Είσαι το ταίρι μου: Πέθανε μόνη στο σπίτι της - 3 ηθοποιοί της αγαπημένης σειράς του Mega που δεν είναι πια εν ζωή

Οι τραγικές ιστορίες τους

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Είσαι το ταίρι μου: Πέθανε μόνη στο σπίτι της - 3 ηθοποιοί της αγαπημένης σειράς του Mega που δεν είναι πια εν ζωή

Η τηλεοπτική σειρά "Είσαι το Ταίρι μου" κατέκτησε τις καρδιές του κοινού με τις αξέχαστες ερμηνείες των ηθοποιών της και την ξεχωριστή πλοκή της. Παρά τη χαρά και τη διασκέδαση που προσέφερε στους τηλεθεατές, ο χρόνος έφερε και θλίψη με την απώλεια ορισμένων από τους αγαπημένους ηθοποιούς της σειράς.

Σε αυτό το άρθρο, θα τιμήσουμε τη μνήμη αυτών των ταλαντούχων καλλιτεχνών, ανατρέχοντας στις στιγμές τους στη σειρά και αναδεικνύοντας την επιρροή που είχαν τόσο στον τηλεοπτικό χώρο όσο και στις ζωές των θεατών. Η παρουσία τους στην οθόνη, αν και σύντομη, άφησε ένα ανεξίτηλο αποτύπωμα στις καρδιές μας.

Είσαι το ταίρι μου: Μια διαχρονική και αγαπημένη σειρά!

Βίκυ Βανίτα

Βίκυ Βανίτα πέθανε

Η Βίκυ Βανίτα ήταν μια γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός και παρουσιάστρια, αγαπητή στο κοινό για την προσωπικότητά της και το ταλέντο της στην υποκριτική. Γεννήθηκε το 1948 και συμμετείχε σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, αφήνοντας το στίγμα της στην ελληνική ψυχαγωγία.

Η Βίκυ Βανίτα απεβίωσε στις 8 Μαρτίου 2007, σε ηλικία 59 ετών, μετά από μακρά μάχη με τον καρκίνο. Έφυγε μόνη στο διαμέρισμά της και την βρήκε λίγο αργότερα η μητέρα της νεκρή. Η είδηση του θανάτου της προκάλεσε θλίψη στο κοινό και στην καλλιτεχνική κοινότητα, που την θυμόταν με αγάπη και σεβασμό.

Δείτε επίσης: Είσαι το ταίρι μου: Γίνεται γνωστό 22 χρόνια μετά - Πως πέθανε «ο Μήτσος», το ιγκουάνα του Λάζαρου

Βασίλης Ανδρεόπουλος

Βασίλης Ανδρεόπουλος

Γεννήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου του 1923, στον Πλάτανο Αιγιαλείας και πέθανε το 2011 σε ηλικία 88 ετών. Το βιογραφικό του, πλούσιο σε συνεργασίες, με πολλούς θιάσους, και σε διάφορα είδη θεάτρου. Στην Λυρική Σκηνή, το Εθνικό Θέατρο σε πολλά ΔΗΠΕΘΕ Το 1949 συνέβαλε στην ίδρυση του Ρεαλιστικού Θεάτρου-Βεάκης. Όπως και μία δεκαετία αργότερα ιδρύοντας την Δωδέκατη Αυλαία, στην οποία εμφανίστηκαν πολλοί νέοι ηθοποιοί, σκηνοθέτες, συγγραφείς. Το 1964 συμβάλλει στην ίδρυση ενός από τους πρώτους εταιρικούς θιάσους, του ?ρματος Θεάτρου του ΣΕΗ, όπου παρουσιάστηκε η Ειρήνη του Αριστοφάνη.

Πρωταγωνίστησε σε 20 ταινίες: Αγάπη στα 16 (2004), Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο (1980), Ένα γελαστό απόγευμα (1979), Ένας νομοταγής πολίτης (1974), Θανάσης ο πιο γρήγορος τρελός/ Δικτάτωρ καλεί Θανάση (1973), Θέμα συνειδήσεως (1973), Εκείνο το καλοκαίρι (1971), Οι αμαρτωλοί (1971), Ένα αστείο κορίτσι (1970), Σκιές στην άμμο (1970), Θου-Βου φαλακρός πράκτωρ (επιχείρησις: Γης μαδιάμ) (1969), Ο μπλοφατζής (1969), Ό,τι λάμπει είναι χρυσός (1966), Παλικαράκια της παντρειάς (1963), Ο χρυσός και ο τενεκές (1962), Οργή (1962), Ψηλά τα χέρια Χίτλερ (1962), Η αυγή του θριάμβου (1960), 4 νύφες 1 γαμπρός (1958) [Ντίνος Παυλίδης] και Πρωτευουσιάνικες περιπέτειες (1956).

Ένας από τους τελευταίους τηλεοπτικούς του ρόλους ήταν στο σήριαλ «Είσαι το ταίρι μου», όπου υποδυόταν έναν περίεργο, αλλά στοργικό παππού.

Δημήτρης Καμπερίδης

Δημήτρης Καμπερίδης πέθανε

Ο Δημήτρης Καμπερίδης γεννήθηκε στη Δράμα, σπούδασε στη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου και του Πέλλου Κατσέλη και υπήρξε (ως μέλος της "ιστορικής" ομάδας των αποφοίτων της σχολής του 1970) ιδρυτικό μέλος του «Ελεύθερου Θεάτρου». Η πρώτη του θεατρική εμφάνιση έγινε με το Λαϊκό θέατρο του Μάνου Κατράκη ενώ δεκάδες είναι οι συμμετοχές του στο θέατρο Τέχνης , το Αμφιθέατρο του Σπύρου Ευαγγελάτου, την ομάδα «Χορικό» (ως χορευτής) της Ζουζούς Νικολούδη, το Κρατικό Θέατρο Βόρειας Ελλάδας (2003-2006) ενώ την τριετία 2003-2006 συμμετείχε σε σειρά παραγωγών του Κρατικού Θεάτρου Βόρειας Ελλάδας .

Έγινε ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό από τις τηλεοπτικές σειρές Λόγω Τιμής και Στο κάμπινγκ. Στο «Είσαι το ταίρι μου» έπαιξε τον Λυκούργο, πατέρα του Νίκου, της Αννέτας και του Σωτήρη.

Υπήρξε ο συγγραφέας μιας νουβέλας με τον τίτλο «Η κιβωτός της Πελαγίας» ενώ πολλές ήταν οι συμμετοχές του σε κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές. Έφυγε από την ζωή το 2010 μετά από ολιγόμηνη μάχη με τον καρκίνο.