Big Brother 2: Πλάνταξε στο κλάμα η Σαμάνθα μετά την αποχώρηση του Μιχάλη

Έκλαιγε με αναφιλητά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother 2: Πλάνταξε στο κλάμα η Σαμάνθα μετά την αποχώρηση του Μιχάλη

Η αποχώρηση του Μιχάλη από το σπίτι του Big Brother 2 έφερε μεγάλη συγκίνηση ανάμεσα στους παίκτες. Αυτή που ξέσπασε περισσότερο απ' όλους ήταν η Σαμάνθα, η οποία δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει μετά το live.

Η Σαμάνθα έκλαιγε με αναφιλητά και κανείς δεν μπορούσε να την ηρεμήσει. Όπως εξήγησε, αυτό που την ενοχλεί είναι ότι τις τελευταίες εβδομάδες, φεύγουν συνέχεια άτομα από την παρέα της.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, θεωρεί πως στον κόσμο εκείνη και η παρέα της φαίνονται κακοί και οι άλλοι άγιοι, κάτι που κατά την άποψή της δεν ισχύει. Η ίδια είπε μόνο δύο ατάκες για την οργή της, ωστόσο η αλήθεια είναι πως η αποχώρηση του Μιχάλη έφερε πολλά κλάματα στο σπίτι και όχι μόνο από άτομα από την παρέα του.

Τα κλάματα της Σαμάνθας στο Big Brother 2

Ρώτησαν τον Βαρθακούρη για το Big Brother και ξέσπασε σε γέλια - Σε αμηχανία η δημοσιογράφος

Μετά το τέλος του j2us το Σάββατο 23/10, η κάμερα του Happy Day συνάντησε τον Χάρη Βαρθακούρη και μίλησε για όλους και για όλα. Ανάμεσα άλλων και για το Big Brother και τα... νούμερα τηλεθέασης.

«Γενικά δεν μπορώ να βλέπω τον εαυτό μου στην τηλεόραση. Δεν έχω δει τίποτα δικό μου ποτέ», είπε αρχικά και όταν η δημοσιογράφος, Όλγα Λαφαζάνη τον ρώτησε στη συνέχεια για τον Μεγάλο Αδελφό αν «Νιώθει μια δικαίωση με τα νούμερα;», η αντίδραση του ήταν απίστευτη.

Ο Χάρης Βαρθακούρης ξέσπασε σε γέλια , με την δημοσιογράφο να κοιτάει αμήχανα την κάμερα. «Καταλαβαίνω την ερώτησή σου, αλλά αυτές είναι ερωτήσεις που πρέπει να γίνουν στον Τσαλίκη. Δεν είναι ότι είχα συμφωνήσει να το παρουσιάσω και ξαφνικά κάποιος μου έφαγε τη θέση. Δεν είχα σκοπό να το ξαναπαρουσιάσω. Δεν με απασχολούν τα νούμερα του Big Brother», ανέφερε.