Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Ο Μπουκουράν παθαίνει καρδιακό επεισόδιο

Όλα όσα θα δούμε απόψε (11/3)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Ο Μπουκουράν παθαίνει καρδιακό επεισόδιο

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό (11/3) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Συμπέθεροι από τα Τίρανα μιας και ο Μπουκουράν θα πάθει ελαφρύ καρδιακό επεισόδιο και θα αναγκαστεί να διακομισθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο (δείτε εδώ την αποκάλυψη του Μιχάλη Ρέππα για τη δεύτερη σεζόν της σειράς).

Τι θα δούμε σήμερα (11/3) στους Συμπέθερους από τα Τίρανα - Επεισόδιο 19

Ο Λυκούργος καλεί τον Θύμιο στο σπίτι προκειμένου να συζητήσουν για την περίφραξη στο κτήμα στην Γκουργκουτζέλα και με την ευκαιρία τον βάζει να κάνει και κάποια μαστορέματα. Για καλή τύχη του Μπουκουράν, ο Θύμιος παρότι περιφέρεται στο σπίτι, δεν τον συναντά.

Η δημοσιογράφος Αντζελίνα Μπάρδα, με σύμμαχο τη θεία Παυλίνα γυροφέρνει το σπίτι για να πάρει αποκλειστική συνέντευξη από τους λόρδους Ντόρτσεστερ με κίνδυνο να αποκαλυφθούν όλα. Κάποιο από τα επόμενα βράδια ο Μπουκουράν παθαίνει ένα ελαφρύ καρδιακό επεισόδιο. Τον πάνε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Κουδουναρίου.

Για κακή τύχη της Πένης και του Λυκούργου στον ίδιο θάλαμο που βάζουν τον λόρδο Μπουκουράν, βρίσκεται και ένας συγγενής του Θύμιου. Οπότε ο Λυκούργος και η Πένη κάνουν τα πάντα για να μην δει ο Θύμιος τον Αλβανό συμπέθερο και αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Γκεστ σταρ η Ελένη Γερασιμίδου

Ποια είναι τα ονόματα που θα συμπεριληφθούν στο καστ της νέας σειράς του Mega;

Και ενώ εμείς απολαμβάνουμε τις ξεκαρδιστικές εξελίξεις στους Συμπέθερους από τα Τίρανα, το συγγραφικό δίδυμο της επιτυχίας, Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου, ετοιμάζει νέα σειρά για το Mega και υπόσχεται να καθηλώσει εκ νέου το τηλεοπτικό κοινό αλλά και να του προσφέρει πολύ γέλιο.

Ωστόσο σιγά σιγα, γίνονται οι αποκαλύψεις σχετικά με τα ονόματα που θα πλαισιώνουν το καστ, το όνομα αλλά και η υποθεση.

«Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» θα είναι ο τίτλος της νέας κωμικής σειράς των Ρέππα – Παπαθανασίου που θα προβληθεί την νέα σεζόν από το MEGA. Η υπόθεση της σειράς έχει να κάνει με τρεις γυναίκες που έχουν το ίδιο όνομα, αλλά είναι πολύ διαφορετικές μεταξύ τους.

Και οι τρεις γυναίκες είναι Αθηναίες, αλλά ζουν σε διαφορετικές περιοχές και σε διαφορετικές κοινωνικές τάξεις. Κάποια μένει στην Φιλοθέη, κάποια στο Αιγάλεω και κάποια άλλη είναι πολύ της… κουλτούρας.

Φαίνεται πως τον ρόλο της Μαίρης από το Αιγάλεω θα αναλάβει η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία θα έχει για πεθερά την Πηνελόπη Πιτσούλη.

Ρέπας - Παπαθανασίου με νέα σειρά στο Mega