Η Μαρίνα Σπανού είναι το παιδί ενός μεγάλου έρωτα: Η σχέση με τον πατέρα της, Χρήστο Σπανό και η διακριτική υποστήριξη από τη μητέρα της

Το love story τους κρατάει πάνω από 20 χρόνια

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Το τελευταίο διάστημα έχει γίνει το απόλυτο viral για τις μουσικές της ικανότητες, όσο και για τα... ταξίδια που έπεσαν ως θέμα έκθεσης στις Πανελλήνιες. Η Μαρίνα Σπανού είναι το next big thing της ελληνικής μουσικής και χαράσσει τη δική της πορεία με το κομμάτι «Ταξίδι», ξεκινώντας από τον δρόμο για να φτάσει σήμερα να διοργανώνει συναυλίες σε όλη την Ελλάδα.

Η νεαρή τραγουδίστρια, με τις χιλιάδες προβολές και τα streams, σε TikTok, YouTube και άλλα social, είναι κόρη του ηθοποιού Χρήστου Σπανού, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τη σειρά «Άκρως Οικογενειακόν» και της κληροδότησε το «μικρόβιο» για το θέατρο. Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί, ωστόσο, είναι πως το ταλέντο της Μαρίνας προέρχεται και από τη μητέρα της, η οποία γνωρίζει τη μουσική καλύτερα από τους περισσότερους στην Ελλάδα.

Δείτε επίσης: Χρήστος Σπανός: «Ο έρωτας με τη Μελίνα ήταν κεραυνοβόλος..» - Τα τρυφερά λόγια για την σύζυγό και την κόρη του

Η Μαρίνα Σπανού με τους γονείς της Χρήστο Σπανό και Μελίνα Παιονίδου

Οι γονείς της Μαρίνας Σπανού είναι οι μεγαλύτεροι fans της

Χαριτολογώντας, η Μαρίνα Σπανού τον έχει χαρακτηρίσει influencer, με αφορμή τα βίντεο που κάνουν μαζί στα social. Εκείνη ήταν, ωστόσο, η πραγματική influencer στη ζωή του και την άλλαξε ριζικά από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο. Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι ότι, όταν ακόμα εκείνη έγραφε τα πρώτα της τραγούδια, συγκινημένος ο πατέρας της πίστευε σε εκείνη και τα έβαζε σε δικούς του ανθρώπους για να την ακούσουν και να θαυμάσουν το ταλέντο της. Τελικά το ένστικτό του βγήκε 100% αληθινό.

«Είναι καψούρα, είναι έρωτας. Όταν έρχεται το παιδί σου στη ζωή, αυτόματα σταματάς να είσαι το κέντρο του κόσμου και για μένα ευτυχώς έγινε σε μία καλή ηλικία, που απομυθοποίησα πολλά πράγματα. Κατάλαβα ότι η δουλειά μας είναι μεν πολύ σημαντική για να ζούμε και να βγάζουμε χρήματα, αλλά δεν είναι το Α και το Ω. Όταν γυρνούσα στο σπίτι και με είχε ανάγκη η μικρή, η αγκαλιά της και το χαμόγελό της δεν μπορούσε να συγκριθεί με τίποτα», δήλωνε ο Χρήστος Σπανός για τη Μαρίνα, πολύ πριν εκείνη συστηθεί μέσα από τη μουσική της.

Η Μαρίνα Σπανού με τους γονείς της

Τι δήλωνε ο Χρήστος Σπανός για τη σύζυγό του

Ο Χρήστος Σπανός είναι για πάνω από 20 χρόνια ζευγάρι με την μαέστρο του Εθνικού, Μελίνα Παιονίδου. Γνωρίστηκαν όταν εκείνος όταν στο τελευταίο έτος των σπουδών του, κι εκείνη ήρθε για να διδάξει, με τη σχέση τους να ξεκινάει λίγο καιρό αργότερα. Ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2002, σε ένα μικρό εκκλησάκι στα Βάτσα Κεφαλονιάς, με κουμπάρους τον Φωκά Ευαγγελινό και την Πίτσα Κουτουφά, με την Μαρίνα να είναι σταθερή απόδειξη του έρωτά τους.

«Η Μελίνα είναι ένα ξεχωριστό πλάσμα και γι' αυτό νομίζω ότι είμαστε μαζί τόσα χρόνια. Είναι μία γυναίκα που δεν ζηλεύει καθόλου, είναι πολύ σίγουρη για τον εαυτό της και τη θαυμάζω στη δουλειά της, πιστεύω ότι στον τομέα της είναι η καλύτερη στην Ελλάδα. Εγώ ζήλευα πολύ τα πρώτα 2-3 χρόνια. Όμως κατάλαβα ότι είναι ανώφελο όλο αυτό και τώρα πια δεν ζηλεύω, ούτε θα την αμφισβητήσω», έλεγε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Σπανός, αναφερόμενος στη σύζυγό του και μητέρα της Μαρίνας.

Η Μελίνα Παιονίδου επίσης δηλώνει τεράστια fan της Μαρίνας και τη στηρίζει διακριτικά σε κάθε της βήμα στο χώρο της μουσικής. Η νεαρή τραγουδίστρια ήδη έχει ανοίξει τα φτερά της και σίγουρα θα μας απασχολήσει αρκετά στο μέλλον.