Χαμός στο Open με Τριαντάφυλλο, Μαριάντα Πιερίδη και Φελίσια Τσαλαπάτη

Εξελίξεις με την εκπομπή Καλοκαίρι Yes

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Χαμός στο Open με Τριαντάφυλλο, Μαριάντα Πιερίδη και Φελίσια Τσαλαπάτη

Το Open φέτος το καλοκαίρι αποφάσισε να τολμήσει... Τριαντάφυλλος, Μαριάντα Πιερίδη και Φελίσια Τσαλαπάτη σε ρόλο... παρουσίασης στην καλοκαιρινή πρωινή του εκπομπή Καλοκαίρι Yes. Πως πάει αυτό άραγε;

Στην πρεμιέρα υπήρξε αρκετά αρνητικός σχολιασμός. Πολλοί, μάλιστα, ανέφεραν πως καλύτερο θα ήταν να δοθεί περισσότερο λόγος και χρόνος στην Φελίσια. Περνώντας ο καιρός, ωστόσο, φαίνεται πως αυτή η τριάδα, έτσι ακριβώς όπως είναι, με τα θετικά και τα αρνητικά της, έχει καταφέρει να ενταχθεί στην καθημερινότητα του τηλεοπτικού κοινού.

Πως πήγε η εβδομάδα για την ομάδα του Καλοκαίρι Yes (Μαριάντα, Τριαντάφυλλο, Φελίσια)

Αυτή η εβδομάδα ήταν πολύ δύσκολη για όλους. Η επικαιρότητα (φωτιές κυρίως) ήθελε πολύ προσεκτική διαχείριση και η Μαριάντα με τον Τριαντάφυλλο και την Φελίσια τόλμησαν και τα κατάφεραν, σύμφωνα με όσα καταγράφηκαν στα μηχανάκια της AGB. Το τρίδυμο φωτιά δεν έπεσε κάτω από διψήφια. Το κλείσιμο της εβδομάδας, μάλιστα, του βρήκε να έχουν συγκεντρώσει στο δυναμικό κοινό 14,3%. Πρώτη θέση το Open στην πρωινή ζώνη... όχι κι άσχημα!

Πρωινή ζώνη

  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 14,0
  • ΣΚΑΙ: Οι δεκατιανοί 9,6
  • ALPHA: Alpha τώρα 9,6
  • OPEN: Καλοκαίρι Yes 14,3
  • MEGA: Ρετιρέ (Ε) 11,3
  • MEGA: Ρετιρέ (Ε) 7,1

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.