Survivor Ελλάδα Τουρκία: Στο νοσοκομείο εσπευσμένα παίκτης! Του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και τον πήρε το φορείο! (Βίντεο)

Πανικός στον αγωνιστικό χώρο!

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Στο νοσοκομείο εσπευσμένα παίκτης! Του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και τον πήρε το φορείο! (Βίντεο)

Πανικός επικράτησε σήμερα στο Survivor αφού παίκτης λιποθύμησε και οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ο Ατακάν την ώρα του πανηγυρισμού, αφού οι Τούρκοι κέρδισαν το έπαθλο του φαγητού, λιποθύμησε και τους δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Διαβάστε παρακάτω...

Οι συμπαίκτες του ανησύχησαν πολύ μιας και άργησε να συνέλθει, ενώ οι γιατροί αναγκάστηκαν να τους ρίξουν νερό στο πρόσωπο για να συνέλθει πλήρως.

Όλα έγιναν ξαφνικά και η Ελληνική ομάδα άργησε να καταλάβει τι συνέβη. Όταν όμως άκουσαν τις φωνές, έτρεξαν στο πλευρό του. Η Κατερίνα Δαλάκα έδειχνε να ανησύχησε περισσότερο, μιας και πήγε στο ασθενοφόρο για να δει αν είναι καλά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Παντρεύεται το καλοκαίρι παίκτης του Survivor!

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας!

Δεύτερο αγώνισμα ασυλίας έχουμε απόψε στο Survivor στον ΣΚΑΙ.

Ποια ομάδα θα κερδίσει και δεν θα ψηφίσει κανένας συμπαίκτης της; Διαβάστε παρακάτω...

Να υπενθυμίσουμε ότι στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor Ελλάδα Τουρκία είχαμε τον τραυματισμό ενός Έλληνα παίκτη που όπως έγινε γνωστό στο τέλος του επεισοδίου χρειάστηκαν μόνο λίγα ράμματα στο σημείο που είχε χτυπήσει!

Ο Έλληνας παίκτης έφυγε με έντονη αιμορραγία στο μάτι του.. Οι Έλληνες και οι Τούρκοι, ρίχτηκαν στη μάχη για να αγωνιστούν έτσι ώστε να κερδίσουν τον πρώτο αγώνα ασυλίας του Survivor Ελλάδα Τουρκία για αυτή την εβδομάδα.

undefined

Το τελικό σκορ ήθελε νικήτρια την Τουρκία με 10 - 6 έναντι της Ελλάδας!

Έλληνες και Τούρκοι, όπως πάντα, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν σε αυτόν τον σημαντικό αγώνα. Σήμερα όπως.... ποιος κερδίζει;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, απόψε στο δεύτερο αγώνα για την ασυλία κερδίζει η Ελλάδα και ισοφαρίζει σε 1-1! Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε ποιος κερδίζει στο τρίτο αγώνισμα της ασυλίας!

Δείτε news θέματα στην σχετική μας κατηγορία

TAGS