Παντρεύτηκαν το 2017: Το λαμπερό, πανάκριβο και γεμάτο κρύσταλλα νυφικό της Ελένης Τσολάκη στον γάμο της με τον Παύλο Πετρουλάκη (Φωτογραφίες)

Ένα πριγκιπικό throwback

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Η Ελένη Τσολάκη και ο Παύλος Πετρουλάκης σπάνια κάνουν δημόσιες κοινές εμφανίσεις ή αναρτήσεις λατρείας στα social media αφού ο επιχειρηματίας επιθυμεί να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή, με την γνωστή παρουσιάστρια να σέβεται την επιθυμία του αυτή. Με αφορμή, ωστόσο, μια ανάρτηση που έκανε η Ελένη Τσολάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram για την γιορτή του συζύγου της (δείτε την κοινή τους φωτογραφία εδώ) το Youweekly.gr αποφάσισε να κάνει ένα φωτογραφικό throwback στον γάμο τους, το 2017, που είχε γίνει θέμα συζήτησης.

Ακόμα θυμόμαστε το συγκλονιστικό νυφικό της παρουσιάστριας...

7 χρόνια παντρεμένοι Ελένη Τσολάκη και Παύλος Πετρουλάκης

Ο γάμος της Ελένης Τσολάκη και του Παύλου Πετρουλάκη ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα γεγονότα της χρονιάς, και έλαβε χώρα στις 16 Σεπτεμβρίου 2017. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία του Αγίου Διονυσίου στο Island στη Βάρκιζα, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η γαμήλια δεξίωση στο Island Residence.

Τσολάκη Πετρουλάκης σχέση

Η νύφη, Ελένη Τσολάκη, έλαμπε φορώντας ένα εντυπωσιακό νυφικό σχεδιασμένο από την διάσημη Ελληνίδα σχεδιάστρια Maria Konidi. Το νυφικό της ήταν κλασικό και κομψό, με δαντέλα και λεπτομέρειες που τόνιζαν τη θηλυκότητά της. Ο γαμπρός, Παύλος Πετρουλάκης, επέλεξε ένα σμόκιν σε κλασικό στυλ, που συνδύαζε την κομψότητα με τη μοντέρνα γραμμή.

Η διακόσμηση του χώρου ήταν εξαιρετικά προσεγμένη, με θέμα που συνδύαζε το ρομαντικό και το κομψό. Τα τραπέζια ήταν διακοσμημένα με λευκά λουλούδια και κεριά, δημιουργώντας μια μαγευτική ατμόσφαιρα για τους καλεσμένους.

Ελένη Τσολάκη γάμος
Δείτε επίσης: Ελένη Τσολάκη: Το ατύχημα με την τεράστια ουρά του νυφικού - Άγνωστο ευτράπελο στο γάμο της με τον Πετρουλάκη το 2017

Οι καλεσμένοι ήταν φίλοι, συγγενείς και πολλοί διάσημοι από τον χώρο της τηλεόρασης και της ελληνικής showbiz. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν ήταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό, ο Αντώνης Σρόιτερ με την Ιωάννα Μπούκη, ο Δημήτρης Παπανώτας και ο Κώστας Φραγκολιάς.

Η δεξίωση περιελάμβανε ένα πλούσιο δείπνο με εκλεκτές γεύσεις, καθώς και ζωντανή μουσική που κράτησε τους καλεσμένους σε κέφι μέχρι αργά το βράδυ. Το ζευγάρι άνοιξε το χορό με ένα ρομαντικό βαλς, κερδίζοντας το χειροκρότημα και τα θερμά συγχαρητήρια των καλεσμένων.

Το ζευγάρι έδειχνε ευτυχισμένο και ερωτευμένο καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς, μοιράζοντας χαμόγελα και τρυφερές στιγμές. Ο γάμος τους ήταν ένα από τα πιο όμορφα και καλοοργανωμένα γεγονότα της χρονιάς, αφήνοντας αξέχαστες αναμνήσεις τόσο στους ίδιους όσο και στους καλεσμένους τους.