5 επώνυμες Ελληνίδες άνω των 50 που βάζουν κάτω 20αρες σε πρόσωπο και σώμα

Οι πιο αισθησιακές τους φωτογραφίες

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
5 επώνυμες Ελληνίδες άνω των 50 που βάζουν κάτω 20αρες σε πρόσωπο και σώμα

Ο χρόνος μπορεί να αφήνει τα σημάδια του, αλλά για ορισμένες γυναίκες η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός. Στην Ελλάδα, πολλές επώνυμες γυναίκες άνω των 50 αποδεικνύουν πως η νεότητα δεν είναι προνόμιο της ηλικίας, αλλά στάση ζωής. Διατηρούν την ομορφιά, τη λάμψη και τη φρεσκάδα τους, συχνά ανταγωνιζόμενες – και ξεπερνώντας – γυναίκες δεκαετίες νεότερές τους.

Παρακάτω, λοιπόν, θα δείτε 5 από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες που, παρά τα χρόνια που περνούν, καταφέρνουν να παραμένουν ασύγκριτα όμορφες, δίνοντας μαθήματα αυτοπεποίθησης και στυλ σε κάθε ηλικία.

9 επώνυμες που σπάνε τα κοντέρ

Βίκυ Κουλιανού - Ετών 57

Δίαιτα δεν έχει κάνει ποτέ, προσέχει όμως την διατροφή της καθώς όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν έχει το σύνδρομο του μοντέλου. Σε περίπτωση που ανέβει στη ζυγαριά και εντοπίσει κάποιο παραπανίσιο κιλό είναι ικανή να τρέφεται μόνο με σαλάτες και μόλις το χάσει να το ρίξει στα προφιτερόλ. Το γυμναστήριο είναι μια από τις μεγάλες της αγάπες και ο σύμμαχος της στη διατήρηση της καλλίγραμμης σιλουέτας της.

9 επώνυμες Ελληνίδες άνω των 50 που βάζουν κάτω 20αρες σε πρόσωπο και σώμα

Βίκυ Κουλιανού

Βίκυ Κουλιανού

Δέσποινα Βανδή - Ετών 55

Δείτε επίσης: Οι... άπιστες της ελληνικής showbiz: Διάσημες Ελληνίδες που έμπλεξαν με τρίτο πρόσωπο

«Δεν στερούμαι τίποτα και τρώω απ’ όλα. Απλά, συνήθως όταν δουλεύω έχω παραπάνω καύσεις οπότε αυτό με βοηθάει και χαλαρώνω, κατά κάποιο τρόπο, λίγο περισσότερο. Γι’ αυτό και όταν σταματάω τη δουλειά πάντα παίρνω 2-3 κιλά. Αλλά, γενικότερα, τηγανιτά δεν υπάρχουν στις διατροφικές μου συνήθειες ιδιαίτερα. Γλυκά, ενώ μου αρέσει η σοκολάτα δεν θα φάω μια πάστα σοκολάτας, αλλά θα φάω μια σοκοφρέτα ή μια μικρή μπάρα σοκολάτας. Επίσης, όταν έχω πρεμιέρα ή μια εμφάνιση σίγουρα θα μπω σε πρόγραμμα διατροφής ένα μήνα νωρίτερα», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της

Δέσποινα Βανδή

Δέσποινα Βανδή

Δέσποινα Βανδή

Ελένη Πετρουλάκη - Ετών 54

Σε συνεντεύξεις της στο παρελθόν έχει μοιραστεί tips και μυστικά που ακολουθεί εκείνη αλλά που μπορεί να ακολουθήσει και κάθε γυναίκα για να διατηρεί την σιλουέτα της:

«Άφθονο νερό, το βασικότερο. Σαλάτες και φρούτα αλλά με μέτρο. Οι μεν οι σαλάτες, όπως το μαρούλι σε κάποιους προκαλούν πρηξίματα ή κατακράτηση και τα φρούτα έχουν αρκετή ζάχαρη. Να τηρούμε τον κανόνα των πέντε γευμάτων την ημέρα. Μια μπάρα δημητριακών αποτελεί πάντα το καλύτερο σαν σε σχέση με οτιδήποτε άλλο παχυντικό μπορεί να βρούμε στην παραλία»

Ελένη Πετρουλάκη

Ελένη Πετρουλάκη

Ελένη Πετρουλάκη

Εβελίνα Παπούλια - Ετών 53

Η ίδια έχει παραδεχτεί πως «Δεν είμαι υστερική με τα φαγητά, τρώω πολύ», δίνοντας περισσότερη βάση στα τρόφιμα που επιλέγει να βάλει στο πιάτο της, δηλαδή στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα, με τη μεσογειακή διατροφή να είναι η βασική της προτίμηση.

Εβελίνα Παπούλια

Εβελίνα Παπούλια

Εβελίνα Παπούλια

Μαρία Λεκάκη - Ετών 54

Αν και δεν υπάρχουν συγκεκριμένες δημόσιες δηλώσεις της σχετικά με μυστικά ομορφιάς, μπορούμε να υποθέσουμε ότι οι εμφανίσεις της στηρίζονται σε μια υγιεινή ρουτίνα, βασισμένη σε φροντίδα προσώπου, σωστή διατροφή και άσκηση, όπως και για τις περισσότερες επώνυμες γυναίκες.

Μαρία Λεκάκη

Μαρία Λεκάκη

Μαρία Λεκάκη