Ζήνα Κουτσελίνη: 4 επώνυμοι Έλληνες που την "σταύρωσαν" δημόσια για τον Λύτρα - «Βρωμιάρα, σιχαμένη, εμετική»

«Η εν λόγω κυρία είχε φιλοξενήσει στην εκπομπή της και τον δικό μου θύτη...»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
12-04-2022 Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.Παρουσίαση βιβλίου Ζήνας Κουτσελίνη.Απόστολος Λύτρας-Ζήνα Κουτσελίνη |NDP
12-04-2022 Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.Παρουσίαση βιβλίου Ζήνας Κουτσελίνη.Απόστολος Λύτρας-Ζήνα Κουτσελίνη |NDP

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκληθεί εδώ και δυο 24ωρα, με το όνομα της Ζήνας Κουτσελίνη να βρίσκεται στο επίκεντρο αφού επώνυμοι και μη δηλώνουν εξαγριωμένοι μετά την τοποθέτησή της, στις 17 Ιουνίου, σχετικά με τον ξυλοδαρμό της Σοφία Πολυζωγοπούλου από τον σύζυγό της και γνωστό ποινικολόγο, Απόστολο Λύτρα (δείτε εδώ τι είχε πει η Ζήνα).

Η προσπάθεια της παρουσιάστριας του STAR, δε, το μεσημέρι της Δευτέρας 18/6 στον αέρα της εκπομπής Αλήθειες με την Ζήνα, να αιτιολογήσει τις δηλώσεις της φαίνεται πως έκανε ακόμα χειρότερα τα πράγματα (δείτε εδώ το βίντεο). Οι αναρτήσεις και τα σχόλια στα Social Media, λοιπόν, πέφτουν βροχή με κάποιους επωνύμους να παίρνουν θέση έχοντας λίγο πιο αιχμηρό λόγο...

Δείτε επίσης: Απόστολος Λύτρας: Το παρελθόν του μεγαλοδικηγόρου - Η ηλικία, η καταγωγή και οι γυναίκες που πέρασαν από την ζωή του

Light VS Κουτσελίνη

«Έχει βγει αυτή η βρωμιάρα, η σιχαμένη, η εμετική, η Ζήνα, από το “Αλήθειες με τη Ζήνα”, που βγαίνει στην εκπομπή της και το παίζει Οσία Ποταπία και Μητέρα Τερέζα και πάντα στο πλευρό των κακοποιημένων και των κατατρεγμένων και καταδικάζει τα πάντα και…αυτό το σίχαμα, το σκουπίδι που εκμεταλλεύεται τον πόνο του κοσμάκη απ’ ότι φαίνεται γιατί αλλιώς το έπαιζε τόσο καιρό και δικαιολογεί τον Λύτρα που έσπασε στο ξύλο τη γυναίκα του γιατί λέει, καταστρέφεται μια λαμπρή καριέρα! Πλυντήριο κανονικό. Ζήνα, σου εύχομαι….» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Light στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ζήνα light

Παυλίδου VS Κουτσελίνη

«Η εν λόγω κυρία είχε φιλοξενήσει στην εκπομπή της και τον δικό μου θύτη τότε που με είχε χτυπήσει και του έκανε αγιογραφία…ενώ εγώ ήμουν σπίτι με τις μελανιές και τους πόνους που είχα αποκτήσει από την επίθεση του… Νόμιζα πως είχε μετακινηθεί …αλλά βλέπω πως πάλι είναι με το μέρος του θύτη…» έγραψε η Σοφία Παυλίδου σε δημόσια ανάρτηση στα social media αναφερόμενη στον κ. Μάνο Παπαγιάννη και σε όσα είχαν συμβεί μεταξύ τους στο παρελθόν.

Κουτσελίνη

Αλμπάνης VS Κουτσελίνη

«Ζήνα μου, τα χρόνια που εσύ σπούδαζες, δεν είχες να φας χάμπουργκερ γιατί στην Ελλάδα τότε υπήρχε μόνο μπομπότα», έγραψε στο twitter ο γνωστός ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης, σαν απάντηση στα τελευταία της λεγόμενα.

Αρναούτη VS Κουτσελίνη

Η Μίνα Αρναούτη, αναδημοσίευσε μια ανάρτηση που είχε κάνει στο παρελθόν στο Twitter και τη συνόδευσε γράφοντας: «Η Ζήνα Κουτσελινη όταν είχε γίνει το τροχαίο με τον Παντελίδη ενώ ήμουν ακόμα σε ένα κρεβάτι ανήμπορη έχτιζε ένα προφίλ στην εκπομπή της για έμενα που μόνο καλό δεν μου έκανε. Την σιχαίνομαι και αυτήν και τον Γουμενίδη».

Αξίζει να σημειωθεί πως και οι τηλεθεατές ξέσπασαν με σχόλια και η... απολογία της έδειξε να μην έπεισε κανέναν....

Δείτε επίσης: Ζήνα Κουτσελίνη: Το παρελθόν της παρουσιάστριας - Ο γάμος, οι εξωσωματικές και ο θάνατος που την σημάδεψε

Απόστολος Λύτρας

Ζήνα Λύτρας Αρναούτη

Ζήνα Κουτσελίνη Λύτρας

Ζήνα Λύτρας