Ευχάριστα νέα για τη Ναταλία Γερμανού - Μόλις μαθεύτηκε!

Στήθηκε πάρτι στον ALPHA!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ευχάριστα νέα για τη Ναταλία Γερμανού - Μόλις μαθεύτηκε!

Η Ναταλία Γερμανού ξεκίνησε να αποκτά τα πρώτα της χρήματα στην ηλικία των 17 ετών ως μεταφράστρια και αρθρογράφος στην ελληνική έκδοση του περιοδικού Cosmopolitan (δείτε εδώ φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια). Ολοκληρώνοντας τις σπουδές της στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας στην Αθήνα, είχε ήδη στείλει τα χαρτιά της και έγινε δεκτή στο Πανεπιστήμιο του Ορλάντο στην Φλόριντα, ενάμισι μήνα πριν αναχωρήσει και ενώ είχε σκοπό να πάει για ένα διάστημα πέντε ετών και να τελειοποιήσει τις σπουδές της στη δημοσιογραφία, παρουσιάστηκε η ευκαιρία να πιάσει δουλειά δοκιμαστικά στο περιοδικό ΕΝΑ.

Έτσι εργάστηκε για τέσσερα χρόνια ως αρθρογράφος εκτός του ΕΝΑ και στο περιοδικό ΚΑΙ, και στην εφημερίδα 24 ώρες και για πολλά χρόνια είχε τη δική της μόνιμη στήλη Σχεδόν ανώδυνα στο εβδομαδιαίο περιοδικό Τηλέραμα.

Τον Οκτώβριο του 1988, ξεκίνησε να συμπαρουσιάζει μαζί με τον δημοσιογράφο Προκόπη Δούκα τη ραδιοφωνική εκπομπή Club Sandwich στο νεοσύστατο ραδιοφωνικό σταθμό Sky 100.4. Η ραδιοφωνική της πορεία συνεχίστηκε στον Αθήνα 9.84 και το Club Sandwich μετονομάστηκε σε Blue Jean και η επιτυχία της συνεχιζόταν με αποκορύφωμα την τρίτη μετακίνησή της μετά από λίγα χρόνια στο ραδιοφωνικό σταθμό Sfera 102.2.

Για αρκετά χρόνια μία εκ των εβδομαδιαίων της εκπομπών ονομαζόταν Gossip Night. Ξεκίνησε να την παρουσιάζει με το Νίκο Κουρή και συνέχισε άλλες χρονιές με το Βασίλη Δρυμούση αλλά και με το Νίκο Γεωργιάδη. Για ένα διάστημα κατά τη δεκαετία του '90, μετά την αποχώρηση του Μίλτου Καρατζά διετέλεσε επίσης διευθύντρια της δισκογραφικής εταιρείας Nitro Music καθώς και του ραδιοφωνικού σταθμού Sfera 102.2.

Παράλληλα με τη ραδιοφωνική της αλλαγή στον Αθήνα 9.84, το 1990, η Ναταλία ξεκινάει την τηλεοπτική της πορεία στον ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, όπου παρουσίασε την τηλεοπτική εκπομπή Club Sandwich αυτή τη φορά. Γίνεται ευρύτερα γνωστή και αγαπητή στο ευρύ κοινό, όμως και με την μουσική εκπομπή Mega Star που παρουσίαζε για δέκα χρόνια στο Mega Channel αλλά και από την εκπομπή Δεν το πιστεύω που διήρκεσε ένα χρόνο.

Από το 2018 και μετά παρουσιάζει την εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται η οποία πάει από το καλό στο καλύτερο! Απόδειξη αυτού και τα ποσοστά τηλεθέασης της Κυριακής 7/11 που έφτασαν πριν από λίγα λεπτά στα χέρια μας και ακούμπησαν... τον Θεό!

Πρώτη στην τηλεθέαση η Ναταλία Γερμανού

Συγκεκριμένα, η Ναταλία με την ομάδα της στο δυναμικό κοινό κατάφεραν να φτάσουν 19,2% (21,7-24,5-23,5-24,2-23,3-21-19-17,4-16,7-16-13,2-10,1-10,5) ενώ άφησε πίσω κατά πολύ τον ανταγωνισμό αφού την δεύτερη θέση στη μεσημεριανή ζώνη κατέλαβε ο ΑΝΤ1 με την σειρά Καφέ της Χαράς που έπαιξε σε επανάληψη κι έπιασε το 11,3% (16,7-11,6-8,5-10,2-10,5-10-9,1).

  • ΑΝΤ1: Καφέ της Χαράς 11.3
  • ΣΚΑΙ: Όλα γκούντ 7.8
  • STAR: Τρελή οικογένεια 7.1
  • Open: Αυτό είναι Σαββατοκύριακο 1.9
  • ALPHA: Καλύτερα δεν γίνεται 19.2
  • Mega: Τι λες τώρα! 10.4