8+1 ζευγάρια της ελληνικής showbiz που είναι μαζί για πάνω από 20 χρόνια

Έχουν βρει το μυστικό της ευτυχίας τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
8+1 ζευγάρια της ελληνικής showbiz που είναι μαζί για πάνω από 20 χρόνια

Μπορεί πρόσφατα να είχαμε επιδημία χωρισμών με επώνυμα ζευγάρια που συζητήθηκαν πολύ για τον έρωτά τους να χώρισαν (δείτε εδώ), ωστόσο, υπάρχουν και εκείνα που παρά την φθορά του χρόνου έχουν καταφέρει να είναι μαζί και δεμένοι. Κάποιοι έχουν βρει το μυστικό της ευτυχίας, για κάποιους άλλους όμως ο έρωτας δεν έχει φύγει ακόμα με αποτέλεσμα να μετράνε μαζί πάνω από 20 χρόνια κοινής πορείας.

Αυτά είναι τα επώνυμα ζευγάρια που μετράνε πάνω από 20 χρόνια σχέσης

Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς

Ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια μέχρι και σήμερα είναι η Καίτη Γαρμπή με τον Διονύση Σχοινά. Ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την πρόταση γάμου που της είχε κάνει δημόσια στην τηλεόρασητο 1997 παραμονή της πρωτοχρονιάς. Σήμερα μετράνε 28 χρόνια έγγαμου βίου και σίγουρα θα μείνουν μαζί πολλά περισσότερα.

Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε την ίδια χρονιά στο Κτήμα Νάσιουτζικ, με κουμπάρο τον παραγωγό Γιάννη Δουλάμη. Το ζευγάρι ολοκλήρωσε την οικογενειακή του ευτυχία όταν ήρθε στη ζωή ο γιος του Δημήτρης που ακολουθεί τα βήματα τους.

Καίτη Γαρμπή Διονύσης Σχοινάς

Μαρία Μπεκατώρου - Αντώνης Αλεβιζόπουλος

Η Μαρία Μπεκατώρου γνώρισε τον σύζυγό της το 1999 και από τότε μετράνε μαζί 26 χρόνια κοινής πορείας. Το 2007 πήραν την απόφαση και παντρεύτηκαν.

Μαρία Μπεκατώρου Αντώνης Αλεβιζόπουλος

Ναταλία Τσαλίκη - Γιάννης Μπέζος

Από τα αγαπημένα ζευγάρια της τηλεόρασης είναι η Ναταλία Τσαλίκη και ο Γιάννης Μπέζος. Όλοι θα τους θυμάστε από την επιτυχημένη σειρά Άκρως Οικογενειακώς όπου υποδύθηκαν τους παντρεμένους. Γνωρίστηκαν το 1984 στη δουλειά ως συνεργάτες και το 1987 παντρεύτηκαν Ένα χρόνο αργότερα απέκτησαν την κόρη τους, Ηρώ.

«Η Ναταλία δεν είναι απλά σύζυγός μου, είναι ένα σημείο αναφοράς για εμένα. Η σχέση μας είναι πολύ ουσιαστική. Δεν είναι ότι μοιραζόμαστε τον ίδιο χώρο. Μοιραζόμαστε τον ίδιο χρόνο, τις ίδιες ανησυχίες και τις ίδιες φιλοδοξίες για μια ζωή πιο δημιουργική και ποιητική», έχει πει ο ηθοποιός για τα 41 χρόνια που είναι μαζί.

Ναταλία Τσαλίκη Γιάννης Μπέζος

Γιάννης Πλούταρχος - Μαρία Παπαδοπούλου

Η Μαρία Παπαδοπούλου στέκεται στο πλευρό του Γιάννη Πλούταρχου διακριτικά, καθώς δεν θέλει να βρίσκεται στην showbiz. Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν ο τραγουδιστής ήταν 23 ετών και εκείνη ήταν ακόμα αξιωματικός στο Ναυτικό.

Μέσα από τον έρωτά τους ήρθαν στην ζωή τα πέντε τους παιδιά. Η Κατερίνα, ο Γιώργος, η Ελεονώρα, η Παναγιώτα και ο Κωνσταντίνος. Μαζί είναι 29 χρόνια και θα είναι για πολλά ακόμα.

Γιάννης Πλούταρχος Μαρία Παπαδοπούλου

Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Ελένη Ράντου

Ακόμα ένα ζευγάρι που είναι μαζί για πάνω από 30 χρόνια είναι ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου με την Ελένη Ράντου. Παντρεύτηκαν το 1992 και απέκτησαν μια κόρη την Νικολέτα που είναι και η μεγάλη τους αδυναμία (δείτε σε ποιον μοιάζει).

Βασίλης Παπακωνσταντίνου Ελένη Ράντου

Θοδωρής Αθερίδης - Σμαράγδα Καρύδη

Ήταν 2015 όταν ο Θοδωρής Αθερίδης αποκάλυψε δημόσια για πρώτη φορά πως είναι 10 χρόνια σε σχέση με την Σμαράγδα Καρύδη. Σε λίγο καιρό λοιπόν θα γιορτάσουν τα 20 χρόνια πορείας τους. Πρόκειται για ένα ζευγάρι που δεν θέλει να απασχολεί για αυτό και δεν μίλησε για 10 χρόνια για το δεσμό του. Πλέον όμως δεν τον κρύβουν.

«Η σχέση μου με τη Σμαράγδα Καρύδη διέρρευσε σχεδόν από λάθος. Η Σμαράγδα είναι για εμένα η σύντροφος και ο άνθρωπός μου. Υπάρχει αμοιβαίος θαυμασμός, επαφή, συγχρωτισμός και πολύ χιούμορ. Υπάρχει χιούμορ, κυρίως για να σε στηρίξει τις ώρες που περνάς δύσκολα» είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξη του ο Θοδωρής Αθερίδης.

Θοδωρής Αθερίδης Σμαράγδα Καρύδη

Χρήστος Λούλης - Έμιλυ Κολιανδρή

23 χρόνια μαζί είναι ο Χρήστος Λούλης με την Έμιλυ Κολιανδρή. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2002 σε μια παράσταση του Λευτέρη Βογιατζή και ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος. «Θυμάμαι την πρώτη φορά που τον είδα, η συνάντησή μας ήταν κινηματογραφική. Είχα μείνει με την ομορφιά του Χρήστου, είχα ζαλιστεί λίγο» είχε πει σε συνέντευξή της η ηθοποιός.

Παντρεύτηκαν το 2008 και έχουν αποκτήσει έναν γιο και μια κόρη.

Χρήστος Λούλης Έμιλυ Κολιανδρή

Αλέξανδρος Σταύρου - Μαριάννα Τουμασάτου

Πρόκειται για ένα ζευγάρι που αποφεύγει τα φώτα και την τηλεόραση. Μάλιστα, ο Αλέξανδρος Σταύρου δεν παραχωρεί ούτε συνεντεύξεις (αυτός είναι ο λόγος). Κοντά ήρθαν το 2004 στην σειρά Βέρα στο Δεξί και παντρεύτηκαν το 2010 με πολιτικό, το 2011 ήρθε στη ζωή η κόρης τους, ενώ το 2013 ακολούθησε ο θρησκευτικός.

Αλέξανδρος Σταύρου Μαριάννα Τουμασάτου

Μαρίνα Βερνίκου - Μίλτος Καμπουρίδης

Η Μαρίνα Βερνίκου και ο Μίλτος Καμπουρίδης γνωρίστηκαν το 2003 και το 2005 παντρεύτηκαν στην Σίφνο. Εχουν αποκτήσει τρία παιδιά και φέτος θα κλείσουν 22 χρόνια μαζί.

Μαρίνα Βερνίκου Μίλτος Καμπουρίδης