MasterChef 5 - Λία: «Είχαμε τέσσερα φίδια και έχουν μείνει δύo»

«Τσουχτερή» ατάκα μετά την αποχώρηση της Μαρίνας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5 - Λία: «Είχαμε τέσσερα φίδια και έχουν μείνει δύo»

«Καρφιά» έριξε η Λία στο επεισόδιο της Δευτέρας (29/3) για το MasterChef, με την παίκτρια να σχολιάζει την αποχώρηση της Μαρίνας, χρησιμοποιώντας τον χαρακτηρισμό του «φιδιού».

Η Μαρίνα υπενθυμίζεται, ότι έφυγε στο προηγούμενο επεισόδιο, μετά από τη δοκιμασία αποχώρησης μαζί με την Κωνσταντίνα και τον Παύλο, γεγονός που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, τόσο στο σπίτι όσο και στο Twitter, με άπαντες σχεδόν να κάνουν νύξη για τον χαρακτήρα της και να δείχνουν χαρούμενοι.

Η Λία ήταν ένα από τα άτομα που δεν έκρυψαν την ευχαρίστησή τους, κάνοντας λόγο για παραπάνω από έναν συμπαίκτες της, που θα ήθελε να δει να φεύγουν από το σπίτι. «Είχαμε τέσσερα φίδια και έχουν μείνει δύο», είπε χαρακτηριστικά.

To σχόλιο της Λίας για την αποχώρηση της Μαρίνας από το MasterChef 5

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Η Μαρίνα φέρθηκε σαν ερασιτέχνης»

Το πρωί της Δευτέρας, η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη βρέθηκε καλεσμένη στην «Φωλιά των Κου Κου» και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο λάθος που έκανε η Μαρίνα Ντεμολλάι, το οποίο της στοίχισε την παραμονή στο MasterChef.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής είπε χαρακτηριστικά: «Το πιναμπούρ και τα αποξηραμένα μανιτάρια είναι η χειρότερη παγίδα και ενός επαγγελματία. Δηλαδή φέρθηκε σαν ερασιτέχνης ενώ δεν είναι γιατί είναι μεγάλη παγίδα».

Masterchef 5 Σπυριδούλα Καραμπουτάκη για Μαρίνα Ντεμολλάι

Ενώ αμέσως μετά πρόσθεσε: «Θέλει να το προσέξεις το πιναμπούρ όπως και τα μανιτάρια. Επίσης νομίζω ότι δεν το είχε και καλά βρασμένο. Το πήρε πως είναι κάτι απλό. Στις αντιγραφές δεν μπορείς να υπολογίσεις. Η αντιγραφή είναι αντιγραφή. Οπότε καλός ή κακός μάγειρας δεν παίζει κάποιο ρόλο. Είναι θέμα τύχης αλλά και αντίληψης».