Εξελίξεις με την υγεία του Πάνου Αργιανίδη 20 ημέρες μετά τις απειλές πως θα αυτοκτονήσει

Καρέ καρέ η στιγμή με τους γονείς του έξω από την ψυχιατρική κλινική

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εξελίξεις με την υγεία του Πάνου Αργιανίδη 20 ημέρες μετά τις απειλές πως θα αυτοκτονήσει

Περίπου 20 ημέρες έχουν περάσει από την ημέρα που ο πρώην παίκτης Survivor, Πάνος Αργιανίδης απειλούσε πως θα βάλει τέλος στη ζωή του, κλεισμένος σε κατάστημα ΕΛΤΑ στο οποίο εργαζόταν ως υπάλληλος.

Έχοντας επικρατήσει αναστάτωση και κάνοντας επίθεση στους αστυνομικούς, οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική από την οποία πήρε εξιτήριο σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα και τον Ξενοφώντα Σκιντζή.

Εξελίξεις με την υγεία του Πάνου Αργιανίδη

Σύμφωνα με τα πλάνα που πρόβαλαν, ο πατέρας του βρέθηκε έξω από την κλινική προκειμένου να τον παραλάβουν και να επιστρέψουν στο σπίτι τους, αφού είναι μια χαρά στην υγεία του.

Οι δηλώσεις του Προέδρου Εργαζομένων του ψυχιατρείου που νοσηλεύεται ο Πάνος Αργιανίδης

Ο Πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων έκανε δηλώσεις στην «Super Κατερίνα» αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του μετά τις απειλές.

«Οι γιατροί που τον εξέτασαν έκριναν ότι πρέπει να νοσηλευτεί αντιμετωπίζει ψυχική νόσο, ήταν και ο ασθενής και οι συγγενείς πάρα πολύ ευγενικοί, μακάρι όλοι οι ασθενείς να ήταν έτσι. Τώρα νοσηλεύεται σε πολύ καλή κατάσταση, σε ένα τμήμα οξυμένων περιστατικών του νοσοκομείου, παίρνει την ενδεδειγμένη αγωγή και νομίζουμε ότι σύντομα θα γίνει καλά και θα επιστρέψει σπίτι του.

Στη συνέχεια στην ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου αν κρίνει εκείνος ότι θα έπρεπε να έχει νοσηλευτεί και νωρίτερα είπε:

«Δεν μπορώ να μπω σε ιατρικά απόρρητα ο άνθρωπος αντιμετωπίζει πρόβλημα με ψυχική νόσο, παίρνει αγωγή, η υπερέκθεση και η δημοσιότητα δεν βοηθάει σε αυτή την κατάσταση, ας τον αφήσουμε τον άνθρωπο ήσυχο, να δώσει τον αγώνα του να γίνει καλά και να γυρίσει σπίτι του

Οι ασθενείς δεν μένουν στα ιατρικά ιδρύματα χρόνια ή μήνες σε σύντομο χρονικό διάστημα με την κατάλληλη αγωγή γυρνάνε σπίτι τους».