Ελένη Μενεγάκη: Η αμύθητη περιουσία της - Τα ακίνητα που θα αφήσει στα παιδιά της

Η "χρυσή" κληρονομιά που πολλοί θα ζήλευαν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε την καριέρα της στην τηλεόραση το 1990 από το κανάλι του MEGA και την εκπομπή "Κοκτέιλ" στο πλευρό του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη, αλλά και στην συνέχεια στο τηλεπαιχνίδι "Mega Banca" ως συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Πολυχρονίου για δύο σεζόν.

Η καριέρα της ωστόσο ξεκίνησε να γίνεται "χρυσή" όταν το 1994, υπέγραψε συμβόλαιο με το κανάλι ΑΝΤ1 και ανέλαβε την παρουσίαση της ψυχαγωγικής εκπομπής "Πρωινός καφές", η οποία διήρκεσε δέκα χρόνια, προβάλλοντας έτσι το όνομα της περισσότερο στις ελληνικές οικογένειες. Παράλληλα, παρουσίαζε και τα "Καλλιστεία ΑΝΤ1".

Από τότε μέχρι και σήμερα έχει δει τεράστια επιτυχία σε επαγγελματικό επίπεδο και είναι από τις πιο επιτυχημένες παρουσιάστριες της Ελληνικής τηλεόρασης έχοντας κερδίσει τον τίτλο "βασίλισσα της πρωινής ζώνης". Το όνομα της είναι χρυσός και μπορεί τα τελευταία χρόνια να μην σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο, έχει πολλούς χορηγούς που την ακολουθούν και φέρνουν έσοδα στα κανάλια που συνεργάζεται.

Μάλιστα, όσοι την γνωρίζουν καλά ξέρουν πως είναι σκληρή διαπραγματεύτρια και πως στη δουλειά της είναι αυστηρή. Ξέρει πόσο "πουλάει" το όνομα της και ξέρει πόσα πρέπει να ζητήσει από τα κανάλια.

Όλα λοιπόν αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στην τηλεόραση, η Ελένη Μενεγάκη έχει δημιουργήσει μια αμύθητη περιουσία, αφού όσα χρήματα βγάζει θέλει να τα αξιοποιεί.

Αυτή είναι η περιουσία της Ελένης Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη περιουσία

Η περιουσία της ξανθιάς παρουσιάστριας φέρεται πως περιλαμβάνει την πέτρινη βίλα στα Μελίσσια (δείτε φωτογραφίες), αξίας περίπου 4 εκατ. ευρώ, ένα ακίνητο στην Κηφισιά, η αξία του οποίου εκτιμάται στις 600.000 ευρώ, ένα τεσσάρι διαμέρισμα στο Ελληνικό αξίας 400.000 ευρώ, μια πολυκατοικία στην Κάρυστο, της οποίας τα διαμερίσματα ενοικιάζονται - εκεί μάλιστα μένει μόνιμα και η μητέρα της, ένα εξοχικό στη Χαλκιδική, δέκα στρέμματα στην Κάρυστο και ένα οικόπεδο στη Βοιωτία, αξίας 250.000 ευρώ.

Όλα τα παραπάνω είναι χώρια από τις τραπεζικές της καταθέσεις, ενώ δραστηριοποιείται και στα ξενοδοχειακά, αφού λειτουργεί μαζί με τον σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο το ξενοδοχείο του στην Άνδρο - δείτε πόσο κοστίζει μια βραδιά.

Μεταξύ άλλων ωστόσο, η Ελένη Μενεγάκη έχει και έναν δυνατό λογαριασμό στο Instagram που μετράει πάνω από 1 εκατομμύρια ακόλουθους - δείτε πόσα χρήματα παίρνει για μια ανάρτηση στο προφίλ της.