Την Κυριακή 22 Μαΐου στις 21:00 στο MEGA, έρχεται το πρώτο μεγάλο live show του «X-Factor» με παρουσιαστή τον Αντρέα Γεωργίου, και θα είναι πιο φαντασμαγορικό και ανατρεπτικό από ποτέ.

Τι θα δούμε την Κυριακή 22/5 στο X-Factor

Οι τέσσερις κριτές και μέντορες του «X Factor», Μιχάλης Κουινέλης, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος, επέλεξαν τους –συνολικά 16– διαγωνιζόμενους που διαθέτουν την καλύτερη φωνή και σκηνική παρουσία ώστε να προχωρήσουν στα live shows.

Αυτή την Κυριακή, στο πρώτο live show, στη μάχη ρίχνονται οι ομάδες του Χρήστου Μάστορα και της Μαρίζας Ρίζου. Οι 8 διαγωνιζόμενοι είναι πανέτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να διεκδικήσουν το έπαθλο-ρεκόρ του «X Factor» αλλά και να δικαιώσουν τους μέντορές τους.

X-Factor

Ποιοι θα προχωρήσουν στα επόμενα live shows και ποιοι θα αποχωρήσουν; Η απόφαση ανήκει αποκλειστικά στους τηλεθεατές, οι οποίοι θα κρίνουν το αποτέλεσμα με δωρεάν online ψηφοφορία.

Στο backstage, η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος εμψυχώνουν τους διαγωνιζόμενους.

Πως διαμορφώθηκε η τελική τετράδα της Μαρίζας Ρίζου που θα διαγωνιστεί στο live

Πολλοί ήταν εκείνοι που τράβηξαν τα βλέμματα αλλά λίγοι ήταν εκείνοι που κατάφεραν να μαγέψουν και να κερδίσουν τις εντυπώσεις ώστε να περάσουν στα καθοριστικά live.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης 12/5 ο Χρήστος Μάστορας, επέλεξε τη δική του ομάδα (δείτε εδώ ποιοι θα την αποτελούν) και έτσι απομένει η Μαρίζα Ρίζου για να συμπληρωθεί η λίστα των 16 φιναλίστ μιας και οι υπόλοιποι κριτές, Μιχάλης Κουινέλης και Στέλιος Ρόκκος έχουν φτιάξει ομάδα στις 29/4 και 5/5 αντίστοιχα.

Έτσι, η μόνη τετράδα που δε γνωρίζαμε επιτέλους έγινε γνωστή. Οι τέσσερεις διαγωνιζόμενοι που θα απαρτίζουν την ομάδα της είναι:  ο Χρήστος Αδαμόπουλος, η Εβελίνα Κατσιάκου, ο Άγγελος Αρχανιωτάκης και οι Case Zero, το μοναδικό γκρουπ της ομάδας της τραγουδίστριας και κριτή του X-Factor.

Στην εκπομπή «Ελένη» παρουσιάστηκε η ομάδα της Μαρίζας Ρίζου.