Τα πάνω κάτω θα έρθουν στην αγαπημένη Μουρμούρα με μια διαπίστωση που γίνει ανάμεσα στη Ξένια και τον Μπάμπη, κάτι που θα φέρει τα πάνω κάτω στην σχέση τους.

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – Ο Μηνάς προσπαθεί να πείσει τον κουνιάδο του τον Δημητρό, να παραδώσει στην αστυνομία τα χρήματα που βρήκε σε μια σακούλα, αλλά η Βούλα έχει εντελώς αντίθετη γνώμη. Η Καίτη και ο Μήτσος πειράζουν το ρολόι της ΔΕΗ για να τους έρχεται πιο φτηνά το ρεύμα.

Ο Ηλίας το ανακαλύπτει και πέφτει σε ηθικό δίλημμα. Να κάνει τα στραβά μάτια, ή να κάνει τα στραβά μάτια εκβιάζοντας την Καίτη προκειμένου να του κάνει τα χατίρια; Όταν η Βέλη αποκοιμιέται σε μια ερωτική τους στιγμή, ο Άγγελος αποφασίζει να κάνει τα πάντα για να αναθερμάνει τη σχέση τους. Ο Μπάμπης παραπονιέται πως έχασε τους παλιούς του φίλους, σε αντίθεση με την Ξένια που τις έχει. Τελικά έρχονται τα πάνω κάτω και αυτό που ανακαλύπτουν και οι δυο είναι…

Από την σειρά “Μην αρχίζεις την μουρμούρα” στο πλευρό της Ελένης Ράντου

Η Ελένη Ράντου, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μερικές ημέρες, πρόκειται όπως όλα δείχνουν να επιστρέψει στην τηλεόραση. Νέες αποκαλύψεις όμως θέλουν να βρίσκεται στο πλευρό της μια αγαπημένη ηθοποιός από την σειρά «Μην αρχίζεις την μουρμούρα».

Μέσα από το Pop Up και από την Αφροδίτη Γραμμέλη, ήρθαν στη δημοσιότητα οι λεπτομέρειες για τις συζητήσεις που κάνει η ηθοποιός με τη δημόσια τηλεόραση.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, πρόκειται να δούμε μαζί της δυο ακόμη πρόσωπα. Ο λόγος για τη Ράνια Σχίζα, με την οποία είχαν δουλέψει ξανά μαζί στις «Σαββατογεννημένες» και τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη, με τις τρεις τους να υποδύονται τρεις μαμάδες.

Να σημειώσουμε πως την θέση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη στην Μουρμούρα έχει πάρει η Κλέλια Ρένεση, η οποία είχε ένα απρόοπτο περιστατικό στα γυρίσματα.