Survivor 4: Το Twitter ζητάει την επιστροφή του Αλέξη Παππά

«Η απουσία του είναι αισθητή! Πιο βαρετό πεθαίνεις» - «Ο αριθμός των tweet μειώθηκε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Το Twitter ζητάει την επιστροφή του Αλέξη Παππά

Ο Αλέξης Παππάς ήταν αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του Survivor 4. Βέβαια, μόνο στα πρώτα επεισόδια κατάφερε να ακούσει θετικά σχόλια, καθώς μετά την μεταφορά του στην Μπλε ομάδα, η συμπεριφορά του γύρισε 180 μοίρες.

Η επίθεση που δέχτηκε από τον Τζέιμς Καφετζή, ειδικά μετά την εξαφάνιση του με τον Κρις Σταμούλη στο δάσος, τον έκανε να θέλει οπωσδήποτε να πάρει εκδίκηση. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε.

Ο ψυχολογικός πόλεμος ήταν μεγάλος, ακόμη και μετά την επιστροφή του στην Κόκκινη ομάδα. Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να κάνει πόλεμο και στον Ηλία Μπόγδανο με σκοπό να "χτυπήσει" τον Τζέιμς.

Ωστόσο, ο Αλέξης Παππάς δεν κατάφερε να... κερδίσει και αποχώρησε στο περασμένο συμβούλιο του νησιού, απέναντι του είχε δυο δυνατούς σε ψηφοφορίες παίκτες. Τον Γιώργο Ασημακόπουλο που είναι πολύ συμπαθής στο Twitter και τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος έχει φανατικούς θαυμαστές.

Βαρετό σύμφωνα με το Twitter το χθεσινό 25/4 επεισόδιο του Survivor 4 χωρίς τον Αλέξη Παππά

Χθες 25/4, παρακολουθήσουμε το πρώτο επεισόδιο του Survivor 4, μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά και πολλοί χρήστες του Twitter σχολίασαν πως είναι πολύ βαρετό χωρίς τον ηθοποιό να προκαλεί τσακωμούς και εντάσεις, αλλά και χωρίς τις επικές του ατάκες μπροστά στην κάμερα. Ενώ, μειώθηκαν κατά πολύ τα tweets στο hashtag του ριάλιτι στην διαδικτυακή πλατφόρμα.

Ένα επίσης γεγονός που σχολιάστηκε αρνητικά, ήταν η αντίδραση των παικτών, κυρίως του Τζέιμς Καφετζή και του Νίκου Μπάρτζη στην αποχώρηση του Αλέξη Παππά. Τραγουδούσαν το σύνθημα "Γεια σου Παππά, φιλάκια ρουφηχτά" και χόρευαν προκλητικά.

Μάλιστα, ορισμένοι χρήστες θα ήθελαν να δουν τον ηθοποιό να επιστέφει στο παιχνίδι!

Survivor 4 Twitter

Twitter Αλέξης Παππάς

Survivor 4 Twitter ΑλέξηςΠαππάς

Survivor 4 Αλέξης Παππάς

Survivor επιστροφή Αλέξη Παππά

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram