3 παίκτες του Survivor που πέθαναν κατά την διάρκεια των γυρισμάτων - Ο ένας πνίγηκε ενώ αγωνιζόταν και τον βρήκαν οι δύτες

54, 32 και 25 ετών

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
3 παίκτες του Survivor που πέθαναν κατά την διάρκεια των γυρισμάτων - Ο ένας πνίγηκε ενώ αγωνιζόταν και τον βρήκαν οι δύτες

Το Survivor είναι βασισμένο στην πρωτότυπη εκδοχή Expedition Robinson (αποστολή Robinson) που προβάλλεται στη Σουηδία. Στην Ελλάδα προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2003 και μέχρι σήμερα έχουν προβληθεί 11 κύκλοι. Πρόκειται για το πιο δύσκολο ριάλιτι επιβίωσης. Δεν είναι λίγοι οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει είτε οικειοθελώς είτε έπειτα από εντολή γιατρού εξαιτίας τραυματισμών ή προβλημάτων υγείας.

Βέβαια κάποιες φορές δεν έχει αποφευχθεί το μοιραίο... Δυστυχώς από την ημέρα που ξεκίνησε για πρώτη φορά το ριάλιτι παγκοσμίως, 3 παίκτες έχασαν τη ζωή τους. Πρόκειται για έναν 54χρονο από το Βουλγαρικό Survivor, έναν 25χρονος από της Γαλλίας και έναν 32χρονο από το Πακιστάν.

Δείτε επίσης: Θρήνος στην Acun Medya - Πέθανε βασικό στέλεχος της που βρισκόταν πίσω από το Survivor και το The Voice

Αυτοί είναι οι 3 παίκτες του Survivor που πέθαναν

Survivor θάνατοι παικτών

Ο πρώτος θάνατος παίκτη του Survivor σημειώθηκε το 2009 στο Βουλγάρικο Ριάλιτι. Ο 54χρονος Μόντσο Βοντνιτσάροφ άφησε την τελευταία του πνοή κατά την διάρκεια αγωνίσματος από καρδιακή προσβολή.

Το 2009 σημειώθηκε και ο δεύτερος θάνατος, αυτή την φορά όμως στο Πακιστάν. Ο Σάαντ Καν έπρεπε να κολυμπήσει μεταφέροντας φορτίο 7 κιλών όταν του βάρους και της κούρασης πνίγηκε χάνοντας τη ζωή του σε ηλικία 32 ετών. Η παραγωγή δεν το άκουσε ή είδε, με αποτέλεσμα να τον βρουν λίγο αργότερα οι δύτες.

Το 2013 σημειώθηκε ο τρίτος θάνατος. Αυτή την φορά στην Γαλλία. Ο 25χρονος Τζέραλντ Μπάμπιν διαγνώστηκε με αφυδάτωση, ενώ κατέρρευσε την ώρα του αγωνίσματος από κράμπες. Όταν η παραγωγή των μετέφερε στο νοσοκομείο, άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από μια σειρά καρδιακών ανακοπών. Αιτία θανάτου όπως αποκαλύφθηκε ήταν καρδιακή ανεπάρκεια σε διεσταλμένη καρδιομυοπάθεια.