Γιώργος Θεοφάνους: Με την ηλικία του θα προκληθεί σάλος! Έχει πιει από την «πηγή της νεότητας»!

Δεν παίζει να είναι τόσο!

Γιώργος Θεοφάνους: Με την ηλικία του θα προκληθεί σάλος! Έχει πιει από την «πηγή της νεότητας»!

Σίγουρα με την ηλικία που έχει ο Γιώργος Θεοφάνους θα προκληθεί σάλος! Έχει πιει από την «πηγή της νεότητας», δεν εξηγείται αλλιώς....

Ο συνθέτης και κριτής του X-Factor, με την δυναμική του προσωπικότητα κερδίζει τις εντυπώσεις! Έχει άλλωστε πολλά χρόνια επιτυχιών στην πλάτη του!

Τόσο πολλά, που σίγουρα δεν φαντάζεστε την ηλικία του! Αντέχετε να μάθετε;

Ο Γιώργος Θεοφάνους (9 Ιανουαρίου 1968 Λάρνακα, Κύπρος) είναι διάσημος συνθέτης-στιχουργός , μουσικός και συγγραφέας. Από το 1989 βρίσκεται ενεργά στην δισκογραφία ενώ έχει σπουδάσει Μουσική στο Εθνικό Ωδείο στην Κύπρο και στο Πανεπιστημιακό Κολλέγιο Μουσικής το Berklee College of Music στη Βοστώνη των ΗΠΑ. Το 1990 τιμήθηκε με το βραβείο καλύτερης ενορχήστρωσης στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης για το τραγούδι «Ψηλά τα χέρια».

X-factor: Τους άφησε άφωνους ο Θεοφάνους - «Δεν τραγουδάς καλά»! (Βίντεο)

Έκτοτε έχει πάρει 9 Μουσικά Βραβεία Αρίων , ''Man of the Υear'' (3 φορές) , ''Καλλιτέχνης-Προσωπικότητα της Χρονιάς'' 2016 από την Ακαδημία Τεχνών Κέρκυρας για το τηλεοπτικό πρόγραμμα δικής του ιδέας και υλοποίησης Junior Music Stars καθώς και πολλές άλλες διακρίσεις στην Κύπρο και στην Ελλάδα για την συνολική προσφορά του μέσα από το συνθετικό του έργο. Είναι συγγραφέας και έχει εκδώσει ένα μυθιστόρημα "Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΔΕΙΠΝΟΣ" με τους Σύγχρονους Ορίζοντες και την σειρά νεανικής λογοτεχνίας ''ΠΑΡΑΜΥΘΟΛΟΓΙΑ'' (7 βιβλία) από τις εκδόσεις ''ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ''.

Είναι πατέρας 4 παιδιών και πρέσβης καλής θέλησης στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Hope for Children με ενεργό ρόλο από το 2009.

Το 2010 ιδρύει το Μουσικό Εργαστήρι-Γιώργος Θεοφάνους στην Ελλάδα και την Κύπρο, ένα καλλιτεχνικό μουσικό πολυχώρο για παιδιά. Όσο για την ηλικία του; Είναι 51!

X-factor: Άφωνος ο Θεοφάνους! Ανέβηκαν στην σκηνή και τραγούδησαν τα παιδιά του! (Βίντεο)

Άφωνος έμεινε ο Γιώργος Θεοφάνους στο σημερινό επεισόδιο του X-factor. Ανέβηκαν στην σκηνή και τραγούδησαν τα παιδιά του.

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους κριτές του show στην τελευταία audition, αλλά πολύ περισσότερο τον Γιώργο Θεοφάνους.

Δύο… συμμετέχοντες ανέβηκαν στο stage φορώντας περούκες και… μάσκες, συστήθηκαν ως "La φάλτσα de papel" και άρχισαν να τραγουδούν το "Chandelier" από την Sia σε μουσική και στίχους των Sia Furler και Jesse Shatkin.

X-factor: Το τραγούδι που επέλεξε παραλίγο να της... στοιχίσει! Τι συνέβη; (Βίντεο)

Αν και δεν φανέρωσαν τα πρόσωπά τους, ο Γιώργος Θεοφάνους τους αναγνώρισε, καθώς δεν ήταν άλλοι από τα παιδιά του!

"Είστε σοβαροί", τους είπε και τους αγκάλιασε.

X-Factor Highlights: Ο διαγωνιζόμενος που «έφαγε» τούμπα και εκείνος που έκανε τους κριτές να δακρύσουν!

Όλα τα highlights από το επεισόδιο του X-Factor χτες! Ο διαγωνιζόμενος που «έφαγε» τούμπα και εκείνος που έκανε τους κριτές να δακρύσουν!

Στο αποψινό επεισόδιο του X-Factor είδαμε μια αγκαλιά από την Μελίνα Ασλανίδου στην παίκτρια αλλά και το τρολάρισμα του Χρήστου Μάστορα και του Μιχάλη Τσαουσόπουλου!

Η Σταυρούλα Δημητροπούλου τραγούδησε το «Make you feel my love» και εντυπωσίασε τους κριτές!

Όταν τελείωσε να εκτελεί το τραγούδι δάκρυσε και είπε ότι της θυμίζει τον παππού της! Τότε η Μελίνα Ασλανίδου ανέβηκε στην σκηνή και την πήρε μια αγκαλιά!

Ενώ, με αυτήν την κίνηση ο Χρήστος Μάστορας και ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος τρόλαραν την αγκαλιά για να ελαφρύνουν το κλίμα!

Στην συνέχεια ο Χρήστος Μάστορας της είπε πως δεν τα έδωσε όλα, και την επόμενη θέλει να τα δώσει όλα!

Φυσικά πήρε τέσσερα ναι από τους κριτές και πέρασε στην επόμενη φάση!

Δείτε το σχετικό βίντεο: