Survivor 5: «Ο Άρης είπε στην Ναυσικά ότι η Μυριέλλα...» - Ο λόγος που απομακρύνθηκε από την Κουρεντή

Τον αποκάλυψε η Βρισηίδα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: «Ο Άρης είπε στην Ναυσικά ότι η Μυριέλλα...» - Ο λόγος που απομακρύνθηκε από την Κουρεντή

Χαμός φαίνεται πως συμβαίνει μεταξύ της Ναυσικάς και της Μυριέλλας, παρόλο που οι δυο κοπέλες ήταν αρκετά φίλες από τα πρώτα κιόλας επεισόδια του Survivor 5. Συγκεκριμένα, μετά την λήξη του αποψινού 19/2 αγωνίσματος, οι Διάσημοι επέστρεψαν στην καλύβα τους, με την Κάτια, την Ευρυδίκη και την Βρισηίδα να ανοίγουν μια συζήτηση για τις δύο παραπάνω παίκτριες.

Τα κορίτσια λοιπόν αποκάλυψαν πως όταν μπήκε ο Άρης στο παιχνίδι, είπε στην Ναυσικά να απομακρυνθεί από την Μυριέλλα, γιατί ο κόσμος θεωρεί πως η δεύτερη είναι τρελή και πονηρή. Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με την Βρισηίδα, η Ναυσικά άρχισε να απομακρύνεται από την ηθοποιό, για να μην χαλάσει η εικόνα της.

Μάλιστα, το μοντέλο όχι μόνο πλέον δεν μιλάει μαζί της, αλλά την κράζει πίσω από την πλάτη της, ωστόσο μπροστά της το παίζει φίλη, καθαρά για λόγους στρατηγικής.

Η αποκάλυψη για την σχέση Μυριέλλας και Ναυσικάς στο Survivor 5

Αυτά είναι τα χυδαία λόγια που είπε η Βρισηίδα για την Ναυσικά στην Μυριέλλα

Οι εξελίξεις στο επεισόδιο του Survivor 5 ήταν για άλλη μια φορά άκρως καταιγιστικές καθώς η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποφάσισε να αναφέρει χαρακτηριστικά τα λόγια που της είχε πει η Βρισηίδα Ανδριώτου για την ίδια στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν λίγο πριν ξεκινήσει το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Τρίτης 8/02 μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» όπου αποκάλυψαν μεταξύ άλλων τα λόγια που είχε πει η Βρισηίδα με αποτέλεσμα να ενοχλήσουν έντονα την Ναυσικά καθώς όπως φαίνεται οι ισορροπίες στο νησί των Διασήμων να έχουν αλλάξει για τα καλά.

«Τι δουλειά έχει εδώ μέσα μια … πολυτελείας στο Survivor. Εγώ ό,τι έχω κάνει στη ζωή μου, το έχω κάνει με το σπαθί μου και όχι με το …», φέρεται να είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου για την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.