Χαμός πρόκειται να γίνει και στα σημερινά επεισόδια της σειράς, «8 Λέξεις», μιας και παρά τις προσπάθειες της οικογένειάς της, η Ναυσικά κοντεύει να τρελαθεί που λείπει η Τζουλιάνα. Όλες οι εξελίξεις που δεν πρέπει να χάσετε είναι εδώ!

Τι θα δούμε σήμερα στον ΣΚΑΪ

ΤΡΙΤΗ 17/03 (ΕΠ. 213):

Ο Μιχαήλ με τον Μιλτιάδη μαθαίνουν ότι ο Έκτορας φιλοξενεί την Αλίκη σπίτι του κι αποφασίζουν να του κάνουν μια κουβέντα χωρίς όμως να καταφέρνουν να τον μεταπείσουν. Σταθερή στις απόψεις της είναι κι η Εύα, που αρνείται να αφήσει τη δουλειά στο εργαστήριο της Ναυσικάς κι εξηγεί στον Νικηφόρο πως αν επιμείνει, το μόνο που τους μένει είναι να χωρίσουν.

Η Ναυσικά βυθίζεται στις μαύρες σκέψεις κι αναρωτιέται για την τύχη της Τζουλιάνας, ενώ η μικρή αποφασίζει να παίξει το παιχνίδι του Σωτήρη για να πάει με τα νερά του για να καταφέρει να το σκάσει. Ο Σίμος υποψιάζεται πως ο Παύλος πλησιάζει τον Λουκά για να πάρει καλύτερους βαθμούς και του το λέει. Ο Αλέκος ανακαλύπτει το καταπίστευμα που έκανε η Ηλιάνα στη Μυρτώ Γιαβάση κι αρχίζει να το ερευνά.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 214:

Με την αποκάλυψη του Μιλτιάδη για το κρυφό ταξίδι της στο Λονδίνο, η Ρωξάνη φαίνεται όλο και πιο ύποπτη στα μάτια του Μιχαήλ και όχι μόνο. Στο μεταξύ ο Αλέκος, συνεχίζει την έρευνά του για την κοκκινομάλλα γυναίκα που επηρεάζει την Ηλιάνα και φτάνει σε μερικά πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα που «δείχνουν» τον Δημήτρη και αποφασίζει να του ανοίξει τα χαρτιά του! Όσο η Τζουλιάνα παραμένει «φυλακισμένη» στο σπίτι του άντρα που της φέρεται σα να είναι κόρη του, η Ναυσικά κοντεύει να τρελαθεί από την αγωνία και οι προσπάθειες όλης της οικογένειας να την κάνουν να ξεχαστεί, πέφτουν στο κενό.

Κι ενώ η Βίκυ ξεκαθαρίζει στην Ηλιάνα ότι δεν θα «επικοινωνήσει» ποτέ ξανά με την Αριάδνη, παράλληλα συνεχίζουν με τον Φοίβο, την προετοιμασία του φονικού σχεδίου τους. Ένα τηλεφώνημα από το σχολείο της Ολυμπίας, που πληροφορούν την Εύα ότι η κόρη της δεν έχει πάει στο σχολείο, επιβεβαιώνει τους φόβους της Εύας ότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με την Ολυμπία είναι σοβαρό και πρέπει να λυθεί άμεσα. Ο Αλέκος τετ-α-τετ με τον Δημήτρη, του αποκαλύπτει ότι γνωρίζει πλέον τα πάντα, για το βρώμικο σχέδιό του εναντίον της Ηλιάνας!

Ωστόσο, να σημειωθεί πως σας έχουμε ένα αποκλειστικό για τη Σμαράγδα που θα χάσει τα πάντα στον τζόγο! Δείτε εδώ αναλυτικά τι θα συμβεί

Τρομερές είναι και οι αυριανές εξελίξεις (18/3) στις «8 Λέξεις»

ΤΕΤΑΡΤΗ 18/03 (ΕΠ. 215):

Ο Αλέκος κρατάει τον Δημήτρη με στοιχεία και πλέον γίνεται αυτός ο αρχηγός του παιχνιδιού, αφήνοντας τον γιο του Άκη εμβρόντητο και κάνοντας ένα «μεγάλο» deal μαζί του ! Η Τζουλιάνα παίζει το «παιχνίδι» του Σωτήρη και καταφέρνει σιγά -σιγά να κερδίσει την εμπιστοσύνη του. Εύα και Σίμος γίνονται έξαλλοι με την Ολυμπία για ακόμα μια φορά και αναγκάζονται να πάρουν άλλα μέτρα! Η συμπεριφορά της Ρωξάνης συνεχίζει να είναι περίεργη λόγω των χαπιών που παίρνει και ο Μιλτιάδης με τον Μιχαήλ ανησυχούν.

Η είδηση για την συγκατοίκηση Έκτορα και Αλίκης φέρνει το κόμμα σε πολύ δύσκολη θέση και ο Μιχαήλ με τον Μιλτιάδη του κάνουν μία τελευταία σκληρή κουβέντα. Ο Έκτορας χωρίς να το σκεφτεί, υποβάλει την παραίτηση του και λέει ότι δεν πρόκειται να διώξει την Αλίκη από το σπίτι του. Ο Αλέκος αναλύει εμπεριστατωμένα τη σκέψη του και όλα δείχνουν πως ο Άκης έχει πεισθεί για να ανοίξει τηλεοπτικό σταθμό μαζί του! Ο Σπύρος γυρνάει στο σπίτι και βρίσκει την Ιφιγένεια στο διαμέρισμά τους αγκαλιά με δυο κατσικάκια να τα ταΐζει γάλα με μπιμπερό, προκειμένου να τα σώσει από τη σούβλα του Πάσχα που έρχεται!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 216:

Η Ιφιγένεια πείθει τον Σπύρο να κρατήσουν τα δύο κατσικάκια στο σπίτι μέχρι να περάσει το Πάσχα. Παράλληλα επισκέπτονται την έκταση στην Κασσιόπη και με τις ευλογίες του Μάρκου αποφασίζουν να βάλουν μπροστά τα επιχειρηματικά τους σχέδια. Η Αλίκη ανακοινώνει στον Έκτορα πως βρήκε δουλειά, γεγονός που δεν τον χαροποιεί καθόλου.

Ο Οδυσσέας κι η Έρση ξεκινάνε τα μαθήματα του ανώδυνου τοκετού. Η Αποστολία προσπαθεί να λογικέψει την Ηλιάνα και την συμβουλεύει να σταματήσει να ασχολείται με το θέμα της μετενσάρκωσης. Η Εύα ξεκαθαρίζει στον Μάρκο πως δεν πρόκειται να αφήσει τη δουλειά της κι εκείνος αναγκάζεται να υποχωρήσει. Η Ναυσικά περνάει δύσκολες ώρες, ενώ η Τζουλιάνα ψάχνει τρόπο να το σκάσει από το σπίτι του Σωτήρη. Η Εύα ανακαλύπτει πως τα χάπια της Ρωξάνης περιλαμβάνουν ναρκωτικές ουσίες και την απειλεί να τα κόψει αμέσως!

Η Σμαράγδα, πίσω από την πλάτη του Σίμου, επισκέπτεται και πάλι τη λέσχη. Ο Οδυσσέας κι η Έρση κοιμούνται ατάραχοι, όταν μέσα στο ατελιέ ξεσπάει φωτιά.