιναλίστ του μεγάλου τελικού

Οι χρήστες του Twitter δεν έχουν χάσει επεισόδιο για επεισόδιο μιας και τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει είναι αρκετά ικανοποιητικά.

Τόσο η Καλλιόπη Μπεζαντέ όσο και ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος έχουν κλέψει για τα καλά τις καρδιές τους μιας και η αποθέωσή τους στα social είναι γεγονός.

https://twitter.com/winterlover_4e/status/1531878795929591814

https://twitter.com/ADelifoti/status/1531859919380553730