The Bachelor 2: Αυτήν την κοπέλα ψήφισαν να συναντήσει τον Αλέξη πριν την Τελετή των Ρόδων

Λίγες ώρες πριν την αποχώρηση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor 2: Αυτήν την κοπέλα ψήφισαν να συναντήσει τον Αλέξη πριν την Τελετή των Ρόδων

Λίγες ώρες πριν την αποψινή (26/11) Τελετή των Ρόδων και την αποχώρηση μιας κοπέλας από το The Bachelor 2, ο Αλέξης ζήτησε από τα κορίτσια να ψηφίσουν μια από τις παίκτριες για να πάει να τον βρει στον χώρο του.

Έτσι, σε ανοιχτή ψηφοφορία που έκαναν, τα κορίτσια ψήφισαν να πάει η Φένια, μιας κι ούτε τριαντάφυλλο έχει -σε σχέση με την Μαρία που το πήρε νωρίτερα- και έχει και καιρό να τον συναντήσει ενώ άλλες την ψήφισαν καθαρά για στρατηγικούς λόγους.

Όπως κι να έχει, εκείνη καταχάρηκε, έβαλε τα καλά της και πήγε στο σπίτι του Αλέξη.

Η ψηφοφορία των κοριτσιών για το ραντεβού με τον Αλέξη στο The Bachelor 2

Κάνει τον γύρο του διαδικτύου - Βίντεο με τον Αλέξη Παππά από την πισίνα της βίλας

Κι ενώ ο τελικός πλησιάζει - δείτε εδώ την ημερομηνία - μόνο απαρατήρητες δεν πέρασαν οι εικόνες που έφτασαν στον τηλεθεατή κατά τη διάρκεια προβολής ενός εκ των νέων επεισοδίων του «The Bachelor».

Μπορεί το συγκεκριμένο ριάλιτι να έχει συνηθίσει το κοινό σε σκηνές… απείρου κάλλους, ωστόσο το επεισόδιο της Πέμπτης, απέσπασε φαρμακερά σχόλια από τους χρήστες του διαδικτύου – και όχι άδικα.

Τι είδαμε;

Οι παίκτριες φόρεσαν τα μαγιό τους και επιδόθηκαν σε θαλάσσια σπορ, με τον κάμερα μαν να δίνει τον καλύτερό του εαυτό στα «κλικς» που έμελλε να σχολιαστούν όσο ελάχιστα.

Η εικόνα, άλλωστε, μιλά από μόνη της…