Σχέσεις με μεγάλη διαφορά ηλικίας: 8 επώνυμοι Έλληνες που προτιμούν τις μικρότερες

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Η διαφορά ηλικίας στις ερωτικές σχέσεις έχει αποτελέσει αντικείμενο συζητήσεων και ενδιαφέροντος ανά τους αιώνες. Στην ελληνική showbiz, όπως και σε άλλες κουλτούρες και κοινωνίες, παρατηρείται συχνά η τάση όπου οι γυναίκες είναι μικρότερες σε ηλικία από τους συντρόφους τους. Αυτό το φαινόμενο αντανακλάται σε πολλές διάσημες προσωπικότητες της ελληνικής σκηνής, όπου η διαφορά ηλικίας μεταξύ των συντρόφων δεν αποτελεί εμπόδιο στην ανάπτυξη μιας δυνατής και επιτυχημένης σχέσης.

Οι διαφορές ηλικίας στις ερωτικές σχέσεις μπορούν να επηρεάσουν τη δυναμική και την εξέλιξή τους, ενώ παράλληλα αναδεικνύουν θέματα σχετικά με την κοινωνική αποδοχή και τις προσωπικές προτιμήσεις.

Στο παρόν κείμενο, θα εξετάσουμε μερικές από τις πιο γνωστές σχέσεις της ελληνικής showbiz, όπου η γυναίκα είναι μικρότερη σε ηλικία από τον άνδρα, αναλύοντας πώς αυτές οι σχέσεις εξελίσσονται και τι μηνύματα μπορούν να μας μεταφέρουν σχετικά με την αγάπη, τη συντροφικότητα και την αποδοχή της διαφορετικότητας.

Διάσημοι Έλληνες που βρήκαν τον έρωτα στα μάτια μικρότερης

Θα ξεκινήσουμε από το θέμα των ημερών που δεν είναι άλλο από τη νέα σχέση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου. Ο πολύπειρος ποινικολόγος έδωσε το «παρών» στην επίσημη πρεμιέρα της επιθεώρησης «Τότε, τώρα, πάντα», του Σταμάτη Φασουλή, ωστόσο τα βλέμματα τράβηξε η γοητευτική γυναίκα που βρισκόταν στο πλευρό του. Ο λόγος για την ηθοποιό Τζένη Οικονόμου.

Αλέξανδρος Λυκουρέζος

Θα συνεχίσουμε με ένα ζευγάρι που ουκ ολίγες φορές έχει απασχολήσει τα μέσα και πρόσφατα, μάλιστα, υπήρξαν φήμες χωρισμού. Φήμες τις οποίες διέψευσαν με τρυφερές κοινές φωτογραφίες στα προσωπικά τους προφίλ στο διαδίκτυο. Ο λόγος για τον Στράτο Τζώρτζογλου και την Σοφία Μαριόλα. Το ζευγάρι έχει 26 χρόνια διαφορά, με τον ηθοποιό σήμερα να διανύει το 58ο έτος της ηλικίας του.

Στράτος Τζώρτζογλου - Σοφία Μαριόλα

Η Ανίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος είναι από τα ζευγάρια που αποδεικνύουν πως ο έρωτας χρόνια δεν κοιτάει, αφού ο φωτογράφος περνάει τη σύζυγό του κατά 20 χρόνια και τώρα μάλιστα διανύει το 65ο έτος της ηλικίας του.

Χάρης Χριστόπουλος Ανίτα Μπραντ
Riviera coast.Δεξίωση βάφτισης Βασίλη Σταθοκωστόπουλου-Κωνσταντίνας Σπυροπούλου-02/09/2023-Χάρης Χριστόπουλος Ανίτα Μπραντ

Ο Κωσταντίνος Καζάκος μπορεί να έβαλε τέλος το 2023 στην σχέση που διατηρούσε με την επί 27 χρόνια μικρότερή του, Βασιλική Μακρή, μετά από 3 χρόνια κοινής πορείας αλλά κάποτε, δήλωνε τρελά ερωτευμένος μαζί της!

Βασιλική Μακρή Κωνσταντίνος Καζάκος
02-02-2023 Χαλάνδρι-Κοκέτα.Παρουσίαση σήριαλ "Το Κόκκινο Ποτάμι"-03/02/2023- Βασιλική Μακρή Κωνσταντίνος Καζάκος

Ήταν Ιούλιος του 2021 όταν ο Βασίλης Χαλακατεβάκης έγινε πρώτη φορά μπαμπάς στα 63 του χρόνια (δείτε εδώ τρυφερή φωτογραφία με την κόρη του) κι από τότε ζει την εμπειρία της πατρότητας στο πλευρό της συζύγου του και σκηνοθέτη, Δέσποινας Μαραγκουδάκη που τότε ήταν 43 ετών.

Βασίλης Χαλακατεβάκης - Δέσποινα Μαραγκουδάκη
Παλλάς.Επίσημη πρεμιέρα «Η Εκατομμυριούχος»-03/11/2023-Βασίλης Χαλακατεβάκης - Δέσποινα Μαραγκουδάκη

Ο Σταύρος Ξαρχάκος και η Ηρώ Σαΐα απέδειξαν περίτρανα πως ο έρωτας και η αγάπη χρόνια δεν κοιτά αφού είναι μαζί πάνω από 16 χρόνια κι έχουν φέρει στον κόσμο δυο παιδιά με εκείνον σήμερα, στα 85 του έτη να δηλώνει ακόμα τρελά ερωτευμένος με την 45χρονη σύζυγό του!

Ηρώ Σαΐα-Σταύρος Ξαρχάκος

Η Ντιάνα είναι η τρίτη σύζυγος του 76χρονου καταξιωμένου διεθνώς ηθοποιού, Γιώργου Βογιατζή, με την οποία παντρεύτηκε το 2005 κι έχουν ηλικιακή διαφορά 35 χρόνων.

Γιώργος Βογιατζής με τη σύζυγό του,Ντιάνα Σκόριτς
07-11-2022 Ελληνικός Κόσμος-Επίσημη πρεμιέρα "Ζορμπάς"-08/11/2022-Γιώργος Βογιατζής με τη σύζυγό του,Ντιάνα Σκόριτς

Νίκος Γαλανός - Έλενα Σαγανά: Έρωτας με διαφορά τριών δεκαετιών! Το κάποτε ζευγάρι ετοιμαζόταν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Αντί αυτού, ωστόσο, τα τελευταία 4 χρόνια δεν είναι πια μαζί. Ο καθένας έχει πάρει τον δρόμο του.

Νίκος Γαλανός-Ελενα Σαγανά
13-11-2018 Θέατρο Ήβη-Επίσημη πρεμιέρα "Χτυποκάρδια στο θρανίο".Νίκος Γαλανός-Ελενα Σαγανά