Δευτέρα σήμερα και στον Alpha θα δούμε Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα, εκεί όπου η Ξένια πρέπει να περιμένει κάτι πολύ αναπάντεχο σε reunion με συμμαθητές της.

Όσα θα δούμε στη σειρά Μην Αρχίζεις της Μουρμούρα

Ο Άγγελος αρχίζει να ψάχνει για δουλειά, αλλά η Βέλη προσπαθεί να τον πείσει ότι πρέπει πρώτα να μιλήσει μ’ έναν σύμβουλο επαγγελματικού προσανατολισμού. Η Μένη «τρώει» κλήση γιατί οδηγεί χωρίς δίπλωμα και έχει δικαστήριο.

Μέχρι να γίνει το δικαστήριο πρέπει να βγάλει δίπλωμα, αλλά καμία σχολή δεν την αναλαμβάνει μέχρι που αναλαμβάνουν η Καίτη και ο Ηλίας. Ο Μηνάς αποφάσισε ότι θέλει, μόλις τελειώσει η πανδημία, να επανιδρύσει τον ΑΟΦ. Εγχείρημα που αποδεικνύεται πολύ δύσκολο τελικά… Η Ξένια είναι καλεσμένη σε ένα reunion πάρτι αποφοίτων μαθητών της. Μόνο που εκεί δεν φαντάζεται τι την περιμένει…Μπορείτε να μάθετε την τηλεθέαση του σταθμού.

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: “Όταν έφυγε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη από την Μουρμούρα…”

Καλεσμένος στην εκπομπή του Τάκη Χατζή, Direct, το βράδυ της Τετάρτης, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην επί χρόνια συνεργασία του με την Δάφνη Λαμπρόγιαννη στην Μουρμούρα.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης τόνισε πως «στην αρχή ήταν η Δάφνη Λαμπρόγιαννη στη σειρά. Όταν έφυγε η Δάφνη πραγματικά προβληματιστήκαμε και εγώ αλλά και το κανάλι αλλά και η παραγωγή ποια θα την αντικαταστήσει γιατί μετά από πέντε χρόνια είχαμε δέσει πάρα πολύ».

«Ευτυχώς, όμως, από το πρώτο δοκιμαστικό με την Κλέλια Ρένεση, η χημεία μας ταυτίστηκε. Πραγματικά είχαμε κοινούς υποκριτικούς κώδικες και το δείξαμε» πρόσθεσε ο αγαπημένος ηθοποιός. «Έφτιαξαν οι σεναριογράφοι μας έναν χαρακτήρα τελείως κόντρα από την προηγούμενη γυναίκα. Και το μαγικό που συνέβη, επειδή η Κλέλια είναι μια πάρα πολύ όμορφη γυναίκα, έπεσε στον έρωτα μου στην αρχή και δεν την ήθελα. Πανέξυπνο το βρήκα αυτό».

https://www.youtube.com/watch?v=qqu4Tb_vTrk