Ανίτα Μπράντ: Η... "αναπηρία" που της άλλαξε την ζωή και ο θάνατος που την τσάκισε - Ποια είναι η σύζυγος του Χάρη Χριστόπουλου

Η καταγωγή και η ηλικία της

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/@anabrand
Instagram/@anabrand

Ήταν καλοκαίρι του 2008 όταν ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ αποφάσισαν μετά από 15 χρόνια κοινής πορείας να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους και να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε ένα μαγευτικό σκηνικό στο νησί της Λευκάδας (δείτε εδώ σπάνιο φωτογραφικό υλικό από την τελετή και το συγκλονιστικό νυφικό που φόρεσε). Σήμερα το ζευγάρι έχει φέρει στον κόσμο δυο παιδιά και ζει πιο ευτυχισμένο από ποτέ.

Η Ανίτα δεν θέλει να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας για κάτι άλλο πέραν της δουλειάς της. Η ιστορία της ζωής της όμως έχει αρκετό ενδιαφέρον και το Youweekly.gr αποφάσισε να σας την παρουσιάσει...

Ποια είναι στ' αλήθεια η Ανίτα Μπραντ

 Ανίτα Μπράντ

 Ανίτα Μπράντ

 Ανίτα Μπράντ

Η Ανίτα, κατάγεται από την Ουγγαρία και εργαζόταν ως μοντέλο, έχοντας στόχο να κάνει πολλά ταξίδια. Ήρθε στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο του 2003 και είχε σκοπό να μείνει μόνο δύο μήνες, αλλά τη δεύτερη μέρα της παραμονής της γνώρισε τον Χάρη και έτσι έγινε ερωτική μετανάστρια.

Η Ανίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος είναι από τα ζευγάρια που αποδεικνύουν πως ο έρως ηλικία δεν κοιτάει, αφού ο φωτογράφος είναι 65 ετών και περνάει την σύζυγό του περίπου 20 χρόνια.

Ανίτα Μπράντ: Το παρελθόν της συζύγου του Χάρη Χριστόπουλου
Σπάνια φωτογραφία από την περίοδο της γνωριμίας τους «23.9.2003»

Η μόλυνση που της άλλαξε την ζωή

Η Ανίτα Μπραντ, όπως αναφέραμε και πιο πάνω, ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, αλλά μια μόλυνση στο πρόσωπο την ανάγκασε ν’ αλλάξει επαγγελματική σταδιοδρομία.

«Ήταν σαν ένα ατύχημα όπου μια είδους αναπηρία σε αναγκάζει να εγκαταλείψεις τον χώρο την εποχή που είσαι περιζήτητος και νιώθεις ότι μπορείς να δουλέψεις καλά. Για κάποιο διάστημα ήμουν ψυχολογικά στα κάτω μου, αλλά, ευτυχώς, δεν κράτησε πολύ , είμαι φύσει και θέσει survivor. Αναζητώ πάντα τη θετική πλευρά των πραγμάτων, ακόμα και όταν φαινομενικά υπερισχύει η μαυρίλα.

Όταν πήρα την απόφαση ότι πρέπει να εγκαταλείψω τις φωτογραφήσεις, έψαξα να βρω εναλλακτική λύση. Σκέφτηκα να τελειοποιήσω το ταλέντο μου στο make up και δειλά δειλά έγινα μακιγιέζ, τα περίεργα παιχνίδια της ζωής. Ήταν ένα ταλέντο που είχε έμφυτο», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της.

«Έχω ελάχιστες φωτογραφίες από εκείνη την εποχή (κάπου το 2005) γιατί είναι μια εποχή, που για χρόνια ήθελα απλά να διαγράψω από τη ζωή μου και όπου για πολλούς μήνες όχι απλά δεν ήθελα να φωτογραφηθώ, αλλά δεν κοιταζόμουν καν σε καθρέφτη», είχε γράψει τότε δημοσιεύοντας την παρακάτω φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram

Ανίτα Μπράντ: Το παρελθόν της συζύγου του Χάρη Χριστόπουλου - Η διαφορά ηλικίας και η... 'αναπηρία' που της άλλαξε την ζωή

Ο θάνατος που την τσάκισε

Πριν από δυο χρόνια η make up artist έχασε τον μπαμπά της από κορωνοϊό. Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει, μάλιστα, στο πλευρό του Χάρη Χριστόπουλου λύγισε μπροστά στις κάμερες λέγοντας «Ήταν ξαφνικό δεν το περιμέναμε αλλά το καλό είναι ότι πρόλαβα να πάω να τον δω. Δεν το περίμενα ποτέ στην ζωή μου ότι πρώτον θα έχανα τον πατέρα μου τόσο νέο κι από αυτή την αρρώστια. Μιλούσα με την γιατρό του και μου είπε ότι είναι στάσιμος και κάτι μου έλεγε μέσα μου να πάω να τον δω».

Τα δυο παιδιά

Ανίτα Μπράντ

 Ανίτα Μπράντ

Ανίτα Μπράντ

Το ζευγάρι κράτησε κρυφές και τις δυο εγκυμοσύνες γιατί ήθελαν να πάνε όλα καλά και μετά να το πουν δημόσια. Οι δυο τους αισθάνονται μόνο ευλογία για την οικογένειά τους που μεγαλώνει.

Εννοείται βέβαια πως η καθημερινότητά τους με τα παιδιά έχει αλλάξει κι όπως έχουν αποκαλύψει και οι ίδιοι σε συνεντεύξεις τους, υπάρχουν αρκετές στιγμές έντασης μεταξύ τους «Σκοτωνόμαστε συνέχεια, ανεβαίνουν οι τόνοι»