Survivor 5: «Ανακατεύομαι, ιδρώνω, έχω...» - Το πρόβλημα υγείας του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

Δεν μπορεί να φάει απολύτως τίποτα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: «Ανακατεύομαι, ιδρώνω, έχω...» - Το πρόβλημα υγείας του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

Στην Ελλάδα εδώ και μερικές μέρες έχει επιστρέψει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μετά την αποχώρησή του από το Survivor 5 (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από το αεροδρόμιο), ωστόσο αντιμετωπίζει μερικά προβλήματα.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός κομμωτής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο μέσα από το οποίο αποκάλυψε πως κόλλησε ένα μικρόβιο στο στομάχι όσο βρισκόταν στο παιχνίδι και τον ταλαιπωρεί αφάνταστα, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να φάει τίποτα.

Το μικρόβιο που κόλλησε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο Survivor 5 και τον ταλαιπωρεί

«Αυτό που μου συμβαίνει τι είναι; Είναι όλο λάθος. Ήμουν τόσους μήνες στο Survivor και αυτό που ονειρευόμουν μαζί με τους συμπαίκτες μου είναι τι θα φάμε όταν βγούμε έξω. Αλλά δυστυχώς κόλλησα και εγώ, όπως και η Κόκκινη ομάδα, αλλά και η Μπλε, αυτό το μικρόβιο στο στομάχι μου. Με ταλαιπωρεί εδώ και μια βδομάδα. Δε μπορώ να φάω απολύτως τίποτα, ανακατεύομαι, ιδρώνω, έχω τάση για εμετό, ζαλίζομαι… Άρα νομίζω πως πραγματικά η ίωση είναι στα χειρότερά της. Σας στέλνω την αγάπη μου», είπε χαρακτηριστικά στο βίντεο.

«Τίποτα δεν κάνει αν δεν έχει κέρδος»

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ήταν εκείνος ο οποίος αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το Survivor 5 μετά από την ψηφοφορία του κοινού. Όπως ήταν λογικό ο ίδιος δεν περίμενε πως θα έφευγε τόσο νωρίς μιας και είχε θέληση να συνεχίσει ακόμη το ταξίδι του στον Άγιο Δομίνικο.

Ωστόσο, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά από την αποχώρησή του, στην εκπομπή «Love It».

Μάλιστα, στο μικρό preview που έχει κυκλοφορήσει με τις δηλώσεις του ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τίποτα δεν κάνει αν δεν έχει κέρδος. Ένα κορίτσι που πραγματικά όταν μιλάει, δεν καταλαβαίνεις ποτέ τι λέει. Ο Μαρτίκας ή η Βρισηίδα θα είναι από τους επόμενους που θα αποχωρήσουν».