Survivor 5: «Έμεινε» η Ελένη Μενεγάκη με την αποκάλυψη για τον Απόστολο Ρουβά - «Είναι ένας άνθρωπος που...»

Το σχόλιο της παρουσιάστριας για την πρώτη εμφάνισή του στο ριάλιτι επιβίωσης

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Έμεινε» η Ελένη Μενεγάκη με την αποκάλυψη για τον Απόστολο Ρουβά - «Είναι ένας άνθρωπος που...»

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτης, σχολίασαν τη μεγάλη πρεμιέρα του Survivor 5 (δείτε εδώ όσα παρακολουθήσαμε) και συγκεκριμένα, την παρουσία του Απόστολου Ρουβά στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η παρουσιάστρια έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον στη συμμετοχή του τηλεοπτικού σεφ στο Survivor 5 και έτσι, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου βρήκε την ευκαιρία να πει δυο λόγια για εκείνον μιας και είχαν συνεργαστεί πέρυσι στο «Πάμε Δανάη».

«Είναι ένας άνθρωπος σε άριστη αθλητική κατάσταση… Είναι ένας άνθρωπος που μέσα στην καραντίνα που τον βρίσκεις που τον χάνεις αθλοπαιδιές, στα βουνά… έπαιρνε μόνος του τα βουνά. Είναι σε καλή φυσική κατάσταση και να πω για τη συνεργασία μας, είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλει να δημιουργεί εντάσεις μέσα σε μία ομάδα… και σίγουρα θα το εφαρμόσει και στην ομάδα», είπε χαρακτηριστικά η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Η Ελένη Μενεγάκη παρακολουθούσε με μεγάλο ενδιαφέρον τη συνεργάτιδά της, ενώ θέλησε να μάθει αν ο Απόστολος Ρουβάς έχει αναλάβει το κομμάτι της μαγειρικής στο παιχνίδι.

Τα σχόλια της Ελένης Μενεγάκη για το Survivor 5 και τον Απόστολο Ρουβά

Λίγα λόγια για τον Απόστολο Ρουβά

Το επίθετό του είναι μια ολόκληρη ιστορία! Είναι αδελφός του Σάκη Ρουβά, αλλά εκείνος δε θα χρειαστεί κανέναν για να επιβιώσει στο αφιλόξενο νησί των Διάσημων! Είναι 44 ετών, Ταύρος στο ζώδιο (ή αλλιώς δυναμικός μέχρι να γίνει το δικό του) μεγάλωσε στην Κέρκυρα όπου εργαζόταν για πολλά χρόνια ως μπάρμαν και μαιτρ σε μαγαζιά του νησιού. Ήρθε στην Αθήνα πριν 8 χρόνια και η αγάπη του για το φαγητό του χάρισε τη στήλη της μαγειρικής σε τηλεοπτική, πρωινή εκπομπή, όπου οι συνταγές του γίνονταν ανάρπαστες. Αυτό το… γευστικό του ταλέντο θα φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμο στην ομάδα του, καθώς επιτέλους στο καζάνι της παραλίας θα σιγοβράσει φακόρυζο… al dente!

Kαι αν νομίζετε πως μόνο ο λευκός σκούφος του θα βοηθήσει, να σας ενημερώσουμε πως είναι ένας εξαιρετικά αθλητικός τύπος. Λατρεύει το τρέξιμο, τις πολεμικές τέχνες, το καράτε, το kick boxing, τις καταδύσεις, την πεζοπορία και τους latin χορούς! Όπως καταλαβαίνετε όχι μόνο βρίσκεται σε ανεβασμένη φυσική κατάσταση, αλλά και στο πάρτι της ένωσης θα μάθει λάτιν σε όλους!

Survivor 5 Απόστολος Ρουβάς