Η Ζόζεφιν βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής ΝΜ Βραδιάτικα χθες Πέμπτη 5/12. Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο πλατό φορώντας ένα συγκλονιστικό φόρεμα με ρίγες, ενώ τα μαλλιά της τα είχε κοντά αγορές, πιθανόν δηλαδή να φορούσε περούκα.
Όταν λοιπόν μπήκε στο πλατό, τραγούδησε στον Νίκο Μουτσινά ένα χριστουγεννιάτικο κομμάτι, εμώ του ευχήθηκε και για την ονομαστική του εορτή.
Η εξομολόγηση της Ζόζεφιν για τον χωρισμό τον το Νίνο
Στη συνέχεια η Ζόζεφιν έκατσε στο πλατό και είχε μια απολαυστική συζήτηση με τον παρουσιαστή της late night του ALPHA. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο χωρισμό της από τον σύντροφό της, Νίνο.
«Είμαι και καλό και κακό κορίτσι, αναλόγως. Στη δουλειά δεν μπορώ να χάσω την ψυχραιμία μου, τα αντιμετωπίζω όλα πολύ ήρεμα. Άμα γίνει κάτι χοντρό, πάω στην άκρη, το σκέφτομαι, παίρνω μια βαθιά αναπνοή και επανέρχομαι στην κατάσταση», ανέφερε αρχικά η τραγουδίστρια.
Δείτε επίσης: «Αν η δική μου κοπέλα…» – Η αποκάλυψη του Νίνο για την προσωπική του ζωή μετά τον χωρισμό με την Ζόζεφιν
Όταν ο Νίκος Μουτσινάς την ρώτησε αν υπάρχει χώρος για αναπνοή στα προσωπικά της, απάντησε: «Στα προσωπικά δεν έχω ψυχραιμία. Κάνω κάτι ακραίο. Μπορεί, ας πούμε, να πιάσω κόκκινο πολύ γρήγορα και μετά να γελάω και να αναρωτιέται ο άλλος τι γίνεται».
Και συνέχισε: «Δεν με πειράζει καθόλου που με ρωτάνε πως νιώθω που χώρισα. Απλά τελείωσε και είμαστε σε new chapter. Άλλο, πάμε. Δεν ξέρω τι θα γίνει σε μια επόμενη σχέση, δεν είμαι σε αυτή τη φάση αυτή τη στιγμή».


">
">
">
">
">
">
">