Μετά την ολοκλήρωση της πιο διάσημης Ομαδικής Δοκιμασίας του MasterChef, -δείτε εδώ τα tweets για το χθεσινό 11/5 επεισόδιο- του πασίγνωστου πια «τοίχου», οι οκτώ διαγωνιζόμενοι φτάνουν στο συμβούλιο της εβδομάδας για να μάθουν ποια ομάδα κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια.
Νέοι αρχηγοί, ο Χριστόφορος Κατσιάνας για την μπλε ομάδα και ο Νίκος Μπέρκας για την κόκκινη, με υπαρχηγούς τους τον Νικήτα Μπατσικούρα και τον Γιάννο Σδούγκα, αντίστοιχα. Και οι δυο ομάδες αγωνιούν εξίσου για το αποτέλεσμα, αφού αναγνωρίζουν αστοχίες και παραλείψεις στα πιάτα τους.
Ποια ομάδα, όμως, κατάφερε να επικοινωνήσει καλύτερα και να φτάσει πιο κοντά στο ζητούμενο των έξι πανομοιότυπων πιάτων; Τα μέλη της νικήτριας ομάδας θα γιορτάσουν την είσοδο τους στους επτά καλύτερους του φετινού διαγωνισμού παρέα με τον Γιάννη Αποστολάκη, στο τελευταίο έπαθλο της χρονιάς, απολαμβάνοντας τις εξαιρετικές δημιουργίες του chef Νίκου Θωμά και της ομάδας του στο εστιατόριο του “Simul Gastronomic Situ”,γνωρίζοντας από κοντά και τον νικητή του MasterChef 2019, Μανώλη Σαρρή.
Για την ηττημένη ομάδα, τα «τείχη» υψώνονται και πάλι στη Δοκιμασία Ασυλίας, που ακολουθεί και θα διεξαχθεί σε δύο γύρους. Από αυτή τη διαδικασία ένα μόνο μέλος της ομάδας θα πάρει ασυλία, ενώ όλοι οι υπόλοιποι θα οδηγηθούν σε Δοκιμασία Αποχώρησης.
Το αποψινό 12/5 trailer του Masterchef 6
«Στα ιερά τέρατα μαγειρικής δεν…» – «Καταπέλτης» ο Μπόμπαινας για τον Ηλία Μαμαλάκη
Την Τρίτη 10/5 αποχώρησε για δεύτερη φορά από το ριάλιτι μαγειρικής ο Μπόμπαινας ή κατά κόσμον Δημήτρης Ταϊρίδης, ο οποίος έφερε τα πάνω κάτω στο MasterChef με τη συμπεριφορά του και τις δηλώσεις του. Την Πέμπτη 12/5 η κάμερα της «Super Κατερίνα» πέτυχε τον μάγειρα, ο οποίος αποφάσισε να μιλήσει για την εμπειρία του στο παιχνίδι αλλά και για την προσωπική του ζωή (δείτε εδώ τις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρησή του)
Φυσικά ο πάντα αιχμηρός Μπόμπαινας δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστες τις δηλώσεις του Ηλία Μαμαλάκη, που τον κόσμισε με επίθετα και τον χαρακτήρισε «τοξικό».
«Η εμπειρία στο MasterChef ήταν εξαιρετική. Θεωρώ πως βγήκα από τον στόχο μου γιατί υπήρξαν όλα αυτά τα θέματα μέσα στο σπίτι… Έχω κάνει μια διαδρομή μεγάλη μαγειρικά. Εργάζομαι τα τελευταία 6 χρόνια στο εξωτερικό, ιδιωτικά σε οικογένειες.
Ο κόσμος νομίζει πως έκλεισα τη Μπόμπαινα και πτώχευσα. Τη Μπόμπαινα θα την ανοίξω ξανά με την πρώτη ευκαιρία και θέλω αυτοί που θα έρθουν πρώτοι να φάνε, να είναι αυτοί που με βρίζουν», αν΄εφερε αρχικά ο μάγειρας και πρόσθεσε κάτι που μας σόκαρε:
Έχω κάνει 17 αρραβώνες και ετοιμάζομαι για το 18ο δαχτυλίδι» είπε αρχικά ο Δημήτρης Ταϊρίδης.
Όσον αφορά τα σχόλια του Ηλία Μαμαλάκη δήλωσε: «Ο κύριος Μαμαλάκης με αποκάλεσε τοξικό άνθρωπο και είπε κάποια αρνητικά σχόλια για μένα. Στα ιερά τέρατα της ελληνικής γαστρονομίας δεν απαντάς αρνητικά. Τους στέλνεις την αγάπη σου. Θα ήθελα πάρα πολύ εφόσον γνωρίσει τον Ταϊρίδη να ξαναβγεί και να πει τα ίδια πράγματα. Γιατί βλέπει ένα κομμάτι που έχει να κάνει με τις κάμερες και δε ξέρει τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι».


">
">
">
">
">
">
">