Survivor 5: «Όλα αυτά σταμάτησαν να λέγονται με το που...» - "Κόλαφος" η Σταυρούλα για τους συμπαίκτες της

Η σπόντα της για την αλλαγή στην συμπεριφορά των παικτών προς το πρόσωπό της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: «Όλα αυτά σταμάτησαν να λέγονται με το που...» -

Μετά την ενόχληση της Μαίης για τον λόγο που βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση αυτήν την εβδομάδα στο Survivor 5, πήρε τον λόγο η Σταυρούλα και σχολίασε την αλλαγή στην συμπεριφορά των παικτών προς το πρόσωπό της.

Η ίδια έχει καταφέρει να εξουδετερώσει τους αντιπάλους της με αποτέλεσμα να έρχεται όλο και πιο κοντά στον στόχο της να βρεθεί στον τελικό του Survivor, κάτι δεν πίστευαν οι συμπαίκτες της, μιας και δεν την θεωρούσαν δυνατή.

Η σπόντα της Σταυρούλας για την αλλαγή στην συμπεριφορά των παικτών προς το πρόσωπό της

«Μέχρι πριν από μια εβδομάδα μου λέγανε ότι είμαι αδιάφορη, ότι εντάξει, θα φύγω και ότι ο κόσμος έχει δει ποια είμαι και ότι θα πήγαινα από την πίσω πόρτα στο Γαλάτσι (όπου θα γίνει ο τελικός). Μόλις εγώ έμεινα στο παιχνίδι, αυτά σταμάτησαν να λέγονται και δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο», είπε χαρακτηριστικά η Σταυρούλα.

Η Σταυρούλα βγαίνει στον στον τάκο μαζί με Μαίη και Νίκο

Την περασμένη εβδομάδα ο Σπύρος Μαρτίκας αποχώρησε από το Survivor 5 αφήνοντας τους όλους άφωνους. Χθες, Κυριακή 26/6 έφτασε στην Ελλάδα και επικράτησε χαμός στο αεροδρόμιο. Η αποχώρηση του λοιπόν, άφησε πίσω τους πιο δυνατούς αγωνιστικά παίκτες οι οποίοι αγωνίζονται για τις τελευταίες ασυλίες πριν επιστρέψουν πίσω για τον μεγάλο τελικό - δείτε πότε θα γίνει.

Απόψε 27/6, θα δούμε τους παίκτες να συζητάνε για τον τελικό. Όλοι θα ψηφίσουν στρατηγικά και συγκεκριμένα, θα ψηφίσουν ανάλογα τον παίκτη που πιστεύουν πως έχει πιθανότητες να αποχωρήσει γιατί δεν θα έχει την στήριξη του κοινού. Επίσης σήμερα, θα δούμε τον πιο δυνατό αγώνα, καθώς το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό. Είναι η δεύτερη και τελευταία ασυλία αυτή της εβδομάδας, όπου θα βγουν δυο παίκτες υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ήδη στον τάκο έχουν βγει ο Νίκος Γιάννης και η Θωμαϊς Εμμανουηλίδου.

Όπως ήδη γνωρίζουμε την ατομική ασυλία θα την πάρει... άνδρας και θα φέρει πολλές ανατροπές στην ψηφοφορία στο συμβούλιο του νησιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr οι παίκτες που θα έχουν τις περισσότερες ψήφους, είναι ο Άρης Σοϊλέδης και η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Survivor 5 spoiler 27/6 Αυτοί βγαίνουν στον τάκο μαζί με Μαίη και Νίκο