Οι 10 πιο σοκαριστικοί χωρισμοί του 2024: Τα ζευγάρια που φαίνονταν αχώριστα αλλά δεν είναι πια μαζί

Στα ύψη τα ποσοστά χωρισμών μέσα σε λίγους μόνο μήνες

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Τους τελευταίους μήνες, η ελληνική showbiz έχει βιώσει έναν καταιγισμό από χωρισμούς που κανείς δεν περίμενε. Διάσημα ζευγάρια, που πολλοί θεωρούσαν σταθερά και ακλόνητα, αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, αφήνοντας το κοινό έκπληκτο. Από ξαφνικές ανακοινώσεις μέχρι φήμες που επιβεβαιώθηκαν, το 2024 φαίνεται να είναι μια χρονιά γεμάτη αλλαγές στις προσωπικές ζωές των αγαπημένων μας celebrities.

Το Youweekly.gr συγκέντρωσε τους 10 πιο δυνατούς χωρισμούς, τα 10 ζευγάρια που αποφάσισαν να χωρίσουν, προκαλώντας θόρυβο στα μέσα ενημέρωσης και αφήνοντας ερωτήματα για το τι οδήγησε σε αυτές τις απρόσμενες εξελίξεις.

Χωρισμοί που μας σόκαραν

Γιάννης Αϊβάζης – Μαρία Κορινθίου

Γιάννης Αϊβάζης – Μαρία Κορινθίου

Ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους μετά από 14 χρόνια γάμου. Ο ηθοποιός, μάλιστα, σε πρόσφατες δηλώσεις του ανέφερε χαρακτηριστικά «Προφανώς θα μάθουν οι δημοσιογράφοι όσα πρέπει να μάθουν, όχι όλα γιατί είναι προσωπικό κομμάτι [...] Είμαστε καλά με τη Μαρία, τα επαγγελματικά μας είναι επαγγελματικά. Όταν χωρίζει ένα ζευγάρι δεν πλακώνεται στο ξύλο κιόλας, είναι χαζό αυτό»

Μαρίνα Ασλάνογλου - Δημοσθένης Πέππας

Μαρίνα Ασλάνογλου - Δημοσθένης Πέππας

«Μετά από 8 χρόνια κοινής πορείας αποφασίσαμε από κοινού να μην είμαστε μαζί σαν ζευγάρι, παραμένουμε όμως ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς που στόχο έχουμε, μεταξύ άλλων, την ομαλή μετάβαση του γιου μας στη νέα του καθημερινότητα και στη νέα μορφή της οικογένειάς μας. Σας παρακαλούμε να σεβαστείτε την επιθυμία μας να απέχουμε από περαιτέρω δηλώσεις, να επιδείξετε διακριτικότητα απέναντι στην οικογένειάς μας και να απέχετε από καταστάσεις που μπορεί να τραυματίσουν τον ψυχισμό του παιδιού μας», έγραψαν στην ανακοίνωσή τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μαρίνα Ασλάνογλου και ο Δημοσθένης Πέππας παντρεύτηκαν το καλοκαίρι του 2016 στην Σκιάθο και δύο χρόνια αργότερα, το 2018 απέκτησαν τον μονάκριβο γιο τους.

Μαρία Αντωνά - Άρης Σοϊλέδης

Μαρία Αντωνά - Άρης Σοϊλέδης

Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, μετά από επτά χρόνια σχέσης και λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, έπειτα από συνεχόμενες αναβολές. Η Μαρία έχει φτιάξει ξανά την ζωή της αφού βρίσκεται πλέον στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα (δείτε εδώ φωτογραφίες από το πρόσφατο ταξίδι τους στο Λονδίνο) και ο Άρης αντίστοιχα έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της Μαριλίνα Κυπαρίσση (δείτε κοινές τους φωτογραφίες εδώ)

Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης

Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης

Η σχέση της ηθοποιού Δανάης Παππά και του επιχειρηματία Λάμπρου Λάζαρη ξεκίνησε με έντονα συναισθήματα, καθώς το ζευγάρι έδειχνε να ζει έναν μεγάλο έρωτα. Γνωρίστηκαν πριν από περίπου 6 χρόνια μέσα από κοινές παρέες και η σχέση τους εξελίχθηκε γρήγορα σε συγκατοίκηση. Σήμερα, το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί με την ηθοποιό να φέρεται πως έχει βρει ξανά τον έρωτα στα μάτια πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού (δείτε εδώ ποιανού)

Δείτε επίσης: Δανάη Παππά: Κινδυνεύει με έξωση από τον πρώην της, Λάμπρο Λάζαρη - Οι νέες εξελίξεις στον "πόλεμο" του πρώην ζευγαριού

Φωτεινή Ντεμίρη - Χάρης Γρηγορόπουλος

Φωτεινή Ντεμίρη - Χάρης Γρηγορόπουλος

Η Φωτεινή Ντεμίρη και ο Χάρης Γρηγορόπουλος έβαλαν τέλος στον γάμο τους μετά από 30 χρόνια! Ωστόσο, διατηρούν και οι δύο πολύ καλές σχέσεις, για χάρη των δύο τους παιδιών. Στο παρελθόν, το πρώην ζευγάρι είχε μιλήσει για τις κρίσεις στον γάμο του, όμως είχε την πεποίθηση ότι θα έμενε για πάντα μαζί, αφού κατάφερνε κάθε φορά να τις ξεπεράσει, κάτι που αυτή την φορά δεν συνέβη.

Σοφία Παθέκα - Λεωνίδας Παπασταύρου

Σοφία Παθέκα - Λεωνίδας Παπασταύρου

Η Σοφία Παθέκα και ο σύζυγός της, Λεωνίδας Παπασταύρου χώρισαν μετά από 21 χρόνια γάμου. Το ζευγάρι περνούσε σοβαρή κρίση στη σχέση του εδώ και κάποια χρόνια. Παρόλα αυτά, έκαναν μερικές προσπάθειες να σώσουν τον γάμο τους για χάρη των δύο τους παιδιών, ηλικίας 15 και 20 ετών.

Νικόλαος Γλύξμπουργκ - Τατιάνα Μπλάτνικ

Νικόλαος Γλύξμπουργκ - Τατιάνα Μπλάτνικ

«Ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Πριγκίπισσα Τατιάνα μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Και οι δύο εκφράζουν την δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την όποια πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

Οι ίδιες αξίες σεβασμού και κατανόησης θα αποτελέσουν και τη βάση της σχέσης τους στο μέλλον, μια σχέση βαθιάς και ειλικρινούς φιλίας. Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους.

Η Οικογένεια θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους.

Ευχαριστούμε πολύ για τον σεβασμό και τη διακριτικότητά σας.

Γραφείο πρώην Βασιλικής Οικογένειας της Ελλάδος», ανέγραφε στην ανακοίνωση της Ελληνικής Βασιλικής Οικογένειας.

Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος

Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος

«Έπειτα από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και την απόκτηση των δύο παιδιών μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση του γάμου μας. Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και ως στοργικοί γονείς, θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη. Η ψυχική τους ισορροπία είναι η προτεραιότητά μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας και ζητούμε την κατανόησή σας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ιδιωτικότητα των παιδιών μας και να τα προστατεύσουμε από αδικαιολόγητη δημοσιότητα και προσοχή», ανέφεραν αρχικά στην ανακοίνωσή τους

»Για αυτό τον λόγο, απευθύνουμε ισχυρή σύσταση προς τα ΜΜΕ να χειριστούν με ευαισθησία και σεβασμό την κατάσταση αυτή και να αποφεύγεται η δημοσίευση ή αναδημοσίευση σχετικών ειδήσεων, με σκοπό την προστασία της ψυχικής ευημερίας τους και την ομαλή μετάβαση των παιδιών μας στη νέα αυτή πραγματικότητα. Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για την κατανόηση και την προθυμία σας να σεβαστείτε την αυτονόητη αυτή απαίτηση μας» έγραφε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του ζευγαριού. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί δυο παιδιά.

Μαριλίτα Λαμπροπούλου – Γιάννης Νταλιάνης

Δημήτρης Λάλος - Έλενα Μαυρίδου

Χωριστούς δρόμους ακολουθούν στην προσωπική τους ζωή και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου με τον Γιάννη Νταλιάνη. Οι δύο ηθοποιοί έπειτα από 18 χρόνια κοινής πορείας, αποφάσισαν να δώσουν τέλος στον γάμο τους, έχοντας πάντα ως απόλυτη προτεραιότητα τα δύο τους παιδιά. Έντονα φημολογείται πως η Μαριλίτα πλέον βρίσκεται στο πλευρό του Δημήτρη Λάλου ο οποίος χώρισε την ίδια περίοδο.

Δημήτρης Λάλος - Έλενα Μαυρίδου

Μαριλίτα Λαμπροπούλου – Γιάννης Νταλιάνης

Ο Δημήτρης Λάλος και η Έλενα Μαυρίδου χώρισαν και επίσημα, καθώς πήραν διαζύγιο μετά από επτά χρόνια γάμου και εννέα χρόνια κοινής πορείας. Ο πρωταγωνιστής του Σασμού και η ηθοποιός έχουν πλέον υπογράψει και το έγγραφο της λύσης του γάμου τους. Το διαζύγιο βγήκε συναινετικά με μία απλή συμβολαιογραφική πράξη. Ο Δημήτρης Λάλος και η Έλενα Μαυρίδου είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο και έχουν αποκτήσει μία κόρη.