Όσα δεν ξέρεις για την "Ιουλία" από τη "Γη της ελιάς" - Η μεγάλη της αδυναμία και οι διατροφικές της συνήθειες

Με υπέροχο στυλ στην καθημερινότητά της

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
npd photo agency
npd photo agency

Μια βέρα Μανιάτισσα έρχεται στη «Γη της ελιάς» γνωρίζοντας καλά τα ήθη και τα έθιμα του τόπου αλλά και τους ανθρώπους της Μάνης εκ των έσω... Η Αντιγόνη Κουλουκάκου πέρασε τα καλοκαίρια της στη μανιάτικη γη, στο Οίτυλο, την Αρεόπολη, τον Γερολιμένα, το Γύθειο, την Σκάλα, τη Μονεμβασιά, διατηρώντας τις καλύτερες αναμνήσεις από τον τόπο της.

«Είναι οι ρίζες μου, είναι μέρη χαραγμένα έντονα στις παιδικές μου αναμνήσεις. Μαζί με τις μυρωδιές από το μάζεμα των ελιών, τα πορτοκάλια, τα χρώματα των πύργων, τα αγκάθια από τα φραγκόσυκα... Αγαπώ τους Μανιάτες», λέει εκείνη και δεν δυσκολεύεται καθόλου να ξεδιπλώσει το ταλέντο της στη σειρά, με την «Ιουλία» να ταυτίζεται σχεδόν μαζί της, αφού και οι δύο ξέρουν από έρωτες, βεντέτες, πάθη, διατηρούν αναλλοίωτη την παιδικότητά τους και εκδηλώνουν τα συναισθήματά τους χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος...

Μοναδική διαφορά; Η Αντιγόνη «ξέφυγε» από τα στενά όρια της Μάνης, ταξίδεψε ανά τον κόσμο μέσω της υποκριτικής και του modelling, φτάνοντας να φωτογραφηθεί από σπουδαίους δημιουργούς, να περπατήσει σε λαμπερά catwalks δίπλα στη Ζιζέλ αλλά και ν’ ακούσει υπέροχα κομπλιμέντα από διάσημους Χολιγουντιανούς σταρ: «Αντιγόνη! Είσαι μια ζωντανή τραγωδία, αλλά πολύ όμορφη τραγωδία!» τής είπε ο Αλ Πατσίνο κατά την γνωριμία τους...

Γνώρισε καλύτερα την Ιουλία - Όλα όσα δεν ξέρεις για τη ζωή της

Διακοπές στη Μάνη

«Η Μάνη είναι ευλογημένος τόπος», λέει εκείνη και κάθε καλοκαίρι την επισκέπτεται μόνη ή με παρέα – γιατί μια φορά δεν φτάνει για να την γνωρίσεις, να την απολαύσεις απ’ άκρη σ’ άκρη. «Περαστικός βλέπεις τη Μάνη σε τρεις μέρες, περπατητής σε τρεις μήνες και για να δεις την ψυχή της θέλεις τρεις ζωές – μία για τη θάλασσα, μία για τα βουνά της και μία για τους ανθρώπους της», σχολιάζει η Αντιγόνη, υιοθετώντας λόγια των ντόπιων για τον τόπο τους.

Μάλιστα, η «αγριάδα» του τοπίου ταιριάζει απόλυτα στην προσωπικότητά της, αφού το «ατημέλητο» hair look και το natural μακιγιάζ (θα το πετύχεις με ένα βασικό προϊόν) είναι το φόρτε της στις διακοπές. «“Ινδιάνα” είναι το nickname μου για το καλοκαίρι», αποκαλύπτει και όλοι... καταλαβαίνουμε γιατί!

Το αξεπέραστο στυλ της Ρούλας Κορομηλά μέσα στα χρόνια

Η μεγάλη της αδυναμία

Η συμμετοχή της στη «Γη της ελιάς» την έφερε πιο κοντά στα άλογα, τα οποία λάτρεψε, αναπτύσσοντας με αυτά ένα ιδιαίτερο δέσιμο. Ακόμα πιο ισχυρό, αφού από μικρή μεγάλωσε με γιαγιάδες και παπούδες στο χωριό, ανάμεσα σε μικρά ή μεγαλύτερα ζώα, να αφουγκράζεται τις ιδιαιτερότητές τους και να αγγίζει με έναν τρόπο μαγικό τα συναισθήματά τους.

Γενικότερα η Αντιγόνη υποστηρίζει μια επιστροφή στη φύση και έναν πιο αγνό τρόπο ζωής, που συνδέεται μαζί τους. «Οξυγόνο, φύση, ζώα, ισορροπία και σεβασμός στο περιβάλλον, για να ζούμε όλοι καλύτερα», επισημαίνει με πάθος.

Οι διατροφικές της συνήθειες

Με αναλογίες... μοντέλου, δεν μπορεί παρά να είναι αυστηρή με τη διατροφή της, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι λιμοκτονεί! Τα φρούτα και τα λαχανικά έχουν την τιμητική τους στα πιάτα της, μαζί πάντα με όλα τα υπόλοιπα φαγητά, αφού από τη δίαιτά της δεν λείπει τίποτα.

Το μότο της; «Παν μέτρον άριστον» και μεγάλο «όχι» στη στέρηση. «Η εβδομαδιαία διατροφή μου περιλαμβάνει.. τα πάντα. Όσπρια, λαδερά, κρέας και αβγά μία φορά την εβδομάδα και ψάρι δύο φορές. Το μυστικό μου; Αποφεύγω να τρώω μετά τις 8 το βράδυ», λέει για τα δικά της tips που την κρατούν σε φόρμα.

6 μαύρες μπότες που πάνε με όλα τα ρούχα της ντουλάπας σου

Μυστικά ομορφιάς

«Το να είμαι φυσική και ο εαυτός μου είναι η δύναμή μου και η αυτοπεποίθησή μου...Και το είδος της ομορφιάς μου», λέει και «μάχεται» υπέρ της απλότητας και της φυσικής ομορφιάς, που τη συγκρίνει με αυτή των λουλουδιών, που λατρεύει.

Το λευκό είναι το χρώμα της, δηλωτικό της αγνότητας, ενώ το σπίτι της είναι γεμάτο μικρά και μεγαλύτερα μπουκέτα, δώρα φίλων και γνωστών που ξέρουν το... χούι της. Ακόμα και το αγαπημένο της άρωμα συνδυάζει νότες γιασεμιού, τριαντάφυλλου, κρίνου, ίριδας, βέτιβερ, βανίλιας και κεχριμπαριού, εξηγώντας η ίδια πως «ταιριάζει στη φιλοσοφία και στον τρόπο ζωής μου»...

Φαίη Σκορδά: Με κατακόκκινο φόρεμα μάς έδωσε την καλύτερη ιδέα για τα party looks μας

Μοντέλο σε διάσημες πασαρέλες

Έχει περπατήσει σε διάσημες πασαρέλες, έχει πρωταγωνιστήσει σε σημαντικές παραγωγές στο εξωτερικό ως η αγαπημένη πρωταγωνίστρια του Πάολο Σορεντίνο, ενώ αποτέλεσε «μούσα» του Αντριάνο Τσελεντάνο και συμμετείχε σε άλμπουμ του...

Όπου κι αν έχει δώσει το «παρών» οι εμφανίσεις της ξεχωρίζουν για την κομψότητα και το στυλ τους (ποτέ στυλιζαρισμένο), με την ίδια να δίνει έμφαση στην άνεση και στην καλή εφαρμογή ενός ρούχου. Το casual style είναι το αγαπημένο της, γιατί την κάνει να νιώθει... ο εαυτός της!

Η Αντιγόνη τονίζει διακριτικά τη θηλυκότητά της με hot πινελιές, που εστιάζουν στα σκισίματα και στο μίνι μήκος, ενώ το χαμόγελό της... συμπληρώνει ιδανικά κάθε look της. «Η λάμψη της ομορφιάς έρχεται πάντα από μέσα μας και μέσα από το χαμόγελό μας», λέει με νόημα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Παντρεύτηκε στα κρυφά με τον σύντροφό της λίγο πριν γεννήσει; Η ανάρτηση που προκάλεσε αντιδράσεις

Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Έχω προβληματιστεί ιδιαίτερα για τη θέση μου απέναντι στα δύο παιδιά του συντρόφου μου» - Η εξομολόγηση για την εγκυμοσύνη και την οικογένεια του αγαπημένου της

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Φούσκωσε απότομα η κοιλίτσα της - Νέα ολόσωμη φωτογραφία της εγκυμονούσας ηθοποιού

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Οι πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα

Πώς να μην παχύνεις τον χειμώνα - 8 συμβουλές που όλοι μπορούν να ακολουθήσουν

Γοητευτικός ψηλός & ψυχολόγος - Αυτός είναι ο σύντροφος της Αντιγόνης Κουλουκάκου

Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Αντιγόνη Κουλουκάκου

Η γη της ελιάς (4/12): «Σε σκέφτομαι συνέχεια» - Η Αριάδνη γίνεται η... νέα αντροχωρίστρα της Μάνης

Zara x Studio Nicholson: Η πρώτη limited edition collection με γυναικεία ρούχα είναι must-have του χειμώνα

Μοντέλο ετών... 88! Γιατί oι πολυτελείς Οίκοι λατρεύουν την τρίτη ηλικία;