Survivor 5 spoiler 29/12: Οι πρώτες πληροφορίες για τον παίκτη που αποχωρεί απόψε

Θα υπάρξει ανατροπή;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 5 spoiler 29/12: Οι πρώτες πληροφορίες για τον παίκτη που αποχωρεί απόψε

Κι έφτασε η ημέρα της κρίσης! Σήμερα, Τετάρτη 29/12, οι παίκτες του Survivor 5 θα ζήσουν για πρώτη φορά την εμπειρία της... αποχώρησης!

Απόψε το βράδυ, μετά τον στίβο μάχης που λογικά θα περιλαμβάνει έπαθλο φαγητού, και οι 24 παίκτες θα βρεθούν στο συμβούλιο του νησιού. Μια ομάδα θα αποχαιρετήσει έναν παίκτη της αφού, όπως πολύ σωστά σας ενημέρωσε μέσα από spoil το Youweekly.gr, το βράδυ της Τρίτης 28/12 ηττημένοι ήταν οι Μαχητές κι έριξαν στον τάκο έναν τους παίκτη, τον Σπύρο Μαρτίκα.

Βασικά, ο ίδιος ο Σπύρος έριξε στον τάκο τον εαυτό του αφού πριν το παιχνίδι παρακάλεσε τους συμπαίκτες τους να τον ψηφίσουν. Το έκανε γιατί πιστεύει πως έχει πολύ κοινό έξω και θα σωθεί ή γιατί θέλει να αποχωρήσει από το ριάλιτι και λόγω ρήτρας δεν μπορεί και... είπε να πάει από το άλλο μονοπάτι; Θα το μάθουμε κι αυτό και θα επανέλθουμε αλλά τώρα άλλο είναι το θέμα μας...

Ποιος φέρεται να φεύγει από το Survivor 5 απόψε 29/12

Τρεις παίκτες λοιπόν βρίσκονται στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού: Βαλάντης, Ελισάβετ Σπανού και Σπύρος Μερτίκας.

Survivor 5 spoiler 29/12 ποιος παίκτης αποχωρεί

Σύμφωνα με την πηγή μας μέχρι στιγμής ο πιο αδύναμος κρίκος είναι ο φαρμακοποιός Σπύρος Μαρτίκας και λίγο πίσω του βρίσκεται η Ελισάβετ Σπανού!

Ωστόσο, το οριστικό spoil θα το έχουμε μέσα στην ημέρα, πρώτοι εδώ στο youweekly.gr, όπως τόσα χρόνια άλλωστε, όπως πάντα... Stay tuned!

UPDATE!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ! ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ!

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!