Είναι η πρώτη φορά που κατά τη διάρκεια της φετινής τηλεοπτικής σεζόν η Τατιάνα Στεφανίδου σημειώνει τόσο υψηλά νούμερα τηλεθέασης, με την Ελένη Μενεγάκη να μένει στη δεύτερη θέση στους πίνακες τηλεθέασης.
Η Τατιάνα, (και δικαίως)επέλεξε να ασχοληθεί με την κηδεία του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ένα θέμα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και όπως ήταν φυσικό, τράβηξε μεγάλο μέρος των τηλεθεατών. Εξάλλου, είναι γνωστό, ότι θέματα επικαιρότητας είναι το ατού της δημοσιογράφου.
Συγκεκριμένα χθες, η εκπομπή Μια, έκανε μέσο όρο στο γενικό σύνολο 19,9%, ενώ ο μέσος όρος της εκπομπής στο δυναμικό κοινό 15-44 ήταν 19,2%.
Η Ελένη Μενεγάκη που επέλεξε την πεπατημένη και δεν άλλαξε τη ροή της εκπομπής της , βάση των τελευταίων εξελίξεων στην υπόθεση του 20χρονου, είχε ως αποτέλεσμα να σημειώσει χαμηλότερα νούμερα.
Έτσι ο μέσος όρος που έκανε η Ελένη στο γενικό σύνολο ήταν 14,9%, ενώ ο μέσος όρος στο δυναμικό κοινό ήταν 17,8%.


">
">
">
">
">
">
">