Αλέξανδρος Παρθένης: Οι διάσημες γυναίκες της ζωής του πριν παντρευτεί την Βιβή Κωστοπούλου

Είχε κάψει καρδιές

Ελένη Μπορμπόλη
alexandros_parthenis / Instagram
alexandros_parthenis / Instagram

Την επί 8 χρόνια σύντροφό του, Βιβή Κωστοπούλου παντρεύτηκε ο Αλέξανδρος Παρθένης πρόσφατα και το ζευγάρι θεωρείται από πολλούς ως ένα από τα πιο ερωτευμένα της ελληνικής showbiz. Το πρώην μοντέλο και νυν επιχειρηματίας, ηθοποιός και παρουσιαστής έχει χτίσει μια γερή σχέση με την σύζυγό του, για την οποία σε κάθε συνέντευξη μιλάει με τα καλύτερα λόγια.

Το ζευγάρι έχει ήδη γίνει οικογένεια εδώ και αρκετό καιρό και ο γάμος ήρθε απλά για να δώσει μια επίσημη, τυπική σφραγίδα στην σχέση τους: «Είναι ένας άνθρωπος που θαύμαζα και θαυμάζω για αυτό που ήταν αλλά αποφασίσαμε ότι οι δρόμοι μας ήταν διαφορετικοί και ο καθένας ακολούθησε τη δική του πορεία [...] είναι ο άνθρωπός μου. Μεγαλώνουμε μαζί τα δύο παιδιά της από τον πρώτο της γάμο», είχε δηλώσει πρόσφατα ο Αλέξανδρος Παρθένης.

Πριν, όμως, γνωρίσει την Βιβή Κωστοπούλου και την επιλέξει για να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της μαζί του, ο 48χρονος είχε συνάψει σχέσεις με μερικές από τις πιο γνωστές και λαμπερές γυναίκες της εγχώριας τηλεόρασης, αλλά και του διεθνούς αθλητισμού. Μάλιστα, πριν από μία δεκαετία περίπου, ο ίδιος είχε κάνει τον πρώτο του γάμο, ο οποίος ωστόσο κατέληξε σε διαζύγιο 4 χρόνια μετά.

Δείτε επίσης: Αλέξανδρος Παρθένης: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν θέλει να αποκτήσει παιδιά

Αλέξανδρος Παρθένης: Οι σχέσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας

Αν και επιτυχημένος στον κόσμο του μόντελινγκ, ο Αλέξανδρος Παρθένης έγινε περισσότερο γνωστός στο ευρύ κοινό το 2002, όταν έκανε τη πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση ως παρουσιαστής, παρουσιάζοντας την εκπομπή «Καλώς τους». Πολύ σύντομα, η προσωπική του ζωή βρέθηκε στο επίκεντρο των gossip περιοδικών, με τις εικασίες για τις υποτιθέμενες σχέσεις του μην έχουν τελειωμό...

Ωστόσο, μόνο 3 είναι οι επιβεβαιωμένες σχέσεις του Αλέξανδρου Παρθένη και -όπως τυγχάνει- και οι 3 είναι πρόσωπα που σίγουρα έχετε ξανακούσει.

Αλέξανδρος Παρθένης: Οι διάσημες γυναίκες της ζωής του πριν παντρευτεί και ο πρώτος του γάμος

Ναταλία Γερμανού

Το 2004, ο 28χρονος τότε Αλέξανδρος Παρθένης είχε μόλις κάνει τα πρώτα του βήματα στην μικρή οθόνη. Την ίδια στιγμή, η κατά 11 χρόνια μεγαλύτερή του Ναταλία Γερμανού, ήταν ήδη φτασμένη παρουσιάστρια και στιχουργός. Το ειδύλλιό τους δεν κράτησε πολύ, αλλά συζητήθηκε από όλους, κυρίως λόγω της διαφοράς ηλικίας (η οποία. εδώ που τα λέμε, δεν θα προκαλούσε καμία εντύπωση εάν τα φύλλα ήταν ανεστραμμένα).

«Μπορεί κατά καιρούς να έχουν πληγωθεί από διάφορα σενάρια για χωρισμούς που έχουν γραφτεί ή και από διάφορα πικρόχολα σχόλια, όμως ο έρωτας δεν πτοείται από φήμες και κακίες. Ο πρώτος χρόνος της σχέσης τους αποδείχθηκε κάτι παραπάνω από συναρπαστικός. Και τα καλύτερα βρίσκονται στον δρόμο και όπου να ‘ναι έρχονται», είχε γράψει το περιοδικό Ciao πριν από 20 χρόνια.

Σημειώνουμε ότι οι δυο τους έχουν διατηρήσει εξαιρετικές σχέσεις, με την Ναταλία Γερμανού να έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Αλέξανδρο Παρθένη σε συνεντεύξεις που έχει δώσει.

Δείτε το βίντεο:

Σοφία Αλιμπέρτη

Αν και οι τότε φήμες έλεγαν ότι ο Αλέξανδρος Παρθένης μαζί με την Σοφία Αλιμπέρτη είχαν φτάσει αρκετά κοντά στα σκαλιά της εκκλησίας, το ζευγάρι τελικά χώρισε το 2008. Η Σοφία Αλιμπέρτη ήταν επίσης μεγαλύτερή του, κατά μια δεκαετία, και ήταν σύντροφός του για 2,5 περίπου χρόνια.

Ο ακριβής λόγος του χωρισμού δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ από κανέναν από τους δύο, ωστόσο οι πληροφορίες που είχαν κυκλοφορήσει τότε, ήθελαν τον Αλέξανδρο να ζητά από την ηθοποιό να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους, κάτι που η Σοφία Αλιμπέρτη αρνήθηκε, για δικούς της λόγους.

Αλέξανδρος Παρθένης: Οι διάσημες γυναίκες της ζωής του πριν παντρευτεί και ο πρώτος του γάμος
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Κατερίνα Θάνου

Η διάσημη πρωταθλήτρια του ελληνικού στίβου, Κατερίνα Θάνου, ήταν η πρώτη σύζυγος του Αλέξανδρου Παρθένη, από το 2012 έως και το 2016. Το διαζύγιο ήταν συνεναιτικό, αν και εκείνη την περίοδο είχαν ακουστεί διάφορες φήμες, οι οποίες ποτέ δεν επιβεβαιώθηκαν.

Από καιρό κάποιοι έλεγαν για τα σύννεφα που υπήρχαν στη σχέση τους, με ορισμένους να εικάζουν... διάφορα. Από τη μία το γεγονός ότι το ζευγάρι δεν είχε αποκτήσει παιδί, μέχρι και ιστορίες για κάποια κρυφή απιστία, πολλά ακούστηκαν αλλά κανείς δε γνωρίζει στ' αλήθεια τι ακριβώς έγινε.

Αλέξανδρος Παρθένης: Οι διάσημες γυναίκες της ζωής του πριν παντρευτεί και ο πρώτος του γάμος

Για τον χωρισμό του από την Κατερίνα Θάνου, ο Αλέξανδρος Παρθένης είχε πει: «Η Κατερίνα ήταν ένας άνθρωπος που ήταν στη ζωή μου, είναι ένας άνθρωπος που θαύμαζα και θαυμάζω για αυτό που ήταν. Από εκεί και πέρα, κάποια στιγμή αποφασίσαμε ότι οι δρόμοι μας ήταν διαφορετικοί και ο καθένας ακολούθησε τη δική του πορεία».

Δείτε το βίντεο με την ανακοίνωση του χωρισμού τους: