Ο ανταγωνισμός των παικτών στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» δεν έχει τέλος καθώς όσοι έχουν βρεθεί στην σκηνή του λαμπερού show είναι αποφασισμένοι να πάρουν το επόμενο εισιτήριο στον διαγωνισμό.
Αυτή την φορά, η 15χρονη Diana από την Ρωσία έβαλε τα δυνατά της, για να καταφέρει καθώς παρουσίασε ένα ιδιαίτερο σόου, το οποίο και ξετρέλανε τους κριτές. Μάλιστα, οι κριτές της είπαν τα καλύτερα λόγια καθώς δεν πίστευαν στα μάτια τους όλο αυτό το act που είχε παρουσιάσει μόλις.
Η 15χρονη Diana που σόκαρε του παίκτες
Το Golden Buzzer της Κρυσταλλίας είναι ανιψιά πασίγνωστης τραγουδίστριας
Στο προηγούμενο 29/1 επεισόδιο του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο ανέβηκε στη σκηνή η 14χρονη Ευφραιμία, η οποία δεν έχει κάνει ποτέ μαθήματα φωνητικής και όμως το όνειρο της είναι να γίνει τραγουδίστρια. Η Ευφραιμία Χαλιλοπούλου ερμηνεύοντας μια μπαλάντα της Mariah Carey, προσπάθησε να πείσει τους κριτές ότι στο μέλλον η σκηνή θα της ανήκει.
Και τα κατάφερε αφού η Κρυσταλλία πάτησε το golden buzzer της λίγο μετά την συγκλονιστική ερμηνεία της. Υπενθυμίζουμε ότι η 14χρονη Ευφραιμία είναι το τρίτο και προτελευταίο golden buzzer.
Το νεαρό κορίτσι εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές και αποκάλυψε πως πήρε το ταλέντο από την θεία της που δεν άλλη από την Ειρήνη Μερκούρη, ενώ παράλληλα μίλησε για την τσιγγάνικη καταγωγή της.


">
">
">
">
">
">
">